Faizsiz nakit avans nerede bilgi verebilirsiniz bana ve arkadaşlarıma lazımda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MAYIS 2025 GÜNCELLENİYOR (906. sayfa)

-
-
uygulamadan nakıt avans kısmına gırıp deneyın hocam bu yenı uyelere ozel de bazen cıkıo bazen cıkmıyo, o menuden ılerleyınce zaten 10 k yazınca ekranda gorunuyor butun masraflar, ben 2-3 farklı zamanda denedım hep 1,5 masraflı faızlı verıyordu sonradan 0 masraflı cıkınca kullandım. musterı hızmetlerı de yardımcı olur acıl ıhtıyac varsa fılan, juzdanı ındırın ordan dan da bakabılırsınız orda da aynı menu var
-
Gelebilir bankanın tercihi. İşyeri no verme adımına çözüm olur, başka yol yok bildiğim. Puan düşüyorsa benim çok düşmüştür sonra verdi. Otomatik limit artırım da yapmıştım sms ile bununla birlikte deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim dönem içinde ikisinde de chip para ile öde diye bir şey çıkmadı.
taksitlendir diyor sadece.
elimde3000 TL chip para oldu:)
-
-
Ülkenin hale bak: axess taksitli nakit avans a bakayım dedim faiz ne kadar diye, alttaki taahhüt çıktı.. Nakit çekimi makul yapacakmışız :)))))
Akbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğüne,
Bankanız’dan kullandığım kredi tutarını, yasal otoritelerin talimatları doğrultusunda;
• Döviz, altın, kripto varlık alım işlemlerinde, vadeli mevduat, repo, hisse senedi vb. finansal
getiri sağlamaya dönük yatırımlarda, bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar nezdindeki vadesi
gelmemiş diğer kredi risklerinin kapatılmasında kullanmayacağımı,
• Somut ve makul bir gerekçe olmaksızın başka bir bankaya ve aracı kuruma veya yurt dışına transfer etmeyeceğimi,
• Makul seviyelerin üzerinde nakit olarak çekmeyeceğimi,
• Kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına çıkartmayacağımı,
• Kredinin amacına uygun kullanıldığının tespitine ve takibine yönelik her türlü bilgi ve belgeyi
Bankanın ilk talebinde ve derhal Bankaya ibraz edeceğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mevcut 9250 böyle çıkıyor ara sıra bende tıkladım 13.950 seçtim olumsuz değerlendirdi banka tarafından önerilen limit kısmında şuan hala 13950 görünüyor bende ama kayıtlı işyeri telefonunuz bulunmamaktadır diyor yani mobilden yükseltemiyorum ben bu limiti mobil hep böyle sıkıntılı zaten benim otomatik artıyordu açık zaten otm artirim sms geliyordu artacak 15 gün içinde diye bu sefer acele edip kendim manuel yükseltmek istedim vermedi bu hatayı önceden 3-4 binken limit artırmak istediğim dede aynı işyeri numarası yok diyordu. Sms atınca kesin artar mı yada miktar 11-10 falan mı yapıp atsam 13950 vermiycek gibi çünkü o max
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SMS'lere karşılık olumlu değerlendiremiyoruz dönüşü aldım birkaç defa önceleri. En son sms ile istediğim miktarın yarısını verdiler. Ben kırmızı yazan kısımdan bayağı altını istemiştim bir de ona rağmen yarısı geldi. İşyeri no kısmını atlamak için tabii asıl amaç. Maaşı artırırsanız belki bu üst limit de değişir.
Hocam tınlamadım onu
hatta o parayı aldım ve direk akbanktan hisse aldım başka bankaya göndermeye bile gerek duymadım
-
👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son sms ile istediğiniz miktar neydi o andaki mevcut limitiniz neydi yarısını nasıl verdiler reddedip şu kadar verebiliriz mesajı mı geldi. Kırmızı yazan kısmı vermedi bana zaten 9250-13950 arası bişey istemem lazım . Maaşı nasıl artiracagim ki maaş yok benim serbest çalışan esnaf diye kekledim ilk alırken maaşım yok ayrıca maaş güncelleme müşteri hizmetleri yapmıyor şubeye gidin diyolar şubeye gidince evrak istiycek benden işyeri ismini yaz diyecek telefon numarası isteyecek kendimi belli ederim iyice limiti düşürürler. Aylık gelir artırı mı için sadece geçen yıl bu zamanlar müşteri hizmetleri kendisi aradı aylık gelirimi 5000 diye girmişler ilk kartı verirken bende salak gibi 3500 dedim 5000 binden 3500 e düşürdüm kendi ağzımla geliri ne işyeri soruyordu telefonda ne telefon bilgisi keşke 10000 bin deseymişim şimdi 1 sene oldu tekrar telefon açıp sormalarini bekliyorum kendiliğinden başka türlü gelir artirimi limit güncelleme yapma şansı yok şubeye gidemem maaş yok çünkü ortada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunu tavsiye ederim.
SMS ile limit artırım talebinde bulunmak için LIMIT, KART SON 4 HANE, AYLIK NET GELİR, İSTENİLEN LİMİT bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 4566'ya SMS gönderebilirsiniz.
-
Maaş dediğim sms deki aylık net gelir kısmı. Yazın gitsin bir miktar.
Yok denecek kadardı. Sonra 5 istedim al sana 2,5 dediler. Kırmızılı belirtilen limit diğer banka kartlarının limitini indirip yapılabilecek Max tutarı da belirtiyor olabilir. Smsden sonra o tutar da artabilir sizin yeni bilgi giriş ile.
Ha tm çok afaki bi rakam yazsak tuhaf olur mu 3500 görünüyor benim bildiğim aylık net gelir şuan kendim göremiyorum onu şuan ama geçen yıl aradıklarında 3500 demiştim 5000 görünüyor demişti mesela 15-20 bin tl yazsam onay vermeyebilir mi ben aslında 30 bin falan limit istiyorum kartta 50-100 bin tl aylık gelir yazsam belge ister mi şubeden abartmadan mı bişey belirleyim. Kırmızı kısım diğer banka kredi kartları limiti düşürülüp max verilebilecek miktar demişsiniz ya benim hiç başka kredi kartım yok diğer bankalarda tek kartım bu onun için inadıma dün başka bankalardan kredi kartı alsam mı diye araştırdım limiti bunlardan daha yüksek olursa bunlarda yükseltmek zorunda kalır diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterfuls -- 23 Kasım 2022; 14:46:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank mobil profilim bilgilerim den görülür şimdiki miktar. Orasını bilemem size kalmış rakam.
Profil bilgilerimde adres tel eposta var sadece şimdiki miktar gelir görünmüyor. Rakam kaç belirteyim red yemiycem bi miktar olsun mevcut 3500 kart limiti mevcut 9300 kaç yazayım ben karar veremiyorum önemli olan şubeye çağırmiycaklari bi miktar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
juzdannı ındır ordan bak hocam orda cıkıyo nakıt avans olayına ordan bak orda varsa arada akbank uygulamaya gır nakıt avans menusunden ılerle ne zaman 0 gorunurse o zaman cek ben 2-3 defa denedım hep faızlı cıkıyodu sonra kendlıgınden 0 masraf gorunce aldım
-
sgk yoksa ıstedıgını yaz hocam ben hıc subeye gıtmedım onlıne uye oldum uygulamadan lımıtı ıstersen suna yukseltelım dıyınce hep verdıgı rakama yukselttım sorun yasamadım sureklı uygulamaya gırıp bakmak lazım neye gore lımıt ıstegı gonderıyor kart anlamadım ama 2 kere bu dedıgım gıbı lımıtı yukselttım hıc bır belge vermedım bankaya ama dıger bankalara vermıstım o hıyarlar yukseltmemıstı he sunu da ekleyeyım dıger bankalarda kredı kartım vardı ama komık lımıt vermıslerdı sgk olmayınca sureklı lımıt arttırımından red yedım akbank da vadelı hesap actım 1 ay vadeye attım bır mıktar para sonra kredı kartı verelım dedıler ondan sonrası dedıgım gıbı ılerledı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 23 Kasım 2022; 15:33:54 > -
2000*12 sımdı aradım o kampanya bıttı dedı temsılcı sesı net bılgılı gelıyordu
12800*12 ...500 puan var dedı
dun bıtmış..burda da yazılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer14 -- 23 Kasım 2022; 16:2:9 > -
Uygulamada nakit avansa girince internet veya şubeye yönlendiriyordu. internet bankacılığına girince de, bu sefer nakit avans bölümü hata veriyordu. Sizin yorumu görünce juzdan'dan denedim, direkt hesaba geçti. Akbank ilginç banka. Bilgi için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solingen -- 23 Kasım 2022; 15:56:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X