Son zamanlarda öy kastığım için pratikle ilgili habire kafama bir şeyler takılıyor.
Son aklıma gelende şu acaba fikri olan varmı ?
Ben şimdi bir sistem yanımdaki ayı olan arkadaşı aydan takip ediyorum. Arkadaşta atiyorum 10 tane ölüm yıldız var. Bu arkadaş bir akşam ölüm yıldızlarını ve tüm filosunu 20 sistem ötedeki bir başka oyuncunun ayını yok etmek görevi ile aydan kaldırıyor. 20 sistem öteye 11 kusur saatte gidiyor diye hatırlıyorum ÖY'ler.
Arkadaşın filosu 6 - 7 saat gittikten sonra ben hemen bir sistem öteden kendi ÖY lerimi arkadaşın ayını yoketmek için kaldırsam ( aynı sistemden veya bir iki sistem ötedan yanlış hatırlamıyorsam 5 5.30 saat aralığında gidiyor hedefe ) ve arkadaşın ayı yok olsa aydan kalkan kendi filoları ne olur acaba ?
Ayın olduğu gezegene mi döner - uzayda takılıp kalır ne oldu bizim ay nereye dönücez biz şimdi yaa diye serzenişte mi bulunurlar.
sen ayı patlattıktan sonra muhtemelen adam online olur ve filosunu geri çeker ve sen gezegene radar çeksen bile filoyu göremezsin. fakat aynı şeyi gece sökmeye falan gönderdiğinde yaparsan sen ayı patlatırsın adamın gezegenine radar çekersin ve filosu harabeden dönüşte görülür.
senin sorun teoride doğru.yani filoyu göreblirsin ama pratikte adam kendi filosunu geri çekecektir.
güzel soru, benimde aklımda bu soru vardı, hatta bugün bi arkadaşa sormuştum onu, evet bende merak ediyorum ama yok olur herhalde havadaki filosu da
mantıken cevap vermek gerekirse filo havadayken ay patlarsa filonun incek yeri olmadığından dolayı filoda gider kaybolur çöp olmaz sanırım
daha önce örnekleri var yani filo havadayken ay patlarsa filo gezegene iner ve radardanda görülebilir.
ANA GEZEGENE İniş Yapar....
Sistemine girip vurduktan sonra sen onun ayını yok edersen filo ayın olduğu gezegene gelir. Radarla görülür ve rahat bi şekilde vurursun...
Orjinalden alıntı: ogameci ANA GEZEGENE İniş Yapar....
Bence burayı biraz daha açmak lazım. Ana gezegene mi yoksa ayın olduğu gezegene mi ?
@cee daha önce yasandığını söylemiş ve gezegene demiş. Eğer geri dönüyorsa ayın olduğu gezegene dönmesi lazım. Yoksa anagezene döner dersek bu durumda deut sıkıntısı olabilir. Örnek;
Adamın ana gezegeni : 1.1.x de ise filoyu kaldırdığı ve ayı olan gezegen 9.1.x ise 9.20.x de ki ayı yok etmek için gönderdi ise bu durumda @ogamecinin dediğini düşünürsek 9.1.x deki ay yok edilince filo 1.1.x dönmesi gerekir ki takdir edersinizki o kadara deut yetmez/dönerse de sacma olur.
Ayın olduğu gezegene dönmesi fikride bana pek hoş gelmedi. Keşke yok olsaydı daha bir alingirli olurdu.
ay sahibi sen olsaydın bole demezdin :)
quote:
Orjinalden alıntı: avorsa
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci ANA GEZEGENE İniş Yapar....
Bence burayı biraz daha açmak lazım. Ana gezegene mi yoksa ayın olduğu gezegene mi ?
@cee daha önce yasandığını söylemiş ve gezegene demiş. Eğer geri dönüyorsa ayın olduğu gezegene dönmesi lazım. Yoksa anagezene döner dersek bu durumda deut sıkıntısı olabilir. Örnek;
Adamın ana gezegeni : 1.1.x de ise filoyu kaldırdığı ve ayı olan gezegen 9.1.x ise 9.20.x de ki ayı yok etmek için gönderdi ise bu durumda @ogamecinin dediğini düşünürsek 9.1.x deki ay yok edilince filo 1.1.x dönmesi gerekir ki takdir edersinizki o kadara deut yetmez/dönerse de sacma olur.
Ayın olduğu gezegene dönmesi fikride bana pek hoş gelmedi. Keşke yok olsaydı daha bir alingirli olurdu.
2 kere falan okumuştum savaşlarda ay yok edilip harabeden gezegene (ayın patlatıldığı gezegene) dönen filo vuruldu diye ama baya ince hesaplar yapmak gerekli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme