Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantasm

Müşteri hizmetleri vadesiz hesaba yatiricaz dedi, kabul etmedim hesap işletim ücreti kesilmeyecegini garanti edemedi çünkü. Kredi kartı ile atmde 2000 TL ye sıfır faiz görünüyor. Sorum şu: ATM den o şekilde kullanirsam bi masraf falan çıkar mı? Vadesiz hesabımin kartı yok,ATM den giriş yapınca direkt nakit verecek mi?

ben şöyle yaptım, büyük meblağlar olduğu için fiziksel olarak ordan çekip başka bankaya yatırmak bence azda olsa risk. bankamatikte bişey olur vs hiç uğraşamam. sorunu şöyle çözdüm, benimde vadesiz hesabım yoktu, internet şubesinden açtım. ardından 2 tane otomatik ödeme bağlattım vadesiz hesaptan. 2 otomatik ödeme olunca hesap işletim ücreti kesilmiyor çünkü. ardından nakit avansı çektim ve vadesiz hesapta duruyor. pazartesi günüde kendi bankama eft yapıcam. artık neyse 3 lira 5 lira veririm kafam rahat kendi hesabıma geçişini sağlarım. para hesaba geçer geçmezde otomatik ödeme talimatlarını kaldırıp vadesiz hesabımı kapatıcam.

• Ben sadece 2000 TL çekeceğim , önemli değil tasimam. Asıl sorum 2000 TL yı neo kartı olmaksızın kredi kartiyla çekip cekemeyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 30 Ocak 2016; 17:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden işlem yapıp bugunde işlem yapabilen var mı. Limit var ama aşım uyarısı veriryor bugun hiç yapılmadıgı halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever54

Daha önceden işlem yapıp bugunde işlem yapabilen var mı. Limit var ama aşım uyarısı veriryor bugun hiç yapılmadıgı halde.

Var. Dünde çektim bugünde

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbreathe_

quote:

Orijinalden alıntı: phantasm

Müşteri hizmetleri vadesiz hesaba yatiricaz dedi, kabul etmedim hesap işletim ücreti kesilmeyecegini garanti edemedi çünkü. Kredi kartı ile atmde 2000 TL ye sıfır faiz görünüyor. Sorum şu: ATM den o şekilde kullanirsam bi masraf falan çıkar mı? Vadesiz hesabımin kartı yok,ATM den giriş yapınca direkt nakit verecek mi?

ben şöyle yaptım, büyük meblağlar olduğu için fiziksel olarak ordan çekip başka bankaya yatırmak bence azda olsa risk. bankamatikte bişey olur vs hiç uğraşamam. sorunu şöyle çözdüm, benimde vadesiz hesabım yoktu, internet şubesinden açtım. ardından 2 tane otomatik ödeme bağlattım vadesiz hesaptan. 2 otomatik ödeme olunca hesap işletim ücreti kesilmiyor çünkü. ardından nakit avansı çektim ve vadesiz hesapta duruyor. pazartesi günüde kendi bankama eft yapıcam. artık neyse 3 lira 5 lira veririm kafam rahat kendi hesabıma geçişini sağlarım. para hesaba geçer geçmezde otomatik ödeme talimatlarını kaldırıp vadesiz hesabımı kapatıcam.

Akbank Hesap İşletim Ücreti Uygulaması

Hesap İşletim Ücreti tahakkuk ettirildiği tarih itibariyle (16 Haziran 2016) vadesiz hesaptan veya Neo karttan verilmiş en az 2 adet açık otomatik fatura talimatı olan, her iki faturanın da Ocak-Haziran 2016 döneminde her ay düzenli olarak hesaptan otomatik ödenmesi şartını sağlayan Bireysel müşterilerimizin tüm vadesiz hesapları Hesap İşletim Ücreti’nden muaftır.

• turgaypdr T kullanıcısına yanıt
    Ben sadece kk kulanıyorum. Hesap yok yani. Mobilde faiz gözüküyordu. Ama atm den faizsiz çekebildim. Sen de dene istersen şansını.

• 31 ocakta para çekilebilir mi yoksa 30 ocak (bugün) son mu?
  • MZ kullanıcısına yanıt
    Çekilir, ben krediyi çek yatır limit aç geri çek denedim ama yemedi, limit var ama kredi limiti bitik hatası veriyor. Ödemelerim çoktu enkazından rahatlatmış oldum.
    Hata alanlar gidip atm den denesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın sabah ilk iş denicem ama

1000 lira içinde geçerli demi limitim yok çünkü
  • Atm den baktım 2.02 faiz oranı görünüyor. Baska da bir sey yok.

• Banada kampanya mesaji geldi müsteri hizmetlerini aradim teyit ettim ikişer bin lira ve iki veya altı taksit seklinde kullanilabilir limit dahilinde kullanabilirsiniz bilgisini aldım vadesiz hesap acarsam orayada aktarabileceklerini söylediler. Ben atm den cektim parayı valla her zaman demisindir en kral banka akbank diye..

• ATMden denediğimde taksitli nakit avans ekranında %2 gibi bir faiz oranı gözüküyor..?Nedir bu işin aslı var mı bnm gibi karşılaşan bu oranla???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

ATMden denediğimde taksitli nakit avans ekranında %2 gibi bir faiz oranı gözüküyor..?Nedir bu işin aslı var mı bnm gibi karşılaşan bu oranla???

sanırım herkese sıfır faizle vermiyorlar hocam.Ben baktım bende sıfır faiz görünüyordu.
  • kart limitim full dolu banada verirlermi 2000 tlye yakın limitim var
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Kampanya dahilinde olanlar atm den baktiklarinda
    0-2000 tl icin 0 faiz diye yazıyor faiz orani yuzde 2 olanlar cekmesin oyuna gelmeyin.
    Zaten bankalarin bu tip kampanyalardaki amacı müşteriyi alıştırma

• Maaş müşteri si olup kampanya dan yararlanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

Maaş müşteri si olup kampanya dan yararlanan var mı?

bunu ben de merak ediyorum. ben denediğimde %2 faiz gözüküyor.
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Evet ben maaş müşterisiyim ve yararlandım.

• atmden veya mobilden girip hangi ekrandan göre biliyoruz?

ihtiyaç krdisi taksit vs soruyor
    nakit avans mı diyeceğiz çözemedim hangi ekrandan buluyoruz bu ekranı?
  • Mobilde
    Başvuru ve nakit ihtiyaçlarım, onun altında k.kartından taksitli nakit avans

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.