Şimdi Ara

Ay Sonu Telefon Alıcam Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu ay sonu telefon almayı düşünüyorum 850-900 tl arası almayı düşünüyorum benim aklımda samsung galaxy j5 var şu an onda kararlıyım sizin önerileriniz varmı bu telefonla ilgili biraz kararsızım 1.5gb ram'ı var bu biraz almamda kafamı karıştırıyor siz ne önerirsiniz başka telefonda olabilir yorumlarınızı bekliyorum benim için çok önemli.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Yani yine siz bilirsiniz tabi ama o fiyat aralığında en iyi telefon Zenfone 2 dir.Samsung un amiral gemileri hariç tüm serileri çok hızlı eskiyor ve yavaşlıyor.Belki yeni serilerde iş değişmiştir bilemiyorum.

    herkes övüyor hocam telefonu birde şimdi lollipop geldi daha iyi oldu diyorlar alırsam onu alıcam ama 1.5gb ramı olması kafamda soru işareti bıraktı 2-3 uygulama yükledikten sonra kasamaya başlarsa paraya yazık olur yani. Zenfone pek bana göre değil hocam ya tasarım açısından pek beğenmiyorum ağır abi telefonu gibi.
  • j5-j7 fiyatının hakkını veren telefonlar, şu an f/p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.