Şimdi Ara

Awp yardım ? x)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Yahu awpyi iyi kullanmak istiyorsanız hızlı zoom açma olayını bırakın, zoomsuz vurma olayıyla ilgilenin.
    Hem aşırı zevklidir,hem daha hızlıdır. Deagle ile adam vurmaktan basittir.

al aimi at hs leri.. ama bunlar için aim map kasmak lazım aim calısmak lazım
  • quote:

Yahu awpyi iyi kullanmak istiyorsanız hızlı zoom açma olayını bırakın, zoomsuz vurma olayıyla ilgilenin.
    Hem aşırı zevklidir,hem daha hızlıdır. Deagle ile adam vurmaktan basittir.

Bu yorumla beraber Birşeye dikkat çekmek isterim verdiğim ayarlar awpnin hazır olma süresini azaltmaz sadece sağtıktan sonra dürbün gecikiyorsa awp hazır iken onu biraz düzeltir.

Gelelim @DiabloXT nin yorumuna Sana göre Zevklidir bana göre değildir DM modlarda dg ile çok awp düşürdüğümü bilirim bana görede o zevkli şuan 3 kişi ard arda önüme çıksın çok hızlı şekilde zoom açarak alabilecek kapasitede olman lazım zs Her zaman gitmez en ufak harekette uçar kurşun o yüzden bu vuruşlara bi ad verilmişti unuttum awp .... felan die biraz antrenmandan sonra çok ii şeyler yapabilirsiniz. zs den daha ii dir zoom kullanmak her şartta bunuda zs kullanırsanız zora düşüp görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 27 Kasım 2008; 19:21:42 >

• Yok hacı,inan bak en çok zorlandığım durumlarda zoomsuz vuruş kullanıyorum,eğer zoom açarsan yan taraflar da karardığı için düşman karşısında zayıf kalıyosun,zoomsuz yaparsan atlaya zıplaya vuruyosun.

Olm daha dün gece, senle 2 kişi Byi tutmadık mı? 5 kişi sokmadık içeri, awp + desert eagle show yaptım.
    Hatta 2 kişi ard arda roveşataya kaldırmıştım awp ile zoomsuz hs, üstüne de desert eagle ile sallamıştım bayağı adamlar geri çekilmişti...

Eğer zoom ile uğraşırsan,sadece hedef aldığın yer gözükür,yan taraftan basan adamı göremeyebilirsin.

İşin bi de bu yönü var,ben her zaman zoomsuz kullanmaya alışmaktan yanayım,çünkü zoom açmaya hiç gerek yok, en hızlı awp zoomsuz kullanılır.

• Hayır umitcim Zoom suz aldığın hedef tam adama olmadığı için zoom açıyorsun alışkın olanlar bknz ben aimi zmsiz alıp zoomu açıyor sağ tıkla ateş etmesi 1 oluyor adamların çünkü açılır açılmaz aimi alıp ateş edio bunu çok hızlı yaparsan Awp Master Lakabını kazanırsın zaten ZS her açıdan kötüdür aim alıorum dersin alamazsın sağına soluna gider alırsın kurşun Seker dağa taşa Şimdi biz hud_centerid 1 yapıp adama ch gelince nicki ortada çıkmasını sağlıyoruz ama adamın üstüne getirip biraz sağ yapıp adamı kaçırdığında o yazı yine çıkıyor demek istediğim zs garanti değil garanti olan zoomu ezberleyip ii kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 28 Kasım 2008; 1:02:59 >

• Hacı tamam doğru söylüyosun, ama diyelim adamlar koruduğun bölgeye rush attılar,böyle bir durumda ilk adamı zoom ile vurduktan sonra 2. adamı vurmak için zoom açılmasını beklersen büyük ihtimalle ölürsün,onun yerine zoomsuz vuracaksın ki hızlıca indiresin.

İyi hatırlıyorum, dust2de B korurken A uzundan döndüklerini gördüm, o karanlık rampada 3 kişiye arka arkaya hs attım zoom açmadan,son sürat,nolduğunu anlayamadı adamlar.Eski fareye alışıktım zoom noktası monitörün ortasında ezberimde gibiydi ama şimdi hızlıca aim alamıyorum...
  • quote:

Hacı tamam doğru söylüyosun, ama diyelim adamlar koruduğun bölgeye rush attılar,böyle bir durumda ilk adamı zoom ile vurduktan sonra 2. adamı vurmak için zoom açılmasını beklersen büyük ihtimalle ölürsün,onun yerine zoomsuz vuracaksın ki hızlıca indiresin.

İyi hatırlıyorum, dust2de B korurken A uzundan döndüklerini gördüm, o karanlık rampada 3 kişiye arka arkaya hs attım zoom açmadan,son sürat,nolduğunu anlayamadı adamlar.Eski fareye alışıktım zoom noktası monitörün ortasında ezberimde gibiydi ama şimdi hızlıca aim alamıyorum...

Umit :D Birisi cevap verince şevkim artıyor. Bak dediğim Olayla Her türlü Alırsın a yı

• KODLARDAN ANLARSAN WALL HACKTE KODU VAR

wall hackte nokta gözüküyo kodları vereyim bulursan içinden .cfg yap ?

cdon 1
    allow 0
    warn 1
    norecoil 2.000000
    plglow 0
    light 0
    plname 1
    plweapon 1
    distance 0
    plbox 1
    aimvec 2
    aimvecparam 2.000000 4000.000000 0.010000 0.000000
    wepglow 1
    fullbright 0
    transent 0
    entesp 1
    nosmoke 0
    noflash 1
    wall 0
    autospec 1
    plhbox 0
    plhboxwall 0
    plhboxwire 1
    scope 60
    aimhelp 3
    aimhelpcol 100 255 100 255
    bot 1
    botlock 0
    bothbox 11
    botbone 8
    botteam 1
    botfov 100.000000
    botpred 0.000000
    botpredme 0.000000
    fill 1
    plglowamt 50
    plboxsize 200
    plboxwidth 80
    wepglowamt 10
    transentamt 60
    plbone 0
    plnametercol 255 0 0 0
    plnamectcol 153 204 255 0
    plboxtercol 255 30 30 150
    plboxctcol 30 30 255 150
    plhboxtercol 255 0 0 255
    plhboxctcol 0 0 255 255
    plbonetercol 255 0 0 255
    plbonectcol 0 0 255 255
    aimvectercol 255 0 0 255
    aimvecctcol 0 0 255 255
    wepglowcol 20 100 100 0
    plglowtercol 255 0 0 0
    plglowctcol 0 0 255 0
    lighttercol 255 0 0 100
    lightctcol 0 0 255 100
    entespcol 153 255 153 0
    allowkey 152
    consolekey 148

• Wall hack ve benzeri diğer yazılımların cfg dosyası ile counter strike arasında hiç bir bağ yoktur. Eğer olsaydı hile yakalama programlarına daha kolay yakalanırdı. Televizyon kumandası ile araba alarmini açıp kapatabilir misiniz.

noflash 1 yazarak oyunda flash bang etkisini kapatabilir misiniz. (Hile konsoluna değil oyun konsoluna)
    sv_aim 1 yazarak wall hacke bir özellik ekleyebilir misiniz. (Hile programının config dosyasına)

Bırakın bu işleri siz genel taktik olan çok oynayıp, kendinizi geliştirin. Mouse ve donanımınız kötü ise suç sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: RemagX

Bırakın bu işleri siz genel taktik olan çok oynayıp, kendinizi geliştirin. Mouse ve donanımınız kötü ise suç sizde

kesinlikle mousenın onemı burda cok büyük. sens ayarları vs vs.
  • Sensi ni 1 e al zoom sensitivity inde 1.2 ye yada 2 de kullanıyorsan 1.5 e falan.Egerkıde zoomun gec acıldıgını dusunuyosan kı ben ole bısey dusunmuyorum.Ne 1.5 te nede 1.6 da zoom artık pekte farketmıyo.Tabi 1.5 az daha hızlı ama sorun deıl.Adamın geldıgı yere koyarsın croosu 2 sn onceden ses eşliğinde.Adam gelince zs ni atarsın.Anca oyle olur.Yada hıc yapamıyorsan zoomsuz alısamaya bak ama saga sola gıdıyo mermıler.Anca yakından ıse yarar.Ne bılıyım benım bıldıklerım bukadar:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: derhce

Sensi ni 1 e al zoom sensitivity inde 1.2 ye yada 2 de kullanıyorsan 1.5 e falan.Egerkıde zoomun gec acıldıgını dusunuyosan kı ben ole bısey dusunmuyorum.Ne 1.5 te nede 1.6 da zoom artık pekte farketmıyo.Tabi 1.5 az daha hızlı ama sorun deıl.Adamın geldıgı yere koyarsın croosu 2 sn onceden ses eşliğinde.Adam gelince zs ni atarsın.Anca oyle olur.Yada hıc yapamıyorsan zoomsuz alısamaya bak ama saga sola gıdıyo mermıler.Anca yakından ıse yarar.Ne bılıyım benım bıldıklerım bukadar:D

crosu adamın uzerine hc bı zaman tutma vuramassın o anda nereye gidicegını tahmın ederk cross tut bırazda ses dınle baslarsın vurmaya bıde teklı sılahınla awpde aim almaya calıs yanı tek lı sılahın crosuyla x)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.