Şimdi Ara

AYAK ISITICILARI NE KADAR YAKIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi piyasada my-so ısımat gibi ucuz ayak ısıtıcıları mevcut hatta şimdilerde ufoda çıkarmış ayak ısıtıcısı.Genelde bu ürünlerin günde 8 saat kullanımda 3-4 tl yaktığı söyleniyor.

Gerçekten bu kadar mı yakıyor.Isınınca fişten mi çekiliyor.Günde 8 saat kullanıp deneyen oldumu.

Kullananlar varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim.

• Az yaktığını söyleyebilirim.
    Isımat 60W elektrik tüketiyor.My-So (ay-so) 50W tüketiyor.

Bu iki ürünü geçmişte kullanmıştım.Isımat iyi ısıtır iki kademelidir.Ilık ve sıcak.Sıcakta 60 W elektrik tüketir.Malzemesi plastiktir.GG de satılıyor.

My-so tek kademelidir.Ilıktır.Botla kullandığınızda ısının ayağına ulaşması daha geç oluyor.Ancak malzeme kalitesi Isımattan daha iyidir.Dış çerçeve plastik ayak basma yeri fayanstır.Dezavantaj olarak gördüğüm üzerindeki fayansın kargo esnasında kırılabilmesidir.

Ufo konusunda bilgim yok.
  • bilgi için teşekkürler bende gg den ısımat siparişi verdim az önce.bakalım nasıl olucak.

başka tecrübesi olanlarda yazarsa sevinirim...
  • my so geçen sene 29a satışırken şimdi ufo 100 lira istediği içinmidir nedir 49 lira olmuş

evde bilg başında yağım baya üşüyor yer parke olmasına ve terlik giymeme rağmen

bu tarz bişey baya işime yarayacak açıkçası

ama 100 lira vermeyide hiç göze alamıyorum

ısımat gelince resimlerini felan verirseniz çok iyi olur

netteki reismler çok ufak bişey nalaşılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

my so geçen sene 29a satışırken şimdi ufo 100 lira istediği içinmidir nedir 49 lira olmuş

evde bilg başında yağım baya üşüyor yer parke olmasına ve terlik giymeme rağmen

bu tarz bişey baya işime yarayacak açıkçası

ama 100 lira vermeyide hiç göze alamıyorum

ısımat gelince resimlerini felan verirseniz çok iyi olur

netteki reismler çok ufak bişey nalaşılmıyor

hocam resim çeksemde net anlayamazsın.o resimdekinin aynısı.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/isimat-ayak-isiticisi-28-tl-47658543

28 liraydı 10 lira avea indirimim vardı 18 tl ye aldım.5,5 kargo tuttu.Ürün bence güzel.1. kademede ayağım sıcacık oluyor.2.kademede çorapla fazla basamıyorum ayakkabı için ideal 2 .kademe.tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 15 Kasım 2011; 15:04:31 >

• Ufo kullanan arkadaşlar önerir mi?
  • Ev sobası iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi çok mu yakıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.