Şimdi Ara

.avseq nasıl açılır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vcd nin içinde sadece bu dosya çıktı..nasıl açıcam??

• nasıl yanı sadece?
    uzantısımı budur?

sag tıkla bırlıkte ac de..
    medıa player ıle acmayı dene
  • valla hacı ''avseq.dat''olması lazım..
  • üzerinde sağ tıkla birlikte aç seçeneğini işaretle.sonra windows media player yada hangisini kullanıyorsan onu seç aşağıda bu tür programlar için.....diye bir onay işareti var onu da işaretle bir daha uğraşmazsın.
  • explorer penceresi / tools / view tabında "hide extensions for known file types" ın clcikini kaldır..şimdi bir daha bak dosyanın uzantısına
  • eyvallah hacılar hepsini denicem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunsea

üzerinde sağ tıkla birlikte aç seçeneğini işaretle.sonra windows media player yada hangisini kullanıyorsan onu seç aşağıda bu tür programlar için.....diye bir onay işareti var onu da işaretle bir daha uğraşmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shift tuşuna basılı tutun.Sağ tıklayın."Birlikte aç" ı seçin. "program seç" sekmesine gelin.Orada "Windows Media PLAYER " ya da "PowerDVD" yi seçin.

İkinci yol:
    Power DVD yi açın ve dosyayı üzerine sürükleyin.Media Playerde de yapsanız olur.
  • sunsea ye katılıyorum öle yap bence...
  • Media player ile aç
  • ya beyler bende pc ye ne kursam bi türlü hdd deki filmlerimi açamıyorum niye acaba anlamadım önceden açılıyodu ama şimdi yok abi naptımsa açamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: türkmenem

ya beyler bende pc ye ne kursam bi türlü hdd deki filmlerimi açamıyorum niye acaba anlamadım önceden açılıyodu ama şimdi yok abi naptımsa açamadım

Media Player Zarar Görmüş Olabilir.www.microsoft.com.tr sayfasına girerek Media Player 10 Versionu yükleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantrig

Shift tuşuna basılı tutun.Sağ tıklayın."Birlikte aç" ı seçin. "program seç" sekmesine gelin.Orada "Windows Media PLAYER " ya da "PowerDVD" yi seçin.

İkinci yol:
    Power DVD yi açın ve dosyayı üzerine sürükleyin.Media Playerde de yapsanız olur.

powerdvd herkes te kurulu olmayabilir

@türkmenem media player da nasıl bir hata veriyor hatayı buraya yazabilir misin
  • arkadaşlar hata şu " Windows media player gereken dosyaya ulaşamıyor olay bu ama anlamadım bütün programlarıda denedim pc deki filmlerimi açamıyorum önceen hepsini izliyodum ama artık
    olmuyo neden se codek leride yükledim ama olmuyooo ya lütfen birisi yardım ederse çokk sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
  • @türkmenem bilgisayarındaki tüm codec leri kaldır.daha sonra kaza lite codec isimli programı indir ve kur.tüm codeclerı ıcerısınde barındırıyor.bunu kurduğunda bırlıkte kurulan media player clasic ile alt yazılı divx leride ızleyebılırsın her derde devadır.
    eğer sorun bu yuzden değilse vırus taraması yapmayı denyebılırsın..
  • arkadaşlar lutfen forum başligina gore konu açalalim
  • kazaalite codecin çeşitleri var.Sen megabyte olarak büyük olanını kur.
  • sadece bilgisayarda kullanabilirsin bunu vcd de açamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.