Abdest almiyorsunuz namaz kilmiyorsunuz sonra gelmis buraya "ayagim kokuyor" diye konu aciyorsunuz! Sen gunde 5 vakit namazini kilan bir adam olsan, her namaz oncesinde abdestini alsan, her namaza oncesinde coraplarini degistirsen ayagin misk-i amber kokar! Ama pasam bunun yerine gelmis ne diyor? "170 liraya ayakkabi aldim da ayakkabi ayagimi kokutuyor, yoksa ayagim kokmuyor" diyor 1700 liraya da ayakkabi alsan yine kokar yine kokar o ayaklar Hadi unut simdi yukarda saydiklarimi, onlari bende yapmiyorum. Niye kokuyor o ayaklar biliyor musun? Tum gun havasiz o bot'un icinde durduklari icin. Caresi ne? 1) Bagciklarini bol baglamak. 2) Oturdugunda (ofiste, okulda) ayaklarini hafifce bot'tan kurtarmak. Botun icerisine parmak ucuna basabilirsin oturdugun yerde. Botu tamamen cikartmamis olursun etraftan da kotu gozukmez. 3) Corap degistirmek. En ama en onemlisi bu secenek. 4) Hergun ayni ayakkabili giymemek. Ayakkabiyi havalandirman lazim. Hele hele bot gibi nemi icinde hapsediyorsa kaloriferin uzerine (ya da yanina) koyup kurutman lazim yoksa kokar arkadas. Bunlari yap, her gun temiz corap giy o ayaklar mis gibi kokar
Konuyu açalı 2 yıl olacak Ayakkabıyı doğru düzgün giyemedim zaten o aralar ayağım büyüdü.Bir tek o ayakkabıda sorun oldu.O ayakkabıdan sonra bir sürü ayakkabı giydim hiçbiri böyle bir sorun yapmadı bir tek o yaptı.Her gün çoraplarımı değiştiririm zaten.Ayrıca temizlenmek için namaza gerek yok insan olan zaten temizlenir.
2 yilda ayak kokusunu yenmis adam olarak forum tarihine gectin tebrik ederim
konuyu hortlatmak değil amacım ama yazmak istedim.bütün denediklerim hikaye tek gerçek borik asit.
evet eczaneden 3 tl ye aldığım tuza benzer madde.ayakkabının içine 1 çay kaşığı döktüm ve hala inanamıyorum.
yazın bot giy yine koku olmaz demişlerdi inanmamıştım.evet yazın bot giyin o derece yararlı.eczanelerde satılıyor gidin alın kurtulun.
yukarıdaki yorumumda deotak demiştim ama inanın ki deotağa bile gerek kalmıyor.senelerdir haberim olmadı diye üzüldüm.
3-5 tl lik borik asit çare oldu.sıfır koku.karbonat falan hikaye kalıyor yanında.bilgi paylaştıkça çoğalır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme