< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) AĞUSTOS 2025 GÜNCELLENİYOR (1743. sayfa)

-
-
Kart açılmadığı için sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kart bugün onaylanır ve 31 Ağustosa kadar elinize geçmiş olursa harcama 31 Ağustos son gün. Ben de henüz harcama yapmadım 30 Ağustosta yapacağım 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 26 Ağustos 2025; 19:38:40 >
-
Eski kullandığınız kartın süresi dolmuş herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da geldi mesaj.Daha mastercard logolu kredi kartının süresinin dolmasına 1 yıl vardı.Acaba bankalara troy logolu kart verilmesi konusunda bir baskı veya kota mı var ?
Mesajda kartınızın yenilenmesini istemiyorsanız 3 Eylül tarihine kadar HAYIR1 yazıp 4566'ya gönderin yazılı.Mesaj ücretli olabileceği için müşteri hizmetlerini aradım.Şu anda iptal edilecek kart bulunmamaktadır.3 Eylülden sonra ararsanız muhtemelen o zaman iptal edebiliriz dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 26 Ağustos 2025; 20:50:45 >
sorana serbest piyasa var, dayatma, zorlama yok dersiniz. adam net olarak sana bunu gönderiyoruz, diyor. ne fikir alma, ne seçim şansı veriyor. yeni türkiye böyle bir şey olacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Ağustos 2025; 21:7:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok skt 06.28 idi
Akbankın internet sitesi iletişim formundan şikayet olarak gönderilmesin diye şikayet oluşturdum.Adamlar isteğimiz haricinde troy logolu kredi kartı gönderecek diye bir de kısa mesaj olarak yanıtlayıp ücret ödeyecektik.
-
Arkadaşlar
Gezkanatlan sitesinde Air Asia biletleri çıkmıyor. Bunları almanın bir yolu var mı acaba?
Telefon üzerinden sorgulamada çıkar mı?
Teşekkürler
Benim gelmedi. 3 defa mail attım ama olumlu olmadı. Yarin yeniden atacağım ama bu sefer ekran görüntülerini alarak atacağım. Bakalim bu sefer neler olacak. Her seferinde şartları sağlamanız lazim diyorlardi
Bu Kazanan Akbanklı Kadınlar kampanyasında 12 ayın ödülü en başta tek seferde mi yatırılıyor önceki kampanyalarda olduğu gibi yoksa ay ay mı yatıyor acaba? Kazanan Akbanklı’daki gibi taahhüt vererek tek seferde yatırsalar keşke…
Bana da geldi free özelliğine bir şey olmuyor değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koşullarda her görevleri yaptıktan sonra takip eden ayın ilk 7 günü içinde yatar diyor. Burdan ay ay olduğu anlamı çıkıyor. Ayrıca benim eşime çıktı başvurdum katıldık ama 4 kere talep açtık siz yararlanamazsiniz dediler. En son hakem heyetine başvurdum başvuru bilgilerini de ekleyerek tekrar Akbank a kayıt açtım. Normal de diğer kayıtlara yararalamazsiniz diyordu bu sefer görevler yapıldığında ücret yatar diye cevap verdiler. Bariz bir şekilde katıldınız demiyor ama en azından olumsuz cevap vermemiş. 7 Eylül de belli olur dahil olup olmadığım.
Merhaba, arama yaptım başlıkta ancak yakın zamanda konuşulmamış.
Altın seviyeye yükselmek için 6 finansal işlem yapmam lazım ancak yaptığım havaleler sayaca işlememiş.
Mevcut kolay yöntemi var mıdır?
Bendeki havaleler de işe yaramıyor, eft istiyorsa eft yazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, teşekkür ederim yanıtınız için
-
Dostum bu hangi kampanya ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X