Şimdi Ara

Avusturya 1 - 2 Türkiye (Hazırlık Maçı - 29.03.2016 - 21.30) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Hakan'ın turnuvada oynamama ihtimali var mı? ceza alacak diyorlardı 3-4 ay..

O haberler bence asparagas hocam. Öyle birşey olsa o şekilde bi bilgi olsa Hakan ı kadroya adapte etmez onun yerine başka bi oyuncu denerdi diye düşünüyorum.

Aynen öyle birşey olsa oynatmayabilirdi Hakan'ı...Lazım olur turnuvada Hakan bize duran toplar çok önemli,oynar umarım..
  • Ulan Rıdvan cikaramadin gitti Cenk i oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Fatih terimi hiç sevmem öncelikle.

Sen bir hoca olsan defansın önünde defansı daha iyi olan bir oyuncuyu mu oynatırsın yoksa ofansı daha güçlü bir oyuncuyu mu?

ozanla oğuzhan farklı tipde oyuncular karşılaştırmak mantıksız.

oğuzhan hakanla değişmeli oynar basit.

Cevap verdiğim mesaja bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bende selçuk çöpü yerine ozan ozi ikilisini istiyorum,mantıklı olan budur zaten.
  • Oguzhaniniz batsin hazırlık maçında bile cirkefsiniz arkadas 10 dk fazla oynadı diye hakana demediğiniz kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Hakan'ın turnuvada oynamama ihtimali var mı? ceza alacak diyorlardı 3-4 ay..

O haberler bence asparagas hocam. Öyle birşey olsa o şekilde bi bilgi olsa Hakan ı kadroya adapte etmez onun yerine başka bi oyuncu denerdi diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    volkan'ın forma rengi ne öyle Ardanın anıları depreşmiştir görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

şakamısın sen

sırf oğuzhana yer açmak için hakan sağda oynadı zaten

ofansif orta saha oyuncusu sağda olunca normal değil mi o kanadın otoban olması? gerçek bir kanat oyuncusu sanki hakan

Hakan bu sezon 40 resmi maça çıkmış 18'inde kanatlarda oynamış. Bu maçın ilk yarısında da OOS oynamadı Oğuzhan. Ortasahadan ileriye top taşıma görevini edindi. Yeri geldi kendi ceza sahamızdan top uzaklaştırdı. Görevi gereği kötü oynadığını düşünmüyorum.

Edit:bizim defansın sağ tarafında facia yaşanıyor.

Alıntıları Göster
    allahım yasin öztekin diyorlar

frei potuk varken

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Secde olayı abartı geliyo artık ya

Aynen öyle arda turan ın oyunculuguna lafım yok ama adamda prim kokan hareketler var . Arda da Rte acun aziz yıldırım ve fatih terimi goruyorum

Ne var secde yapmasında. İslami bir şey o. Şu RTE düşmanlığını futbola katmayın. Gavur hac çıkartır tek laf etmesisiniz.

Ne alaka kardesım bn zaten ak partılıyım ayrıca olay secde de degil dinimizin prim amaçlı kullanılmasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

allahım yasin öztekin diyorlar

frei potuk varken

Alıntıları Göster
    gs li oynuyacak oyuncu yok takımda selçuk yasin filan ne işi var bu takımda bu adamların
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

Oguzhaniniz batsin hazırlık maçında bile cirkefsiniz arkadas 10 dk fazla oynadı diye hakana demediğiniz kalmadı

Abi olay Oğuzhan değil. Bariz şekilde maçın kontrolünü Avusturya'ya verdik. Maçı izlerken cidden göremiyor musunuz siz bunu?
  • Yasin ronaldo oyunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Secde olayı abartı geliyo artık ya

Aynen öyle arda turan ın oyunculuguna lafım yok ama adamda prim kokan hareketler var . Arda da Rte acun aziz yıldırım ve fatih terimi goruyorum

Ne var secde yapmasında. İslami bir şey o. Şu RTE düşmanlığını futbola katmayın. Gavur hac çıkartır tek laf etmesisiniz.

Ne alaka kardesım bn zaten ak partılıyım ayrıca olay secde de degil dinimizin prim amaçlı kullanılmasında.

prim için mi adam zaten barcelonada oynuyor ismini çoktan duyurdu senin niyetin başka.Sen forma renginede laf edersin

• İnanamıyorum yasin nedir be adam yemın ederım art nıyet ararım artık ama kerim frei alsana be adam ! Hadi onu almadın git aslan gibi alperi al. Yasin kendi takımında ne yapmısta haketmiş milli takımı?
  • Alper veya Kerim varken Yasin nedir ya? Ayıptır vallahi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

Oguzhaniniz batsin hazırlık maçında bile cirkefsiniz arkadas 10 dk fazla oynadı diye hakana demediğiniz kalmadı

Abi olay Oğuzhan değil. Bariz şekilde maçın kontrolünü Avusturya'ya verdik. Maçı izlerken cidden göremiyor musunuz siz bunu?

Alıntıları Göster
    ulan fatih aynı basit hatayı bir gsli yapsa basarsın gazı ismail yapınca auuvv

• quote:

İnanamıyorum yasin nedir be adam yemın ederım art nıyet ararım artık ama kerim frei alsana be adam ! Hadi onu almadın git aslan gibi alperi al. Yasin kendi takımında ne yapmısta haketmiş milli takımı?
    Şu bizim İsmail tam bir bomba
  • Çok sıkıcı maç, bu kadar oyunun durması anca bizim maçımızda olur.
  • quote:

Şu bizim İsmail tam bir bomba

Alıntıları Göster
    ismaillik ismaillik yapmasa olmaz
  • Bu mu HAK'tan iyi olan sol bek?
  • Abi tamam üç puan önemli de bu kadar oyalanmak sinirimi bozdu, biraz zevk almaya bakmıyoruz şu oyunda.
  • Yasin milli takima seciliyorsa bunun tek sebebi gsde oynamasi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.