Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
79.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benimki80

Birde şu klan antremanı nezaman? Ben insallah akşam 10:30 dan sonra müsait olacağım gibi duruyor. Katılmaktan büyük zevk alırım. Tabi çok da iyi oynayamadığımızdan dolayı katılmamız hakkında çekinceler varsa saygıyla karşılarım. Ama saat konusunu forumda göremedim haber olursa sevinirim.

Herkese saygılarımla

Bugün akşam 8'de olacak hazırlık maçı
  • serkan abi bilgi için tşk ler birde sen iyi oynuosn snçta kimse bu fps lerii bilerek doğmuyor geliştirirsn kndini nolcak :)
  • merhabalar

2-3- gündür oynuyoz klanla beraber bugün tesadüfen gördüm bu başlığı. PSN xNFAx beni kabul ettiğiniz için teşekkürler..

İstanbuldayım fakat 2 haftalığını kalan dersler için antalya ya geldim burada arkadaşlarda kalıyorum. haftaya yoğun bir sınav programım var 4 ders. Turnuvalara ben de katılmak isterim tabi beni uygun görürseniz.. Killzone 2 den geliyorum daha önce baya oynadım ki halen var oyun, ama artık açmam! headset çok önemli ama şu anda yanımda yok özellikle turnuvalarda olmazsa olmaz birşey.. bu arada halo reach de oynadığımı bilmenizi isterim killzone 3 le beraber tek oynadığım fps.. benden bu kadar birazdan oyuna gireceğim zaten:)
  • benimki80 ;
    Kardeş headset için verdiğin bilgiden ötürü çok teşekkür ederim :) yanlız kabloluya pek sıcak bakmıyorum, Sony wireless headset i kısmetse pazartesi elimde olacak... benzer nedenlerden headseti alıyorum, yoksa kimseyle pek konuştuğum yok,sırf klandaki arkadaşlarla hem muhabbet hem oyun oynamak :)
  • cumartesi 23 30 dan sonra psn e bağlanamadım sizlerde durum nasıl arkadaşlar
  • Murat bey aynı sorunu bende yasadım; baglana bilmek için yaklaşık 10 kez denemişimdir.
    Ama sonunda bağlandı. Nispet gibi olmasın :) Alper, Ali, Ömer, Avni ve xNFAx ile zevkli birkaç oyun da oynadık hani.
  • evet:D

bugün öğlende hata yaşadım kz3 ten değil psn ye girmedi bu sefer.sonra olacak gibi değil baktım single elite başladım:D
  • akşamki maçlar çok güzeldi herkese teşekkürler..
    bol kill li bol kazandığımız maçlar yaptık. Hatta bir kere girdiğimiz bir maçı yarısında girdiğimiz için b,izim takımdakiler kaybediyolardı, bir sonraki turda tezkereyi verdik, göderdik adamları:)
  • Bende sorun yoktu fakat misafirlerim olduğu için gelemedim malesef, bu arada arkadaşlar headsetsiz bir kaç gerilla savaşı yapmak zorunda kaldık en kısa zamanda bir kez daha toplanıp 8 kişilik savaş kadrosunu ayarlayacağım.
  • abi dedigim gibi parasız kaldk ya :) kz de aldm para 0 babamdan istesem ps3 e karşı zaten döver benii :):)
  • s.a Arkadaşlar bende Dün itibari ile Kz 3 almış bulunmaktayım Oyun baya afsane olmuş :)

Eğer online moduna da Manga alımı varsa Ben aranıza katılmak İstiyorum.Headset im var.

Psn : Siyahsancaklilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Bende sorun yoktu fakat misafirlerim olduğu için gelemedim malesef, bu arada arkadaşlar headsetsiz bir kaç gerilla savaşı yapmak zorunda kaldık en kısa zamanda bir kez daha toplanıp 8 kişilik savaş kadrosunu ayarlayacağım.

bende oynadım ama evdekiler tv sesi açtırtmadılar.sıkıldılar oynamamdan:D

evet savas alanı yaparsak iyi olur takım ruhu orda daha iyi anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 11 Nisan 2011; 9:06:00 >
  • hemen her gün yeni arkadaşlarımız olsun saygıdeğer abilerimiz olsun gelip 2 kelam etmeden oyun oynamazlar yani amacımız hırs içinde önümüze geleni öldürüp birbirimiz arasında üstünlük kurma çabası değil sevgi saygı ile yamanmış eğlenceli zaman geçirebileceğimiz bir oluşum istersen sürekli öl bir işe yarama önemi yok samimi ve içten olduğun sürece başımızın üstünde her zaman yerin vardır

mavi siyah arkadaşımın mesajından alıntıdır...........
  • evet arkadaşlar şu an itibari ile clanın 44 üyesi var.ayrıca oyunda karşılatığımız arkadaşlardanda 2-3 kişi var uye olmak isteyen.yanı uye sayımız 50 ye yakın olacak gibi.buda su demek akşamları online olabilen sayımız artıyor. artık kendi aramızda 5-5 veya 6-6 antreman maçları çıkarabiliriz gibi.Hani bu yazıda kalmayıp bir tarih ayarlasak iyi olur. anket biçimindede olabilir maç saati.(herkesin verimli online olabilmesi açısından) bahadır hocam sen ne diyorsun, seninde görüşlerini alalım? belki donanım forumda 1-2 kaliteli clan var onlarla da maç ayarlıyabiliriz diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar dün yeni çıkan Steel rain harita paketini aldım, fakat klandan arkadaşlarla oynadığım maçlar haricinde hep o haritalar açılıyor, başka harita seçemiyorum oyundan sonra,bunun bir çaresi var mı ? yoksa sileyim daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Arkadaşlar dün yeni çıkan Steel rain harita paketini aldım, fakat klandan arkadaşlarla oynadığım maçlar haricinde hep o haritalar açılıyor, başka harita seçemiyorum oyundan sonra,bunun bir çaresi var mı ? yoksa sileyim daha iyi...

kardes valla ben o paketi almadım.ama şöyle bir şey deneyebilirsin.

oyuna başlarken harita seçimi yapabiliyorsun.(bir seferlik) Oynamak istediğin haritayı seçersin, oyun bittiğinde harita oylamasında zaten kz3 ün orjinal haritaları herkeste var ve onu oyluyorlar onun için öyle dewam edersin.
  • İlgin için teşekkürler kardeş, sorunda o noktada başlıyor. Haritalardan rastgele birini seçtiğimde her maç esnasından o harita da kalıyor. Başka harita seçmiyor,oynamak için çıkıp baştan harita seçemem gerekiyor bu da bir yerden sonra can sıkıyor. Harita paketini beğendim fakat aynı haritada üst üste defalarca oynamakta harbi sıkıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Arkadaşlar dün yeni çıkan Steel rain harita paketini aldım, fakat klandan arkadaşlarla oynadığım maçlar haricinde hep o haritalar açılıyor, başka harita seçemiyorum oyundan sonra,bunun bir çaresi var mı ? yoksa sileyim daha iyi...

Arkadaşıımm 2 seçeneğin var bazen bende bu sıkıntıyı çekiyorumm haritalar güzel ama sürekli oynayncaa sıkılıyor insann yaa oyuna girmeden istedğin bi bölümü seçersin sürekli orayı oynarsnnnn . ama başka haritayı seçemiyosn bu seferde çıkıp sürekli değiştrmen gerekiyoo .. 2 seçeneğinde sabır isteyen bişey süreklii girip çıkıcksn yani aratıcaksn oyn zaten boş olan haritaya direk atıyo seni en fazla 2 yada 3 defa gir çk başka harita gelir...
  • teşekkürler, killzone formunu dolaşırken orda da benzer sorun yaşayanlar aynı şeyi öneriyor.Artık yapacak bi şey yok bir kaç defa girip çıkacam ya da silerim şimdilik ileride yeniden download ederim...
  • oyunu geçen gün aldım hala açmadım oynarmıyız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.