Bildirim
Axess trendyolda 350 TL harcamaya 30 TL indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tyc geçerli mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Tyc geçerli mi?Anında indirim dediği için geçerli olmaz.
_____________________________ - -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Tyc geçerli mi?geçerli 350 yükle cüzdana sen
_____________________________ -
İndirim ödeme anında düşüyor.
Trendyol cüzdan olmaz diye düşünüyorum.
Başka kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez gibi bir ibare var. 100 e 20 koduyla birleşmiyor o halde. 😶
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .Şimdi ASX zamanı. -
deneyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR -
Cüzdanda deneyen var mı düşüyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cüzdan olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyen var mi hic bi sekilde dusus olmuyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O tarz kuponlar uzun süredir birleşmiyor. Yüze 20 bile sepetle birlesmeyor ki. Öyle olunca da pek anlamı kalmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Denedim anında indirim olmuyor. Giyim market ve sarı denedim hiçbirinde indirim yansımadı yaşayan oldumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende de olmadı. Kredi kartı ve bankamatik denedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben bir tane çantada denedim anında düşüyor. Yeteri kadar uyguna gelmediği için almadım. İndirim kodu ile birleşse düşünebilirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .Şimdi ASX zamanı. -
Bu kampanya çalışmıyor. Teknik hata olmuş sanırım. Sarıkızı engelleyelim derken herşeyi engellemişler muhtemelen.
2 gün önce faydalandım. ayrıca giyimde 15TL chip para kampanyasından dolayı da 15TL chip para verdi
indirim yükledi.. başka bişi alırken nasıl düşüyor, bilgileri yazınca bişi olmıyor..
Kullanna varsa, nasjl kullandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HP ProBook 430 G1 H6P49EA, Core i5-4200U, 4GB, 500GB, 13.3"
En Beğenilen Yanıtlar
|
geçerli 350 yükle cüzdana sen |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android