Şimdi Ara

Avukat ve Hukuktan Anlayanlar! Çok Acil! Başım dertte olablir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim bi araba vardı 5-6 sene önce bi ailde dostuna satmıştık ama devri annemin üzerinde kalmıştı, geçenlerde bu herif(!) bize sormadan birine satmış arabayı oda başkasına derken araba kayıp şuanda kimde nerede bilinmiyor ve araba hala annemin üzerinde. Bir olay olsa mesela arabada uyuşturucu falan bulunsa (Allah korusun) annem direk gider yani çok kötü acaip riskli bir durum şimdi ne yapabilirz? çalındı ihbarı dışında ? lütfen cevap bekliyorum bilenlerden? çok acil lütfen:(((

• Hiç birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

arkadaşlar bizim bi araba vardı 5-6 sene önce bi ailde dostuna satmıştık ama devri annemin üzerinde kalmıştı, geçenlerde bu herif(!) bize sormadan birine satmış arabayı oda başkasına derken araba kayıp şuanda kimde nerede bilinmiyor ve araba hala annemin üzerinde. Bir olay olsa mesela arabada uyuşturucu falan bulunsa (Allah korusun) annem direk gider yani çok kötü acaip riskli bir durum şimdi ne yapabilirz? çalındı ihbarı dışında ? lütfen cevap bekliyorum bilenlerden? çok acil lütfen:(((

Arkadaşım gidersin yarın bir Avukata danışırsın...Bu forum zaten çoluk çocuk dolu ne arasın Avukatı, Doktoru burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Mayıs 2010; 23:25:24 >
  • bişey olmaz demeyin ya nasıl olmaz :S
  • quote:

bişey olmaz demeyin ya nasıl olmaz :S

Arkadaşım git hukukçuların takıldığı sitelere bak...Türkhukuksitesi, Adalet org felam var mesela.. Avukatı, Savcısı Hakimi oralarda takılıyorlar.... Sen burdakilerin sallamalarıyla yolunu zor bulursun...
  • quote:

Hocam birşey olmazda yinede avukata danışın arabanın devrini yapın.
  • Polise git arabam çalındı de buldur arabayı paşa paşa kullan.

Böyle yapabilirsin ama bence yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Arkadaşım git hukukçuların takıldığı sitelere bak...Türkhukuksitesi, Adalet org felam var mesela.. Avukatı, Savcısı Hakimi oralarda takılıyorlar.... Sen burdakilerin sallamalarıyla yolunu zor bulursun...

peki saol bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Polise git arabam çalındı de buldur arabayı paşa paşa kullan.

Al mesela bu fikre göre hareket edersen, şu an arabayı kullanan olaydan bi haber suçsuz adamı içeri atsınlar, hırsız muamelesi yapsınlar... Sonra olay açığa çıkınca suçsuz adamın özgürlüğünü, hürriyetine kasttan kendin girersin içeri.. dediğim sitelere takıl.. Çoluk çocuk sitesi oldu donanimhaber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

• Mantıklı bir açıklama yapıcak olursak... bi önce ömnce emniyete gidip Trafik bölümüne... annenin üstüne olan arabanın kayıp olduğunu bildirin... kötü birşeyler olduktan sonra öğrenmeler,i belki daha kötü sonuçlar doğurabilir....
  • Anahtar satışı yapıldıysa birşey olmaz.
    Olmadıysa yandınız.Ama eğer o sıralarda suçlu bulunursa yalnızca ceza alırsınız.
  • bize anlattığın gibi polise anlat durumu.
  • Araç hakkında cumhuriyet başsavcısının gaiplik kararı çıkarması lazım.
  • Annen'in üstüne ait arabanın çalıntı olduğunu bildirirseniz suç uydurma suçunu işlersiniz. Sonuçta arabayı siz kullanmıyorsunuz.
  • sana şunu söyleye bilirim annen şu anda suçlu durumda resmen adamları dolandırmışsınız gibi oluyor.Düşünsene araba satılıyor hiçbir belge yok satıldığına dair yada alanın gerçekten alan kişi olduğuna dair annende çalıntı araba ihbarı veriyor araba sizde para sizde.bence hiç hukuğa fln girmeden gidip bi polise söyleyin yada arabayı alanı bulun onla hiç polis fln karıştırmadan normal satış olmuş gibi yapın gitsin.
  • Hukukçular nedense para almadan yardım etmeyi hiç sevmezler.Anlaşılmaz bir kibir var hukukçularda 4-5 yıl okuduk derler bilginin karşılığı var derler pek yardım etmeyi sevmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Polise git arabam çalındı de buldur arabayı paşa paşa kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Hukukçular nedense para almadan yardım etmeyi hiç sevmezler.Anlaşılmaz bir kibir var hukukçularda 4-5 yıl okuduk derler bilginin karşılığı var derler pek yardım etmeyi sevmezler.

onların lakabını bilmiyomusun sen çantalı hırsız
  • tek çözüm tehtit ediceksin.polise gidip ihbar ederim diye olumsuz olursa iihbar et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.