Şimdi Ara

Axess'ten 9 Aya Kadar Faizsiz Taksitli Avans! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

quote:

Orijinalden alıntı: DVB

dün 400 tl çektim 8 taksit sıfır faiz bsmv 20 tl başkada bir ödemesi yok bonus kartın faizi 2,12 diğer bankalarda ortalama 1,5 axess kampayasız oranı 0,39 normal kredi çekmekten daha cazip sırf bu oranlar yüzünden axess kartımı daha çok seviyorum

bu nasıl oluyor anlamadım biraz daha açıklarmısınız'axxes kampanyasız oranı 0,39'

axess şuan sıfır faizle taksitli nakit avans veriyor.Bu kampanya dışında normal zamandaki taksitli nakit avans faizi 0,39 du yani

axess : 0,39
    bonus : 1,59- 2,12
    maximum: 1,5
    world : 2.02

şimdi anladım teşekkürler

• Konuyla alakasız olacak ama ;

1.500 Tl 24 ay en uygun hangi banka verir acaba ? (Evet binbeşyüz lira )
  • başka kredi kartlarının böyle kampanyaları var mı? güzel başlık olur olursa...

Kredi kartımı ATM ye taktım şifremi yazdım bana "hesabınız olmadığı için işlem yapamazsınız" diye bir şey yazdı. Bu ne saçmalık anlamadım kredi kartı borcuma vs. bakmak için de mi hesap açtırmam gerekiyor? Taksitli avans çekmeyi bırak kart bilgilerime bile bakamadım. Müşteri hizmetlerini arayıp soracağım fırsatım olmadı.

Orijinalden alıntı: MaTRiX

Daha önce bankaya kızıp hesabımı kapattırmıştım fakat kredi kartını kullanmaya devam ediyorum.

Kredi kartımı ATM ye taktım şifremi yazdım bana "hesabınız olmadığı için işlem yapamazsınız" diye bir şey yazdı. Bu ne saçmalık anlamadım kredi kartı borcuma vs. bakmak için de mi hesap açtırmam gerekiyor? Taksitli avans çekmeyi bırak kart bilgilerime bile bakamadım. Müşteri hizmetlerini arayıp soracağım fırsatım olmadı.

akbank web sitesinden internet bankacılığı giriş alanından kart bilgileriniz ile kart detaylarınıza ulaşabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.