Şimdi Ara

Avukat Abdullah kaya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

ya gerçekten hayır abi biz şike filan yapmadık,bunların amacı farklı gibi şeyleri %100 diyebiliyormusunuz merak ediyorum

Sapına kadar kemiksiz %100 diyorum.

50 kere de anlattım sebeplerini.

hocam belgelerdeki konuşmaları okudum boş konuşma değil onlar,bunca sayfa iddianame,bunca oyuncu,başkan,yönetici,antrenör,menajer boşuna sorgulanmamış olması lazım,boşuna gözaltına alınmaması lazım.belki yapılmamıştır şike ama %100 nasıl eminsiniz anlamak güç

Nerde okudun sorması ayip

ifadeleri pm olarak attım

bende alabilirmiyim pm ile

• Türk futbolunu yalnızca Fenerbahçe üzerinden çamur atarak üstelik temizlemeye çalıştıklarını ve Aziz Yıldırım'dan kurtulmaya çalıştıkları bariz belli.Siz bakmayın Beşiktaşlı yöneticilere.Onlar yalnızca piyon hatta en masumları hele hele Tayfur.

Aziz Yıldırım'ı da öyle basit sıradan bir kulüp başkanı zannedenler çok büyük yanılgı içindeler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya gerçekten hayır abi biz şike filan yapmadık,bunların amacı farklı gibi şeyleri %100 diyebiliyormusunuz merak ediyorum

hocam belgelerdeki konuşmaları okudum boş konuşma değil onlar,bunca sayfa iddianame,bunca oyuncu,başkan,yönetici,antrenör,menajer boşuna sorgulanmamış olması lazım,boşuna gözaltına alınmaması lazım.belki yapılmamıştır şike ama %100 nasıl eminsiniz anlamak güç

Tesekkurler

• Bende pmm alabilirmiyim
  • Pm alan arkadaşlardan biri banada atabilir mi arkadaştan istemeyelim hepimiz.
  • herşeyin sonu şöle olucak.. aziz yıldırım şike olaylarından aklanacak yani klup sonra örgüt kurma, suç örgütünden dolayı hapis yatacak..
  • avukat "yandık mahvolduk aziz bey 49 yıl yatacak, şike de yapmış fb küme düşecek" diyecek hali yok..

bakın bugün iddianame sunuldu, genel açıklaması da yapıldı..şimdiye kadar hiçbir yerde konuşulmamış ibareler gördük, siz bu iddiname açıklamasını okudunuz mı diye sorasım geliyor, belli ki iyi okunmamış..açıklama da gizli tanıklardan bahsediliyor, bugüne kadar gizli tanıklardan kimin haberi vardı?
    bu kadar bir çok fb'li üye ile tartıştım gizli tanığın g sini duymadım, bu tanıkların şike çetesiyle ilgili bilgileri alınmış, ilaveten 70 ek delil klasörü var..
    bunlardan avukatların bile haberi olduğunu sanmıyorum.

hadi bugüne kadar bunları bilmiyordunuz buna göre bir komplo kurudunuz peki bu ek 70 klasör delilden sonra, iki gizli tanık ortaya çıktıktan sonra da mı görüşünüz değşmiyor..
    ayrıca daha bugüne kadar olanların dışında telefon kayıtları var deniliyor, daha ortaya çıkmayan isimlerin ifadeleri var deniyor..o ifadeleri gördünüz mü? diyeceksiniz ki sen gördün mü hayır görmedim ama benim anlatmak istediğim şey bilgi eksikliğimize rağmen fb'yi suçsuz görenler yeni bilgiler çıkınca da görüşlerini değiştirmiyor..

aziz'in şekerleri çıkıyor, kulüpler birliği apar topar yasa değiştirmeye kalkıyor..madem aziz ve içerdekiler kim varsa masum o zaman
    nedir bu acelecilik diye aklınızdan da geçmiyor mu..

ben veya siz düşünün ki masumsunuz, demezmisiniz yeni yasaya gerek yok nasıl olsa çıkıcam diye..demirören, nihat özdemir bizzat istanbullardan ankaraya meclise gidip milletvekillerinin peşinden birebir kulis neden yapıyorlar kardeşim bunlar neden bu kadar panik olmuş diye aklınızdan geçmiyor mu..

bu güne kadar bu ülkede karakola bile gitmemiş insanlar üstelik burjva kesim altlarında vip arabalar eşleri bilmem ne zevki sefa birden metrise koğuşa..bu kadar insan üzüldü türk futbolu zarar gördü tff bitti futbol battı aziz gibi ne diyim siz söyleyin aziz gibi bir x adam 6 ay içeride yatırıldı, eğer pardon'luk bişi varsa bu aziz çıktıktan sonra masumsa yeri göğü inletmez mi..bunları bile bile bu kadar emniyet savcı pardonluk bir işe girer mi?

size göre evet girerse buyrun girsin..eğer bu satten sonra bu kadar insan özellikle 13 tane ayrı örgüt-şike - dolandırıcılık bilmem ne suçundan yırtarsa fener 45 m euroluk tazminat alacak..bende diyorum ki eğer fb aklanırsa bu da bir komploydu diyeceğim, fb'nin komplosudur diyeceğim, böyle bir komplo yapıp 45 m tazminat kazanmak için bu komplooyu kurdu diyeceğim..
    nasıl sizinkinden daha kayda değer bir komplo değil mi?

• quote:

quote:

51.kez anlatır mısın bende merak ettim o sebepleri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir pm de ben alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Aha geldi. Mızuha da gelsın . Hatta De Nıro hop konu ucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir tane bile maç yok ki öyle basit kazandığımız,ne bileyim şüpheli adam,zorlamayan takım falan...Tuz yumurtladık be son 10 maçta.
  • Tek maçtan suçlanıyoruz, tabiri caizse içim daralıyor 3.5 atıyorum, bilmemneyle suçlanan adamlar ne kadar rahat yahu.. Entreesan..
  • Aziz Başkan'a güvenim iki kuruş azalmadı
  • pmler atıldı..umarım görürsünüz siz de gerçekten boş konuşmalar olmadıgını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Aha geldi. Mızuha da gelsın . Hatta De Nıro hop konu ucak

Boş konuşmayı bırakıp sorumu cevaplar mısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Abi kafa bırakmadılar ortada hayvan gibi bi iddaname var ama avukatta o kadar emin konuşuyor ki valla anlamadım.

Sen 3 temmuzdan beri bu iddia değil, iftiralara inanıyorsan, en ufak da olsa şüphe duyuyorsan yazık.

Kusura bakma hocam Aziz Yıldırım benim babamın oğlu değil kestiremiyorum neler olacağını.Nasıl bir dünyada yaşıyoruz herkes biliyor.Aziz Yıldırım a bu kadar güveniyorsanız muhtemel ne dost ne akraba kazığı yememişsiniz ne de duymamışsınız.Beni alakadar eden Fenerbahçe dir geçen yılki maçlarda gram şike olduğuna inanmıyorum ama Aziz Yıldırım ın teşebbüsü falanı filanı olmuşsa orasını bilemem.Beni düşündüren bu 132 yıl suçlanmak nedir ya varmı başka örneği.Veya varmıdır bu derece suçlanıp aklanan birileri örnek olarak?

Yahu 132 yıl olayından bile ne kadar kolpa, ne kadar yalan bir iddianame olduğunu kestirmen gerekiyor yapma Allah aşkına hocam ya.

13 yaşındaki kıza tecavüze kendi rızası diyen, kimseye çaktırmadan deniz feneri tutuklularını salıveren, askeri hapishanelerde yer bıraktırmayan, halkın orduya olan güvenini yerle bir eden bir hukuk sisteminden bahsediyoruz.Kimin elinde olduğu alenen ortada olan bir hukuk sisteminden bahsediyoruz.Davaların %56sının beraatle sonuçlandığı bir hukuktan bahsediyoruz.

Aziz Yildirimin tutanagi halka acik git oku.

Sikenin alasini yapmis tum konusmalar yaziyo orda, sike yapmadi diye bi devir kalmadi. Evet sike yapti ama bakalim yirtacak mi yasalatdan, su an bu asamadayiz. Masum olduguna inanmak cok sacma, tum telefon kayitlari ortada hepiniz bakabilirsiniz

• quote:

Türk futbolunu yalnızca Fenerbahçe üzerinden çamur atarak üstelik temizlemeye çalıştıklarını ve Aziz Yıldırım'dan kurtulmaya çalıştıkları bariz belli.Siz bakmayın Beşiktaşlı yöneticilere.Onlar yalnızca piyon hatta en masumları hele hele Tayfur.

Aziz Yıldırım'ı da öyle basit sıradan bir kulüp başkanı zannedenler çok büyük yanılgı içindeler.

Siradan kulup baskani olmadigini biliuoruz zaten. Iddianamede de oyle diyor. Suc orfutu kurmak, dolandiricilik, sike ve tesvik..
  • Saka gibi ya su an tutanagi okuyorum. Korcanin telefon numarasi dahi yaziyo. Mac sonu ve oncesi ilhan eksioglu ile telrfon kayitlari var hala sike yok bunlar oyun diyolar. Dunyada boyle oyunu yazacak senarist var mi acaba?
  • 400 sayfalık iddianameyi insanlar can sıkıntısı niyetine yazmış. Herkes Fenerbahçe düşmanı zaten. Yersen.

Bu bir kenara, halen "Aziz başkan sen çok yaşa" diyebilenleri hayretler içerisinde izliyorum. Adam kulübün tabiri caizse içine etmiş durumda, --resmî olmasa dahi şu an ki tablo bunu gösteriyor-- ortaya atılan iddialar gerçek çıkarsa kulüp en kötü dönemlerini yaşayacak, futbol kamuoyu önünde itibarı zedelenecek, fakat 104 yıllık çınarı çalı çırpıya döndürenlere destek verenler utanıyor mu acaba. Ha? Her yerde "Aziz başkan arkanızdayız!!" diye naralar atanlar!

Aynı durumda benim kulübüm ve bazı yöneticileri bulunsa 25 milyonluk camia olarak o zatlara yapmadığımızı bırakmayız. Bundan emin olun. Yarın yine Aziz Yıldırım maskesi takarsanız size her şey müstehak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.