Şimdi Ara

Avukat var mi? Bana yardimci olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 3 sene once bir kişi savciliga verecegini soylemisti. Fakat ne ifadeye cagrildim ne de dava acildi. Bu saatten sonra dava acilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açılmaz
  • hakkında açılmış dava yoksa ve ortada dolandırıcılık gibi bir suç yoksa açılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

hakkında açılmış dava yoksa ve ortada dolandırıcılık gibi bir suç yoksa açılmaz.

Hocam zaten hakkimda acilmis dava var mi yok mu onu merak ediyorum. Sorgulama falan yapma imkanimiz yok mu

• Avukatla konustum.

Aradan 3 sene de geçse iş yogunlugundan dolayi dava acilmasi gecikebilir dedi. Yani dava acilma olasiligi var. Kime inanayim simdi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

hakkında açılmış dava yoksa ve ortada dolandırıcılık gibi bir suç yoksa açılmaz.

Hocam zaten hakkimda acilmis dava var mi yok mu onu merak ediyorum. Sorgulama falan yapma imkanimiz yok mu

edevletten bakabilirsin.
  • Yaklasik 3 sene once,1 rakam hatasiyla yanlış birini defalarca aradigim icin(defalarca aramamin sebebi telefona bakmadigi icin) tarafima savciliga verilecegim soylendi bayan tarafindan. Ardindan bir kaç mesaj attim "yanlış numara cevirmisim savciliga vermeyin,ozur dilerim" diye. Olay burada bitti. 3 senedir ses seda yok. E devletten bakiyorum dava açılmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olay tarihinde itibaren 6 ay içinde suç duyurusunda bulunulması gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.