teknosanın turuncu indirimi ile birleştirilirse işe yarar şeyler çıkabilir fırsatı ben kaçırdım geçen hafta malesef tv aldım enazından alacaklar değerlendirebilir...
Teknosa'da Axess ile %10 chip-para!
Teknosa’dan yapılacak olan 200 TL ve üzeri tek çekim ve vade farksız taksitli işlemlerde %10 chip-para hediye! Kampanya Detayları:
Axess ile %10 Chip-para kampanyası, 20-21 Ağustos 2011 tarihinde kampanyanın geçerli olduğu Teknosa mağazalarından Axess, Wings, Fish, Axess Business, Wings Business, Carrefour Axess, Citi Wings ve Citi Axess kart ile yapılacak 200 TL ve üzeri tek çekim ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, kampanyadan kazanılacak Chip-para tutarı en fazla 100 TL olacaktır. Wings ile yapılan işlemlerde chip-para değerinde ekstra milpuan kazanılacak olup, kazanılan milpuanlar işlem tarihinden 1 gün sonra yüklenecektir. %10 Chip-para kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir.
Axess ile %10 Chip-para kampanyası 20 Ağustos 2011 tarihinde, Kadıköy Nautilius, Şişli Cevahir, Adana Carrefoursa, Gaziantep Sankopark, Ankara Etlik Antares, İzmit Outlet Center, İzmir Forum Bornova, İzmir Forum Bornova Extra, Antalya Kepez Özdilek, Antalya Terracity, İstanbul Forum, İzmir Balçova Egepark, Bursa Kent Meydanı, Ankara Ankamall Extra ve Ankara Ankamall Extra 2, Ankara Mesa Koru mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerli değildir. 21 Ağustos 2011 tarihinde tüm Teknosa mağazaları kampanyaya dahildir. Ümraniye Meydan mağazasından vewww.teknosa.com dan yapılacak harcamalar %10 Chip-para kampanyasına dahil değildir.
turuncu olan mağazalarda geçerli değil
Acaba Turkcell indiriminide bu kampanyaya dahil ediliyor mu?
teknosa hiç bir zaman 2 indirimden aynı anda faydalandırmıyor.yani ne axes ne turkcell turuncu indiirm olan ürünlerde geçersiz