Şimdi Ara

AVRUPATR.com // Tv-Sinema Sistemleri-Notebook-Fot. Makineleri-Beyaz Eşya \\ FIRSAT ÜRÜNLERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
30.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne ticaret yaptım, ne anlarım, ne de bir şey satarım. memur maaşıyla çalışan bir "özel" statülüyüm o kadar.

Ücretli çalışan sıradan bir insan olarak şunu söylemek yanlış olmaz sanırım:Herkes sorumluluğunu bilecek, adam gibi doğru iş yapacak.

"Biz nasıl bir alışverişin edimini gerektiği şekilde yerine getiriyor yani fatura tutarını zamanında yatırıyorsak, satan da kanunların ona yüklediği sorumluluğu yerine getirecek!!!" Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

Ne ticaret yaptım, ne anlarım, ne de bir şey satarım. memur maaşıyla çalışan bir "özel" statülüyüm o kadar.

Ücretli çalışan sıradan bir insan olarak şunu söylemek yanlış olmaz sanırım:Herkes sorumluluğunu bilecek, adam gibi doğru iş yapacak.

"Biz nasıl bir alışverişin edimini gerektiği şekilde yerine getiriyor yani fatura tutarını zamanında yatırıyorsak, satan da kanunların ona yüklediği sorumluluğu yerine getirecek!!!" Bu kadar.

ersen_
    haklısın tabi.
    lakin çoğu kullanıcının başına gelmiştir ki satıcının da başına benzer olaylar muhakkak gelmiştir.
    " freelance " çalışmaya devam.
    avrupatr den de bi cvp bekliyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinsonnak

quote:

Ne ticaret yaptım, ne anlarım, ne de bir şey satarım. memur maaşıyla çalışan bir "özel" statülüyüm o kadar.

ersen_
    haklısın tabi.
    lakin çoğu kullanıcının başına gelmiştir ki satıcının da başına benzer olaylar muhakkak gelmiştir.

Avrupatr kurallara uygun işlemler yaptığını müşterilerine düzgünce anlatacaktır, umarım, iyi esnaf başımızın tacı. İnşallah onlar da iyidir. Konuyl ailgim olmamasına rağmen kullanıcı yanlı bir yazı yazdım ama içinde bulunmak istemediğim bir tartışma başladı. Herkes iyisini hakkını hakettiği gibi alsın umarım. Tek dileğim.

Bu arada malesef "freelance" kavramı yanlış tahmin oldu:) hiç aklıma gelmemişti öyle düşünebileceğiniz. 657'liyim diyeyim yeter, sadece garantisi yok malesef:) "çok dertliyim be sözlük"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merlinsonnak

quote:

ersen_
    haklısın tabi.

Avrupatr kurallara uygun işlemler yaptığını müşterilerine düzgünce anlatacaktır, umarım, iyi esnaf başımızın tacı. İnşallah onlar da iyidir. Konuyl ailgim olmamasına rağmen kullanıcı yanlı bir yazı yazdım ama içinde bulunmak istemediğim bir tartışma başladı. Herkes iyisini hakkını hakettiği gibi alsın umarım. Tek dileğim.

Bu arada malesef "freelance" kavramı yanlış tahmin oldu:) hiç aklıma gelmemişti öyle düşünebileceğiniz. 657'liyim diyeyim yeter, sadece garantisi yok malesef:) "çok dertliyim be sözlük"

konu ile ilgili olmadığı için pm atıyorum..

• Arkadaslar. Bu kadar buyuyecegini bilmiyordum. Ama sahiplenen forumdaslari gorunce(tesekurler kendilerine) bende kendimi savundum firma karsisinda. Sonuc olarak bizde saticiyiz, bizede sacma sacma suclamalar geliyor. Ama iddia ediyorum. Bu firma bunu hak ediyor. 2 defa ust uste gondermez teshir urunu.

Ayriyeten notebookta dun teknosada gezerken neden catlak olustugunu anladim. Catlak magazalarda konulan alarmdan kaynaklaniyor.
    Firma yetkilisi kalkip bana kendin kirdin diyemez.
    Resmi koyuyorum ve sayin Avrupatr yetkilisi cikip bunun kapali kutudan catlak cikabilecegini ispat etsin.

Kimsenin ekmeginde gozum yok ve hicbir sekilde cikar pesinde degilim. Sadece sahtekarligi onlemek icin elimden geleni yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donykg -- 28 Mart 2013; 18:08:02 >

• Merhaba. Bu gece sizden Samsung ST200F siparişi geçtim, havaleyle ödeme seçeneğiyle. Havale ancak sabah hesabınızda olur. Stok sorunu yaşanmaz umarım.
  • Ürün elime geçti. 200 TL için çok iyi bir giriş seviye makine almış oldum. Gönül rahatlığıyla hediye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donykg

Sayin Avrupatr yetkilisi.
    Kimseyi kandirmaniza gerek yok. Ureticiden gelen mal kapali kutu ve hicbir sekilde parcasi kirik veya eksik degildir.

Urune gelince,
    Ilk notebook kapali kutu olarak geldi, 7 gun sonra teshir oldunu anlayinca(notebook altinda yumusatici lastikten sadece 3 tane vardi. 1 tanesi eksikti), yazildi. Saolun degisikligi kabul ettiniz. Yenisini mutlaka kontrol ederek gondereceginizi soyleyerek yine 3 gun sonra 2si geldi. Eve geldik actik. Ustunde jelatini yoktu. CD ciziklerle ve parmak izleri ile dolu. aninda hem foruma hemde size tum detaylari ile anlatildi. Hemen forumdan sildiniz mesaji.
    Illalah diyerek amaaaan neyse kullanalim diyerek devam ettik. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Bu kadar sure notebooksuz kalarak.
    Sonrasini anlatmayim size. Mahkeme mahkeme dolasmam, USB girisinde mekanik ariza nedeni ile tamir gormesi, tamir edilen notebooku teslim almak icin gittigimde arabamin kaza gormesi, hep sizin yuzunuzden. Onemli degil. Param gitsin ama sinirim gitmesin.

Cikip ozur dileyeceginize biz bunu yapmadik, fabrikadan kaynaklaniyor diyorsunuz ya pes valla.

Sizin bu urunden 3 kurusun hesabini yaparak teshir urun satacak kadar cimri iseniz, bende sizden alinan urunu hediye ederek ve bir daha hatirlamamak kadarim.

Kupe olsun size ve bol sans satislarinizda.

Saygilar.

ikinci ürün geldiğinde foruma mesaj atmak yerine direk firmaya ve samsung a e mail atıp bu attığınız e mail takip kodlarını saklayıp beklemede kalsaydınız daha sonrasında gelen cevaba göre (olumsuz yanıt gelirse)elinizdeki evraklarla bulunduğunuz ilçedeki tüketici hakem heyetine başvurmalıydınız ..illallah ettik deyip ürünü kullanmayı kabul etmeniz bir insan olarak anlaşılır fakat siz haklılığınızı iyi savunamamışsınız..gerçek bu..

NOT:ürünü ne kadara aldığınızı bilmediğimi belirtmek isterim..yazdıklarım tamamen aşağıdaki sınırlar doğrultusunda yazılmıştır.

Tüketici Hakem Heyetleriyle İlgili Sınırlar

Tüketici hakem heyetine zorunlu başvuru sınırı 01.01.2013'den başlayarak 1.191,52 TL,

Büyükşehir statüsünde bulunan illerde faaliyet gösteren il hakem heyetlerinin uyuşmazlıklara bakmakla görevli ve yetkili olmalarına ilişkin alt parasal sınır 01.01.2013'den başlayarak 3.110,58 TL'dir.

• BU AVRUPATR YETKİLİSİNE PM YOLLADIM AMA CEVAP GELMEDİ..SANIRIM DH Yİ BIRAKTILAR ARTIK..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.