Şimdi Ara

ayak kırığı ve tendon kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler doktor olan varsa bu raporları yorumlayabilirmi rica etsem
    mr raporu
    sonuç: deltoid ligaman posterior tibiotalar kompenentinde tibial uçta avulsüyon rüptürü düşündüren görünüm.
    lateral ligaman kompleksi ve medialde deltoid ligaman diğer bölümlerinde ayrıntısı rapor içinde tarif edilen travmaya sekonder bulgular.
    ayak bileği laterali cilt altı yağlı dokuda ayak dorsal yüzüne uzanım gösteren ödem ve effüzyon.
    tomografi sonucu:
    medial malleol distal ucunda avulsüyon rüptürünü düşündüren kopma fraktürü

• up
  • son bi kez up
  • Öğrenci olarak yorumlaya çalışayım ayak bileğinde sanırım problem ve verdiğin bulgulara göre dostum ayağına ne yaptıysan oldukça ciddi görünüyor daha sade olmak gerekirse cilt altı dokunda şişme var ve kemiklerin birleşim noktalarında ciddi hasar görünüyor ve kopma var. Kemik birleşim noktalarındaki kas liflerinide koparmışsın ki ameliyat kesinlekle gerekir. Geçmiş olsun nasıl gerçekleşti hadise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troponin -- 5 Nisan 2012; 21:36:56 >
  • kaval kemıgı kırık aga avülsüyon kırıgı genelde aşırı zorlama sonucu kopma kırıgıdır ayrıca kırıga baglı delıklerde var
    + sıvı birikmiş travma sonrası
  • Kes at artik hayir gelmez o bacakdan.
  • voleybol oynarken üstüne ters bastım beyler yani şimdi kesin amleiyat gerekir diyormusunuz
    arkadaşlar raporda şimdi bşeydaha gözümü çarptı şu yazıyor:
    aşil tendonu ve diğer tendonlar normal kalınlık ve formdadır. tendonlarımda bi sorun yok değilmi liflerde problem var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichigo Kurosaki -- 5 Nisan 2012; 21:48:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tendonlar koptuysa yandın.

yandın ki ne yandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

voleybol oynarken üstüne ters bastım beyler yani şimdi kesin amleiyat gerekir diyormusunuz
    aşil tendonu ve diğer tendonlar normal kalınlık ve formdadır. tendonlarımda bi sorun yok değilmi liflerde problem var ?

Lifleri geçte aşırı zorladığın için kemiklerinde delinmeler ve kopmalar mevcut dostum ciddi söylüyorum kendini ameliyata hazırla en azından sağlığın ve tekrar adam akıllı yürümen için. Yaşın kaç ortopedi ameliyatları sonucu birçok hasta fazla ağrı çektiğini söyler günde üç dikloron verilip hala ağrı çeken hastalar tanırım ayrıca hareket ve sporda önemli ameliyattan sonra o şekil kaynamaması açısından önünde çetin bir yol var kolay gelsin az dikkat et kendine bende kaldırımdan düşüp tendonumu parçalamıştım artık öyle uçtan bucaktan yürümüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

voleybol oynarken üstüne ters bastım beyler yani şimdi kesin amleiyat gerekir diyormusunuz

Lifleri geçte aşırı zorladığın için kemiklerinde delinmeler ve kopmalar mevcut dostum ciddi söylüyorum kendini ameliyata hazırla en azından sağlığın ve tekrar adam akıllı yürümen için. Yaşın kaç ortopedi ameliyatları sonucu birçok hasta fazla ağrı çektiğini söyler günde üç dikloron verilip hala ağrı çeken hastalar tanırım ayrıca hareket ve sporda önemli ameliyattan sonra o şekil kaynamaması açısından önünde çetin bir yol var kolay gelsin az dikkat et kendine bende kaldırımdan düşüp tendonumu parçalamıştım artık öyle uçtan bucaktan yürümüyorum.

17 yaşındayım ameliyata hazırladım zaten kendimi hay nerden oynadıysam zaten

• tendon değil geniş bir ligamanın bir kısmı yırtılmış, ayak bileğinin iç kısmındaki çıkıntılı kemik olan medial malleolda kopma kırığı olmuş, geçmiş olsun,...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

tendon değil geniş bir ligamanın bir kısmı yırtılmış, ayak bileğinin iç kısmındaki çıkıntılı kemik olan medial malleolda kopma kırığı olmuş, geçmiş olsun,...

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.