Şimdi Ara

Ayak kırılması nasıl acı verir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
43.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

lan aboo o nasıl oldu ya öf

Fake gibi geldi o nasıl bişey öyle

• Kırılsa duramazsın
    Şaka bi yana bağlanrını zedelemiş veya kopartmış olabilirsin 2 kez ayağım kırıldı 3 kez bağları zedenlendi tectübeliyim
  • Kırık olsa duramazsın lafının ne kadar saçma olduğunu öğrendiğim olay çünkü ağrı hiç çekmedim hastane ev arası ambulansta sarsılmalardan belki biraz tibia plato yani en önemli yük taşıyan ve en büyük kemiklerden biri olan kemiğim kırılmış 1 ay oldu bakalım ne zaman yürüyeceğim okulumun uzama ihtimali var 9. sınıfım daha :(
  • Yan bağlarım kopmuştu çocukken. Koşarken 2 kayanın arasına sıkışmıştı ayağım. Alçı falan yoktu doktorada gitmemiştim. İyileşmeye yaklaştığında doktora gitmiştim tabi zorlanmadan yürüyebiliyordum. 2 haftada rapor yazdı doktor. Uzunca bi süre tatil yapmıştım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

2 kolum birden kırıldı. olay balkondan düsünce olmustu. anında ölmüşüm zaten. allahtan hastane yakındı şoku vermişler kendime gelmişim yoksa 7 yaşımda iken nalları dikmiş olucaktım

Agladim

• hiç kırılma yaşamadım
  •  Ayak kırılması nasıl acı verir?
  • Kırık olsa duramazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

2 kolum birden kırıldı. olay balkondan düsünce olmustu. anında ölmüşüm zaten. allahtan hastane yakındı şoku vermişler kendime gelmişim yoksa 7 yaşımda iken nalları dikmiş olucaktım

Agladim

Eyw kardesim

• Angelica kullanıcısına yanıt
    öğlen fen bilgisiyle hava atan eleman değil misin xddddddddddd balkondan neden düştün
    yaramazlık mı xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 14 Eylül 2017; 22:32:11 >
  • Konuyu hortlatayım maçta ayağım incindi mi kırıldı mı çıktı mı bilmiyorum 30 saat oldu ayağım şiş ve yere basamıyorum. Nasipse sabah acile gideyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.