Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.547
Cevap
1.133
Favori
3.409.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16241625162616271628
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 şubatta bir anda üniversiteli akbanklı programından çıkarılmışım. tekrar katılmak istediğimde işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz hatası alıyorum. daha önce var mı böyle bir şey yaşayan?

• Opt kullanıcısına yanıt

Ben programdan ayrıldım dün, tekrar çıkmadı.

• Müşteri hizmetleri,troy platiniumu ,free karta çevirebilir mi, yoksa sıfırdan başvuru mu alıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Çeviremez. Çağrı merkezinden free ye başvurun, webden değil, free kart size gelince isterseniz platini kapatabilirsiniz, limitiniz etkilenmez.

• cikaritooo C kullanıcısına yanıt
    Yaş kaçtı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz önce Hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım. Giyim/Takı sektörü üzerinden die mesaj geldi. Hepsiburada e ticaret değilmiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akbankdan şöyle bir mesaj geldi. Ama içerik v.s bulamadım

Degerli Akbankli, 3.000 TL'ye varan hediye fon firsati ile birikimlerinizi degerlendirebilirsiniz. 25 bin TL ve uzeri fon islemlerine hediye fon firsati Akbank Mobil'de sizi bekliyor. Hemen yatirim yapmak icin: akbank.com/fonislem Detayli bilgi icin: akbank.com/fonafonkmp Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16241625162616271628
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.