Şimdi Ara

AXESS'e başvuruya 25 tl chip para !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web’den Axess’li Olanlara 25 TL Chip-Para!
    Şimdi Axess’li olmanın tam zamanı.
    axess.com.tr’den ya da KART yazıp 3155’e kısa mesaj göndererek başvurun, 25 TL chip-para kazanın!
    Axess’e hemen başvurmak için tıklayın
    Kampanya detayları:
    Kampanya, 15 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında, Axess, Wings, Free, Fish web sitelerinden ve SMS ile yapılan kredi kartı başvuruları için geçerlidir.
    25 TL chip-para ödülü 10 bin kişi ile sınırlıdır, ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Chip-para’lar 08 Temmuz 2013 tarihinde yüklenecek, kullanılmayan chip-para’lar 02 Eylül 2013 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanya kapsamında 3155 kısa servis numarasına yapılan tüm kısa mesaj gönderimleri 1 sms (kısa mesaj) bedeli olarak ücretlendirilecektir. Bu bedel Avea için 0,50 TL KDV ve ÖİV dahil, Turkcell için 0,65 TL KDV ve ÖİV dahil, Vodafone için 0,40 TL KDV ve ÖİV dahil olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kampanya süresince kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
    Mevcutta bir Akbank kredi kartına sahip müşterilerimiz, farklı tipte bir ürün için başvuru yapmaları halinde ödül kazanabilecektir.

• Ooo güzel haber. Fish kapattırmıştım, hemen bir kendime bir de eşime isteyeyim. Acaba kart başına mı 25 TL? Bir müşteri Axess, Fish ya da Wings kartlarından herhangi birine sahipse ve diğer ikisini de talep ederse 50 TL kazanabiliyor mu acaba? B..unu mu çıkardık yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Mayıs 2013; 17:40:17 >
  • tüh bugun wings black basvurusu yaptim 444 den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

tüh bugun wings black basvurusu yaptim 444 den

Hemen VIP hattını ara görüş bence, "talebimi iptal edin böyle bir kampanya varmış, puan almak için bu şekilde girmek istiyorum" de. Yap iptal ederler başvuruyu, ya da büyük ihtimal o puanı manuel olarak yüklerler Akbank'ın VIP hattı beceriklidir bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

tüh bugun wings black basvurusu yaptim 444 den

Hemen VIP hattını ara görüş bence, "talebimi iptal edin böyle bir kampanya varmış, puan almak için bu şekilde girmek istiyorum" de. Yap iptal ederler başvuruyu, ya da büyük ihtimal o puanı manuel olarak yüklerler Akbank'ın VIP hattı beceriklidir bu konuda.

vip hatti tlf varmi?

• Yıllık kart ücreti iade ediliyormu acaba ?
  • 25 tl için akbanka girmeye değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKBANK HERKESE 750 TL CHİP PARA
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki bugün onaylandı şansımı...

• Axess'e üye olmak için 25 tl değil 250 tl de verseler axess almayın derim. Ben 4-5 yıldır kullanıyorum ve bir faydasını görmedim.
    Bugün telefonuma mesaj olarak gelen axess kampanyasında aynen şöyle diyordu:
    30 tl chip para kazanmak için 2-30 Mayıs tarihleri arasında 4650 tl alışveriş yapmam gerekiyormuş.
    Adamlar utanmadan birde mesaj atmışlar.

Bu yüzden asla ama asla akbank'ı yada kartlarını kullanmayın derim.
  • Bu kartların yıllık ücret olmayanı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Bu kartların yıllık ücret olmayanı varmı?

yillik ucretleri var ama telefon edince hemen iade yapiyolar

• Sadece Platin ve Siyah kartlar için 212-3359494
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

ben wings card iilk aldtl gmdq 60 tl ili extreye gelmiwti dudagimda ucuk cikmisti thh basvuru evraklarimla merkeze defalarca fax gectm de iptal ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_terror

Axess'e üye olmak için 25 tl değil 250 tl de verseler axess almayın derim. Ben 4-5 yıldır kullanıyorum ve bir faydasını görmedim.
    30 tl chip para kazanmak için 2-30 Mayıs tarihleri arasında 4650 tl alışveriş yapmam gerekiyormuş.

Ona bakarsan tum kartlar birbirine benziyor.

Gecenlerde dostum
    Axess le 12 taksit
    1350 tl + 175 tl chip para hediyeli win8 tablet aldi.
    Simdi de kliksa da
    1000 lira ustune 150 tl veriyor.

Bonus
    Axess
    World

Bu kartlar da olan kampanya digerlerinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

diğer kartlarda biraz baskı yapınca bazende şansla iade ediyor ama önemli olan uğraşmamak.bende cardfinans vardı 50 lira geldi aradım iptal edin dedim kartımı ertesi gün aradılar fix kart verelim kart ücretinide iade edelim dediler(fixte kart ücreti yok) kabul ettim şimdi ücret mücret ödemiyorumda uğrtaşmıyorumda.uğraşmamak istiyorum açıkcası...

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

25 tl için akbanka girmeye değmez.

+1
    halkbank 100 lira veriyordu ilk ekstrede
    zaten axess'in verdiği chip para kampanyaları da dandik
  • maximum ve axess kullanıyorum ikisi de arada iyi kampanya yapıyor ama 2013 yılına maximum çok hızlı giriş yaptı, 5 ayda kazandığım puan maximum kartta 770 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_terror

Axess'e üye olmak için 25 tl değil 250 tl de verseler axess almayın derim. Ben 4-5 yıldır kullanıyorum ve bir faydasını görmedim.

Ona bakarsan tum kartlar birbirine benziyor.

Gecenlerde dostum
    Axess le 12 taksit
    1350 tl + 175 tl chip para hediyeli win8 tablet aldi.
    Simdi de kliksa da
    1000 lira ustune 150 tl veriyor.

Bonus
    Axess
    World

Bu kartlar da olan kampanya digerlerinde yok

750 tl alisverise 25 tl SON kampanyasi na katildm 710 tl thy bilet , 399 tl ikea online bilet aldm 25 tl gelmedi aradim siz katilm smsi atmamissiniz dediler Bize ulasin dan msj attim ordanda msj gondermissiniz fakat alisverisiniz top. 750 tl ye ulasmamis diye mail geldi ,tekrar bize ulasindan yazdim bu sefer cvp da gelmedi, 444 aradim mus tem. 399 tl ikea kapsam disi 5712 kodlu techizat alimi dedi,kuyum,market,akaryakit disi degil mi dedim evet dedi,peki neden sayilmiyor dedigimde byfndi kamp. sartlarinda yazan bu dedi kizdim neden axxes.com.tr de yazmiyo dedim orda yazmaz bizi aramaniz gerek dedi ,ben durmadan sizi arayip onu mu sorcam dedim Bize Yazindan yazin dedi yazdim 1 hafta oldu hala cvp yok
    Once sms atmamissin, sonra 750 tl olmamis, sonra da ikea kapsam disi ,vermemek icin elinden geleni yapiyor Akbank. bugun wings blacK basvurusu yaptim sırf ahl lounge de ne varsa yicem 1 poset yiecek icecek yiyecem alcam yanima,acısını cikarcam

• Ben de Akbank müşterisiyim şu ana kadar tüm gelen Axess'leri reddettim. Vakıf world'den çektiğim yetti. Artık başvurucam bir Axess'e.

Gold, Platin, Siyah hepsinden gönderdiler ama hepsini iade ettim. Hangisini almak mantıklıdır? Free, Fish vs. kullananlar artı ve eksilerini belirtebilirlerse yol göstermiş olurlar hepimize...
  • Walla ne zamandır banada gönderiyorlardı almıyordum , son puan kampayalarından sonra free karta netten başvurdum az önce 25 tl puan iyi oldu.
    Kart çıkartırken artık aidatsız olanları alıyorum.
    Yalnız bundada kart basım ücreti bi 10 tl gelir sanırım.
    Free nin tek dezavantajı her puan kampanyasından bazen yararlanamaması ve katılım için sms ücreti.
    Mesela kliksanın son %10 kampanyası free için geçerli değil ama bazen dahil ediyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.