Bildirim
Axess teknosa.com.tr 1500/100 chippara fırsati
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Napılabilir? Var mı önerisi olan? -
+100 çip ile 2300 gelir. çok espirisi var mı? Pt.com.tr eğitim indirimi kadar oluyor işte.
www.teknosa.com
Apple iPad 7. Nesil MW762TU/A 32GB 10.2https://www.teknosa.com/apple-ipad-7-nesil-mw762tua-32gb-102-gold-wifi-tablet-p-125046982
-
Temmuzda apple indirimi bekliyorum ben de. Sanırım beklemekte fayda var.quote:
Orijinalden alıntı: ssj
https://www.teknosa.com/apple-ipad-7-nesil-mw762tua-32gb-102-gold-wifi-tablet-p-125046982 +100 çip ile 2300 gelir. çok espirisi var mı? Pt.com.tr eğitim indirimi kadar oluyor işte. -
N11 iyi denk gelmişti ama sistem hatası yüzünden alamadım. çekle beraber 2100 civarına geliyordu. Temmuz da olursa bende alırım inş. -
Ben temmuzu bekliyorum :) Belki air 3 bile alabilirim, fiyat ve hediye önemli elbette.quote:
Orijinalden alıntı: ssj
N11 iyi denk gelmişti ama sistem hatası yüzünden alamadım. çekle beraber 2100 civarına geliyordu. Temmuz da olursa bende alırım inş. -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 19 Haziran 2020; 19:32:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışveriş yapanlar puan yuklenmedigini söylüyor
Nasıl son durum. Deneyen var mı
Dun yaptim, yükleniyor sıkıntı yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şartlarda yüklenen puan Teknosada geçerli ,27 hazirandan sonra her yerde geçerli olur diyor.yuklenmeme daha doğrusu yüklenmemiş gibi görünmesinin sebebi bu olabilirquote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
Nasıl son durum. Deneyen var mı
yok hocam ilk gün kazandınız mesajını geçtim axess mobil deki sayaç bile işlemiyordu,şimdi anında yükleniyor kazandınız mesajı da geliyor sıkıntı düzelmiş yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X