Şimdi Ara

Axen 32 inhc lcd tv 536tl hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
16.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiye eden var mı nasıl bir ürün acaba sorun çıkarır mı?
  • Valla daha önceden sınırlı süre ve stok ile indirimde idi.

Bekleyeyim dedim fiyatı arttı. Şimdi gene indirimde.

Ürünü Satürn de gördüm. Yani 500 liraya iyi bir ürün bence. Satürn deki teşhirde olan 3 aydır oradaymış. Sabah 8 Akşam 10 hiç durmadan çalıştığına göre çok kalitesiz sayılmaz. Kaldı ki zırt pırt yerini değiştirmezseniz bence bir şey olmaz zira zaten dünyada kaç tane panel üreticisi var ki sonuçta?

Sol tarafında volume + - yazıları olan bir yer var ama tuşlar yok. Muhtemelen başka bir markanın kasası kullanılıyor. Görütü bana iyi geldi öyle çok kötü değil yani.

Hiç yoktan SD yayın için ikinci TV olarak alınabilir eğer gerek var ise.

Yine de kimseyi yanıltmayayım. Eğer imkanınız var ise ürünü Mecidiyeköy Satürn de gördüm inceleyin derim. Oradaki 700TL fiyat verilmez tabiki. Ama 550 liraya iyi bir alternatif. Düşük bütçe ile özellikle. Ben odama aldım bir tane bakalım.

Önceki indirimde almadım zira 1 Mart ta aktif olacak 2 adet 50TL hediye çekim vardı.

Ürün gelince daha fazla bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Mart 2012; 6:39:44 >

• Ürün bizim ofisimizde var görüntüsü fena değil. İyiliğinide görmedim kötülüğünüde görmedim. Duvarda asılı tv çalışıyor işte:) Tv kategorisine koyupta laptop oyun performansı falan denemedim. ama tam f/p ürünü. Görüntü fena değil.
  • 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. "fiyatına göre" iyi ürün.
  • Hd yayın önemli hd için alıcaz :) hd yayında deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Hd yayın önemli hd için alıcaz :) hd yayında deneyen varmı?

Onda TV kadar uydu cihazı önemli.

Benim evde Hiremco var. SD yayın için he öyle HD falan sanmayın.

Bir de D-Smart HD paket var HD alıcı ile.

İkisine bilmeyen biri baksa. Derki Hiremco HD yayın veriyor. İkisi de Samsung 32" Full HD TV de denendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı arkadaşlar yapmadan hemen ben böyle başlıkların meşhur bir iki yorumunu yapayım
    artırmak isteyenler olursa ekleyebilir
    1 - bu saatten sonra hd ready alınmaz
    2 - 50 hz bu devirde alnımaz
    3 - ...??? yok mu arttıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

2 yıldır kullanıyorum sorun yok. "fiyatına göre" iyi ürün.

2 yıldır mı? Nereden almıştınız.

Valla ben ilk defa 1 hafta önce falan HB de gördüm bu markayı.

@yedikeresekiz

Ben de ilave edeyim.

3 - Onu alana kadar 150TL ( İncehesaptaki e düşük 32" Samsung Fiyatı. Ama tabi nakit fiyat. Taksit olunca 750 olur. Fark 200 e çıkar. ) daha koyar Samsung alırım.

Sonrası var tabi. Onu buradan biri okur ve LCD TV bölümüne konu açar. Sonra gelen cevaplar üzerine 100 daha koyup FullHD almaya karar vermişken başka biri 100Hz olmazsa olmaz der ve bir 100TL daha eklenir. Gene tam karar verilmişken onu 100 daha koyup 40" almak. Onu da 100 daha koyup 40" 100Hz almak. Fiyat bu kadar çıkmışken 3D olmaz ise olmaz tabi. Sonuç olarak arkadaş ya hiçbir şey alamaz ya da bir adet LG 42LW4500 alıp çıkar.

• Ulan iş bankası lanet sana.

500TL ye TV aldık.

Şimdi mesaj gelmiş.

2-3-4 martta her 100TL alışverişe ( Akaryakıt dışı ) 10TL ( En fazla 30Tl kazanılabilir. ) puan diye.

Acaba faydalanabiliyor muyum?

Bilsem 1 gün daha beklerdim canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Mart 2012; 7:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

2 yıldır kullanıyorum sorun yok. "fiyatına göre" iyi ürün.

2 yıldır mı? Nereden almıştınız.

Valla ben ilk defa 1 hafta önce falan HB de gördüm bu markayı.

@yedikeresekiz

Ben de ilave edeyim.

3 - Onu alana kadar 150TL ( İncehesaptaki e düşük 32" Samsung Fiyatı. Ama tabi nakit fiyat. Taksit olunca 750 olur. Fark 200 e çıkar. ) daha koyar Samsung alırım.

Sonrası var tabi. Onu buradan biri okur ve LCD TV bölümüne konu açar. Sonra gelen cevaplar üzerine 100 daha koyup FullHD almaya karar vermişken başka biri 100Hz olmazsa olmaz der ve bir 100TL daha eklenir. Gene tam karar verilmişken onu 100 daha koyup 40" almak. Onu da 100 daha koyup 40" 100Hz almak. Fiyat bu kadar çıkmışken 3D olmaz ise olmaz tabi. Sonuç olarak arkadaş ya hiçbir şey alamaz ya da bir adet LG 42LW4500 alıp çıkar.

karfurdan almıştım. o zaman 690 a satılıyordu.

beni en gıcık eden özelliği tısssszzz diye ses gelmesi. ses 0 olunca kesiliyor ama 1 olduğu anda başlıyor o ses. ekranın parlaklığı ve renk tonlarına göre değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bazı arkadaşlar yapmadan hemen ben böyle başlıkların meşhur bir iki yorumunu yapayım
    artırmak isteyenler olursa ekleyebilir
    1 - bu saatten sonra hd ready alınmaz
    2 - 50 hz bu devirde alnımaz
    3 - ...??? yok mu arttıran

full hd hdreadyden daha çok piksel bozukluğu gösteriyor. çünkü yayın düşük.
  • yaklaşık 1 yıl önce izmir kipadan bunun 40. fullhd olanını 789 tl 12 taksite aldım..1 yıldır günde belki 15 saate yakın açık olarak kullanıyorum en ufak bir sorun ölü piksel ıvır zıvır yaşamadım sadece uydudan sesi çok kısıpta tvden sonuna kadar açtınmı ozaman hafiften bir vınlama geliyor ama böyle yapmakta zaten abes bir durum..renk ve görüntü kalitesi bence çok iyi ayrıca xbox360+kinect te bağlı bende oyunlarda bence görüntü kalitesi fiyatına göre muhteşem denilebilecek ölçüde üzerinde usb de var resim ve film oynatıyor ama tüm formatları değil elbette..

....bu tür ürünlere markalara çok önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim açıkcası...oturma odamdada yine kipadan 5-6 sene önce aldığım Datron marka 32. lcd tv mi kullanıyorum ozaman yine kipadan 12 taksite 1299 tl ye almıştımki o zamanlar için muhteşem denilebilecek bir fiyattı ve ogünden beri tık demeden en ufak bir sorun çıkarmadan ve gayet güzel renk ve görüntü kalitesiyle kullanmaya devam ediyorum...

....kısacası ben şuan ihtiyacım olsa bu fiyata hiç düşünmeden alırdım geçenlerde bir ara yine kipada 40. olanı 899 tlye satılmıştı fullhdsi bulaBİLİRSENİZ O MODELİNİ ALIN BENCE

• migroslarda 599 a seg var en azından garantisi vs var vestelin yan ürünü.hafta sonları 599a düşüyor devamlı.

axen ne malı bilmiyorum servis yedek parça garanti durmu nedir acaba.
  • Odama almayı düşünüyorum Ps3 için. Pek film milm izleyen bi adam değilim.. Alsam mı bilemedim..
  • Benim ürün geldi.

Kargo fitrmasını arayıp Şubeden alacağımı söyledim. Orada prize takıp denedim ölü piksel falan yok.

Yanlız ürünün üzerinde herhangibir tuş bulamadım. Yani uzaktan kumanda ile işliyor her iş herhalde. Neyse birazdan odama kurar iyice incelerim.
  • Fiyata bindirmişler:) hızlıaldada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

migroslarda 599 a seg var en azından garantisi vs var vestelin yan ürünü.hafta sonları 599a düşüyor devamlı.

axen ne malı bilmiyorum servis yedek parça garanti durmu nedir acaba.

Sunny'nin yan ürünü diye biliyorum. Ben yaklaşık 2 yıl önce almıştım ve şu ana kadar bir sorununu görmedim çok şükür. Bilgisayar ve HD uydu alıcısı bağlı. Görüntüsünden memnunum. Bu fiyata gözü kapalı alınabilir.
  • http://www.bedavacim.com/?urun-4823-Vestel-32VH3010-LCD-TV.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 5 Mart 2012; 16:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

http://www.bedavacim.com/?urun-4823-Vestel-32VH3010-LCD-TV.html

Ne simdi bu full hd mi hd ready mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.