Şimdi Ara

Ayak terlemesine çözüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu havada bile terlemez ki ayak kardeşim.. Sıkıldım artık. Ne yapmamı önerirsiniz? Kökten bir çözüm olsun mümkünse. Teşekkürler.

• www.google.com arkadaşım cevabın burda
  • kes at ayağı

şaka bi yana bilemicem valla sorunun cevabını
  • yıka kardeşim ayağını
  • Ayak terini, daha doorusu terden oluşan ayak kokusunu önleyen parfüm, sabun gibi şeyler var galiba... Bi haberde duydum, onları ayakkabına koyup bekletion, sonra ayak teri engellenio...

Ya bu arada aklıma geldi: Bnm Şahika die iri yarı bi arkadaşım vardı, kızın ayakları benden (bi erkekten) beter kokardı... Hormonal... ya çok kötü kokuyodu, bi de ne zaman çok hareket etse o spor ayakkabılar içinde ayakları daha beter terlio ve yanına yaklaştıımda ayak kokusu feci şekilde gelio...
  • Kesinlikle doktora git derim. Aynı lojmanda kaldığım bir iş arkadaşım aynı sorunu yaşıyordu. Özellikle tuzlu su biraz kokuyu alıyor onu söyleyeyim. Merhemi, deodorantı vardı doktorun verdiği. Çoraplar var özel onları giyiyordu. Birde kına yakma olayı var aynı evdeyken denememişti hırbiş sonra denemiş ve faydasını görmüş bence araştır bu kına olayını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uw8pu.avi

Ya bu havada bile terlemez ki ayak kardeşim.. Sıkıldım artık. Ne yapmamı önerirsiniz? Kökten bir çözüm olsun mümkünse. Teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun. ayağın aşı ter ve kokusu herhangi bir mantar yada damar hastalığına mı bağlı önce onun aydınlanması lazım. sigara kullanmıyor ve 30 lu yaşların altındaysan damar hastalığını es geçebiliriz.
    Permasol denen bi tablet var oldukça ucuz, prespektusta kullanımı var. ılık yada sıcak suya atıp eritiyorsun ve ayaklarını bir müdddet içinde bekletiyorsun. yanına birde Terkur kream al ve gece yatmadan önce sür.
    tabi yoğunluk veya imkansızlık nedeni ile dr a gidemiyorsan. Gidersen duruma göre davranılmasında fayda var tabi ki, ancak bu ilaçlardan muhahakkak fayda görürsün diyebilirim
    geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak Üşümesi Hastalığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunada bakmanı öneririmhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=332307&productid=sgangor613654

---------------------------

siteden yorum

Çoraplar hakikaten mükemmel.Ayakları dinlendiriyor, terletmiyor ve sıcacık tutuyor.
    Bütün gün işyerinde çok yoruluyordum ve eve gittiğimde ayaklarımda inanılmaz ağrılar oluyordu.Angoplusın ayak koruyucu olarak piyasaya sunduğu angora çorapları denedim. Çok memnun kaldım.Ayaklarımı çok dinlendiriyor,ısıtıyor ve engüzel yanı kesinlikle terletmiyor.
    Mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

• Ya özel çoraplar var... Bunlar ince file gibiymiş....
  • ben de aynı durumdan muzdariptim. eczaneye gittim. 18 milyona bişi aldım. şimdi bi tane kremi var ama krem kıvamında değil. hamur kıvamına çok yakın. onu iki ayağa da sürüyosun. sonra çok incecik bi çorabı var. onu giyiyosun. 24 saat çıkarmıyosun yıkamıyosun. ondan sonra istediğin gibi takılıyosun. bunun 2 aylık olanları ve 3 aylık olanları vardı yanlış hatırlamıyosam. paketini çok beğenmeyebilirsin ama çok etkiliydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.