Şimdi Ara

Ayağımdaki deri kalktı ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün hiç yoktan 5 saat basketbol oynadım birsürü maç yaptım gelenle gidenle ( ayağımda koşu ayakkabası vardı ve çoraplar inceydi )

Eve gelince farkettim ki böyle 1 lira büyüklüğünde 3-4 kat deri kalkmış kopmak üzere ama nasıl acıyor

Şimdi oraya krem sürüp yara bandıyla yapıştırdım tekrar, deri kaynaşır mı ne yapmam lazım ? Kan damarları gözükecek neredeyse iğrenç birşey

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • doktora git onun özel melhemi var askerde benimde başıma gelmişdi terlik istirati almışdım bir hafta çorap giyme bol bol temiz hava almasını sağla balkono şöle at ayaklarını oksijen almalarını sağla zamanla modifiye olmuş tertemiz bir ayak göreceksindir.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

doktora git onun özel melhemi var askerde benimde başıma gelmişdi terlik istirati almışdım bir hafta çorap giyme bol bol temiz hava almasını sağla balkono şöle at ayaklarını oksijen almalarını sağla zamanla modifiye olmuş tertemiz bir ayak göreceksindir.

Arkadaşa katılıyorum.. Bir de üst deri hücreleri ölüdür, yani bölünemezler. Bu nedenle kaynaşma olmaz. Zamanla alttan gelen hücreler orayı kapatacaklardır. Bu süre içerisinde mikrop kaptırmamaya ve mümkünse havalandırmaya çalış ayaklarını. Doktora danışman daha doğru olur tabii. Mesela mikrop kapmaması için ve bölünmeyi hızlandırması ilaçlar verebilir.

• Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Hocam senin bahsettigin olay dün halı sahada benim başıma geldi, doktora gittin mi ? Hangi ilacı kullandın ? Ne kadar sürede geçti ? Dünden beri bitmeyen bi acı cekiyorum umarım çabuk geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.