Şimdi Ara

Axen tv Test modundan çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis menüsünden yanlışlıkla girip agıng testten sonra böyle bir bölüm çıktı her açılışta test yapmamı istiyor şu tuşa bas bu tuşa bas info,dvi,usb Yeşil yanarken POWER bir türlü yeşil olmuyor o yüzden TEST RESULT:FAIL yazıyor birde ELAPSED TIME bölümünde saniye oluyor? böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı bir türlü çözmedim.Uydu yayınlarını izleyebiliyorum fakat sürekli her açılışta aynı testi yapmamı istiyor.Axen tv Test modundan çıkmak?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Axen TV Test Modundan Çıkmak

Axen TV'niz test moduna takıldıysa, bunu kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Uzaktan kumandanızda "Menü" düğmesine basın.
    • "Ayarlar" seçeneğini seçin.
    • "Genel" veya "Sistem" alt menüsüne gidin.
    • "Güvenli Mod" veya "PC Modu" ayarını bulun.
    • Bu ayarı "Kapalı" veya "Devre Dışı" olarak değiştirin.
    • TV'nizi yeniden başlatın.

Axen TV Otel Modundan Çıkmak İçin Şifre:

Bazı Axen TV modelleri, otellerde kullanım için otel modu ile birlikte gelir. Otel modundan çıkmak için genellikle bir şifre gerekir. Varsayılan şifre genellikle "0000" veya "1234"tür. Ancak, otelden oteline değişebilir.

Diğer İpuçları:

• TV'niz hala test modundan çıkmıyorsa, Axen TV'nizin güç kablosunu çıkarıp 30 saniye sonra tekrar takmayı deneyin.
    • Uzaktan kumandanızın pillerini kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • TV'nizin yazılımını en son sürüme güncelleyin.

Yardım Alma:

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Axen TV müşteri desteğiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun benim tv de de var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var çözen varmı @adnantorsin

• Hocam niye bu servis menüsünü açtınız ??

Görende elinizin altında 12000 TL lık süper oled tv var sanar

Servisi arayın

• Durumu çözen yokmu bu test menüsünden nasıl çıkacağız

• Arkadaşlar yetkili servisi arayın başka bir çözüm yok suan

• Axen tv de servis menüsüne nasıl giriliyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suat074 S kullanıcısına yanıt
    Tv nin önündeki aç kapa butonuna basınca renk değiştiren again moddan çıktı.

• AXEN VEYA SUNNY TV AÇILIŞTAKİ TEST MENÜSÜ GELMESİNİN ÇÖZÜMÜ

Tv nin servis usbsine flash bellek tak.(herhangi bi flash bellek içinde ne olduğu önemli değil)tv yi açınca kumandadan info tuşuna bas.yeşil olunca tv üzerinden aç kapa tuşuna bas power yeşil olur.sonra kumandadan sürekli ok orta tuşa bas.böylelikle testteki info-power-div-usb hepsi yeşil olacak.tv yi tekrar açtığında test menüsü gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat074 -- 13 Temmuz 2018; 2:47:28 >
  • mkisa M kullanıcısına yanıt
    Tv nin önündeki aç kapa butonuna basınca renk değiştiren again moddan çıktı.ilk defada olmazsa fişi çek tak açılınca üç dört dakika bekle kumandadan hiçbir tuşa basmadan direk tv nin önündeki tuşa bas.

• Hocam sizin televizyonda bunu kapattığınızda süre kaçı gösteriyordu. Ne yaptıysam ekrandan çıkamadım

• Arkasındaki modülün DC kablosunu çekip çalıştırınca aging mode dan çıkıyor. Benim gibi cözemeyen arkadaşlar bu yolu deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suat074

AXEN VEYA SUNNY TV AÇILIŞTAKİ TEST MENÜSÜ GELMESİNİN ÇÖZÜMÜ

Tv nin servis usbsine flash bellek tak.(herhangi bi flash bellek içinde ne olduğu önemli değil)tv yi açınca kumandadan info tuşuna bas.yeşil olunca tv üzerinden aç kapa tuşuna bas power yeşil olur.sonra kumandadan sürekli ok orta tuşa bas.böylelikle testteki info-power-div-usb hepsi yeşil olacak.tv yi tekrar açtığında test menüsü gelmeyecek.
    Allah senden razı olsun. yaptıklarını aynen uyguladım sorun çözüldü. TV açılışta test ekranı gelmiyor artık sağolasın.

önemli bir not : TV nin arkasındaki uydu-smart modülü çıkarıp flaş belleği TV nin usb sine takmak şart yoksa usb test yeşil olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Eylül 2018; 1:0:14 >
  • Bende sürekli kırmızıda kalıyor her açtığımda dvi usb testi gerçekleşiyor. Nasıl cozecegim

• Merhaba axen 65 inç led tv her açılışta burning Mode giriyor renkler tek tek dönüyor sonra açılıyor ne yaptıysam

Bulamadım yardımlarınızı rica ederim

• Hepsi yeşil ama USB gelince kırmızı oluyor ve test tamamlanmadı diyor nasıl olacak acil yardım lütfen

• Yardım edecek bilen bi kimse yok mu?

• Bulaşık makinesi kart tamirinden anlayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: fridaycoffee

Hepsi yeşil ama USB gelince kırmızı oluyor ve test tamamlanmadı diyor nasıl olacak acil yardım lütfen

düzeltebildinizmi ? aynı problem bendede mevcut. ben düzeltemedim maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 30 Mayıs 2021; 23:8:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boss MY

Bulaşık makinesi kart tamirinden anlayan varmı

düzeltebildinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 30 Mayıs 2021; 23:10:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.