Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: the_exorcist , Hayaller123 , Hayaller123 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
32.478
Cevap
1.132
Favori
3.399.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akbank mobil uygulamasına (Juzdan değil) ara sıra bakmak gerekiyor. Migrosta, Akbank kartla (kredi kartı değil) 500 TL harcamaya 500 TL puan kodu verilen kampanya gelmiş.

• Selamlar...

Juzdan uygulamasında şuan 200 tl chip para ve 100 tl indirim var ama bunlar akbank uygulamasında gözükmüyor.Sadece jüzdan üzerinden ödemelerde mi kullanabilirim bunları? Ayrıca juzdan ın geçerli oldugu internet siteleri neler var? Teşekkürler...

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj bana da gelmişti ama bugün kontrol ettiğimde faiz oranı 5 gözüküyor.yararlanan var mı bu kampanyadan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cincinati3434 C kullanıcısına yanıt

5000 tl 0 faiz 3 taksit 3 seferdir geliyor bana. her 15 günde bir geliyor ayda iki kez kullanabiliyorsun.her kullanımda sartlar agırlasıyor. ilk seferinde bir harcama yaparsan miktarı belli değil 1 tl olsa da olur dedi sonra 1650 tl harcama şartı koştu bu sefer 8150 tl :)

Kartı bu ay hiç kullanmamıştım. Önce 1400 TL harca %0 faiz dediler; yine kullanmayınca bu sefer yeter ki 1 defa harcama yap %0 faiz dediler. Harcama yaptım. 2 gün sonra 1400 TL harca %0 faiz diye tekrar bir mesaj geldi ve sözde bugün 2. mesaja istinaden %0 faiz görüntüleyebilmem gerekiyordu fakat %5 çıkıyor oran.

Kendileri bilir. Ne içeride para tutuyorum ne de kartlarıyla harcama yapıyorum böyle akıl oyunları yaptıkça.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İlgili kampanya görsellerini paylaşabilirseniz daha doğru bir şekilde yardımcı olmaya çalışacaklar çıkacaktır elbet.

Örneğin gelen kampanyalardan birisi "Akbank Kart ile İlk harcamaya 100 TL indirim" şeklinde bir kampanya mı ?

Kampanyaları bilmeden çok yorumda bulunamıyorum.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

'Akbank kart ile ilk harcamaya 100 tl indirim' ve

'Sana özel 200 tl chip-para' kampanyası

Görselden anladığım siz bunlara katılmışsınzı ve ödülleri kazanmışsınız değil mi ?

Akbank Kart kampanyasının tutarı hesabınıza geri geliyor. Siz 99 TL harcama yaptığınız için 2 iş günü içerisinde hesabına 99 TL para gelecek.

200 TL chip para ise -varsa- kredi kartına aktarıp sonrasında herhangi bir maksimum 200 TL'lik harcamanızı bu 200 TL chip para ile silebiliyorsunuz. Parça parça da silebilirsiniz 130-70 şeklinde.

Eğer kredi kartı yoksa Akbank Kart ile Migros, Carrefoursa mağazaları ya da Akbank POS olan bir akaryakıt istasyonunda kullanabilirsiniz.

Online olarak ise Hepsiburada'da kart bilgilerini girince hemen aşağıda chip para kullanım bölümü çıkıyor. Orada da harcayabilirsiniz.

Evet hocam chip para HB de gözüküyor ama 99 tl indirim kısmı için 2 gün beklemem gerekiyor anlaşılan.İlginiz için çok teşekkürler...

Rica ederim hocam.

100 TL indirim kampanyası bana da gelmişti. Dün harcama yaptım, bugün ilgili tutar hesaba yansımış. Sizin de yarın yansıyacaktır.

Hocam bu chip-paraların ve kazanılan bakiyeleri skt si var mı acaba bunun özelinde veya genel olarak akbank ta?

Hocam, SMS ile bilgisi gönderilen "Kartınıza XX TL Chip para yükledik, 2 gün geçerlidir" şeklindeki puanların son kullanım süresi oluyor. Onun dışındaki kampanyalarda herhangi bir son kullanım tarihi "özellikle belirtilmemişse" olmuyor. Bakiye olarak yansıyanların da herhangi bir son kullanım tarihi yok.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    netd müzikyoutube
    Mustafa Ceceli - Hüsran
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=xU6fbWlV3Fg

2 hesap

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu Akbank mobildeki altın seviyeye nasıl yükseltiyoruz görevleri yapıyorum ancak saymıyor galiba yada geçmi yansıyor bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

yaptığın her işlemin sayacı 2 gün sonra işliyor bizzat test ettim biliyorum

• grag0r kullanıcısına yanıt

Hocam peki Ocak ayında görevleri yerine getirince avantajlardan Ocak ayı içindemi yoksa Şubat'ta mı yararlanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyleydi. Az önce kontrol ettim 0 faiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

en güzel yanı şu hocam görevleri yerine getirince hemen kullanabiliyorsun ve bir sonraki ayda da hepsi geçerli oluyor

• 
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.