Şimdi Ara

AVUSTRALYA da Yaşayan Var Mı? Ya Da Orayı İyi Bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dean.1995

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

Ülkeye girmeye çalışırken her tarafını didik didik arıyorlar.
    Bu konuda çok titizler.

Bu da yalan bi olay. Sadece buyuk hava alanlarinda var. Ben mesela Coolangatta hava alanini kullanmistim. Uyusturucu test cihazlari bile yok :))

Uyuşturucu test cihazları yok demek
    Bilmiyorum,gitmedim daha önce Avustralya'ya,Border Security'den biliyorum.

Uyusturucuyu getirenlerin cogu ya buyuk miktar getiriyor yada turist olup oraya buraya sakliyor. Zaten B. Security de onlari gosteriyor. Ayrica ben hayatimda bi tek Sydneydeki havaalaninda kopek gordum. Uyusturucu tasimaya gerek yok ecstasy in tanesi 25 dolar, 1 tane sarilmis weed 10 dolar. 3 cookies 15 dolar. Digerlerinin fiyatini bilmiyom. Kaldi ki Nimbin diye bir sehir var buranin Amsterdam i gibi, hersey serbest :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 18 Ağustos 2012; 5:57:16 >

• Watch N Learn gitmişti dil okuluna konusuda vardı
  • quote:

Dostum kafayi takmissin ama yapicak bisey yok.
    Eskilerin dedigi seyler tamamen gecersiz. Buraya 80 lerde gelen birsuru turk var gelir gelmez ellerine oturum izni vermisler 2 yil sonra vatandasliga gecmisler.
    Su anda SkillSelect disinda, yarim milyon dolarlik is kurarsan, cok unlu birisi olursan(sanatci, ilk kalp nakli transferini yapan cerrah gibi vs olursan) yada bir tane aussie ile evlenirsen bu ulkeye gocebiliyorsun.
    SkillSelect icinhttp://www.immi.gov.au/skills/skillselect/
    dikkat etmen gereken sey son 1 yilda bu sistemi 3 kere degistirdiler. 2013 sonlarina dogru bidaha degisecegi zaten hukumet tarafindan onaylanmis bisey.

aussie'li bayan nasıl bulacağız peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Eskilerin dedigi seyler tamamen gecersiz. Buraya 80 lerde gelen birsuru turk var gelir gelmez ellerine oturum izni vermisler 2 yil sonra vatandasliga gecmisler.
    Su anda SkillSelect disinda, yarim milyon dolarlik is kurarsan, cok unlu birisi olursan(sanatci, ilk kalp nakli transferini yapan cerrah gibi vs olursan) yada bir tane aussie ile evlenirsen bu ulkeye gocebiliyorsun.
    dikkat etmen gereken sey son 1 yilda bu sistemi 3 kere degistirdiler. 2013 sonlarina dogru bidaha degisecegi zaten hukumet tarafindan onaylanmis bisey.

aussie'li bayan diye bisey yok aussie bayan diye bisey var.
    Evlenmek icin en basiti, "single mum" bulup evlenmeniz gerekiyor. Bunu da internetten yada avustralyaya gelip yapmak gerekiyor.
    Diger yol ise, tanidiklara haber salip melbourne yada sydneyde mutlaka tanidik bulup o tanidiklar vasitasiyla yasiniza yakin bekar bi turk kiziyla evlendirirler sizi. Ha cogu aussie-turk kizlar "import damat" istemezler ama aile zoruyla oluyor o da...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

aussie'li bayan diye bisey yok aussie bayan diye bisey var.
    Evlenmek icin en basiti, "single mum" bulup evlenmeniz gerekiyor. Bunu da internetten yada avustralyaya gelip yapmak gerekiyor.
    Diger yol ise, tanidiklara haber salip melbourne yada sydneyde mutlaka tanidik bulup o tanidiklar vasitasiyla yasiniza yakin bekar bi turk kiziyla evlendirirler sizi. Ha cogu aussie-turk kizlar "import damat" istemezler ama aile zoruyla oluyor o da...

var mi tanidigi olan beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bir de sunu sorucam orali biriyle evlendikten sonra devlet iliski durumuni denetliyor mu gercekten evli olup olmadigini gormek icin baskin felan yapiyolar mi amerika daki gibi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.