Şimdi Ara

Avrupadan Alinacak Iphone 4s ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarin Italya'ya gidiyorum ve ordan Iphone 4s almayi planliyorum. Daha önce alan yada kullananlar aşağıdaki sorularimi yorumlarsa sevinirim.

1- Turkiye'de Turkcell yada Vodafone'dan alinan cihaz ile ne farki ne olur?

2- Ariza yapmasi durumunda Turkiye'de garantisi gecerli olur mu ?

3-Cihazi Turkiye'ye getirdigimde pasaport ile kayit ettirmek yeterli mi?

4-Turkiye'de Vodafone yada Turkcell hattimla telefon islem yapmadan calisir mi? Telefon fiyati 659€, bildigim kadari ile unlock oluyor.

5-Italya'dan alan oldu ise nereden ve nasıl aalındığını yazarmisiniz. Venedik, Floransa, Roma, Napoli sehirlerinden birinde olabilir. Ulke cikisinde vergisi geri alinabiliyor mu?

Tesekkurler.

• 1-) sadece garanti farkı olur başka hiçbir farkı olmaz
    2-) hayır olmaz.çünkü türkiyede apple store yok.
    3-)evet yeterli.yalnız simfree olmasına dikkat edin.
    4-) bu soruyu tam anlamadım ama eğer turkcell veya vodafone hattınızı taktığınızda çalıştırırmı diye soruyorsanız evet çalıştırır.
    5-)

şimdiden hayırlı olsun
  • iPhone 4'ü Roma Apple Store'dan almıştım.Cihazlar Sim Free ama yine alırken yine sor kesinlikle.Roma,Floransa ve Napoli'ye yakın olan Apple Store'lar şehire uzak bilgine.Sadece Bolognadaki şehirin içinde.Vergi iadesine gelince alırken söyle Tax Refund olacağını kağıt veriyorlar onunla birlikte havalimanından alırsın yaklaşık %12'sini geri alıyorsun.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Roma Apple Store

Centro commerciale RomaEst Via Collatina, 858 00155 Roma Lunghezza 06 2245300

Floransa Apple Store

Centro Commerciale I Gigli Via San Quirico,165 50013 Firenze Campi Bisenzio 05 58803 000

Campania Apple Store

Centro Commerciale Campania S.S. Sannitica 87 - Località Aurno 81025 Caserta Marcianise 0823 698 7100

Bologna Apple Store

Via Rizzoli, 16 40125 Bologna 051 6400 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brykkn -- 17 Aralık 2011; 0:25:41 >

• yorumlar icin tesekkurler, umarim stokta bulurum.
  • Ben su anda Roma'dayim. Buradaki apple store sehrin gercekten disinda ve ulasimi zor. Ayrica bugun itibariyle ellerinde sadece 64gb'lik model vardi. Bilgine...
  • arkadaşlar bende italyadan iphone 4s yada 4 alıcam fiyatları ne kadar acaba bileniniz var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_water

arkadaşlar bende italyadan iphone 4s yada 4 alıcam fiyatları ne kadar acaba bileniniz var mı.

bize gerek yok internet aleminde herşey yazıyor. google'a sihirli kelimeleri yazınca çıkıyor;

http://store.apple.com/it/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: deep_water

arkadaşlar bende italyadan iphone 4s yada 4 alıcam fiyatları ne kadar acaba bileniniz var mı.

bize gerek yok internet aleminde herşey yazıyor. google'a sihirli kelimeleri yazınca çıkıyor;

http://store.apple.com/it/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

Millet google'a yazmaya bile eriniyor ya :) Ya da akıllarına gelmiyor :)

• Arkadaslar,

2 tane beyaz 16 gb 4s aldim. Esim acti ve yarin micro sim card alip kullanmaya baslayacak.
    Ben iphone 2g ilk ciktiginda 1 ay kullanip blackberry'e geri donmustum. Simdi kararsizim ve bu yuzden 2. nin kutusunu acmadim. İnceleyip daha sonra karar verecegim.

Fiyat 659 € ben Roma'dan alip Napoli havalimaninda tax free vergiyi geri aldim. Haritadan bakmistim ama apple store magazasi tahminimden daha uzaktaydi. Taksi ile gittigim icinde biraz masrafli oldu.

Apple Store'dan gun boyu 15-20 kisilere ulasan sıra var, tum urunler vardı.

Italya'da tum avmler sehir disinda. Sehir merkezlerinde Vodafonelarda var fakat cogunlugu kampanya kapsamında satiliyor, acikcasi ben apple store'dan almak istedigim icinde tum magazalara girmedim.
  • arkadaslar bende ıtalyada olacagım subat ayı ıcerısınde ve app store a ulasımı nasıl yapabılırım deneyımlı arkadaslar yardımcı olabılır mı taksı ıle gıtmek ıstemıyorm malum ogrencıyım ve gelırken 4s almak ıstıyorm
  • konuyu hortlatayım, italyadan iphone 5 için internetten ön sipariş verilebilecekmi? yoksa sadece apple storedan mı alabililiyoruz gidip?
  • Apple store lar sim kilitli satiyor mu ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Gatta Mangiona

Arkadaslar,

2 tane beyaz 16 gb 4s aldim. Esim acti ve yarin micro sim card alip kullanmaya baslayacak.
    Ben iphone 2g ilk ciktiginda 1 ay kullanip blackberry'e geri donmustum. Simdi kararsizim ve bu yuzden 2. nin kutusunu acmadim. İnceleyip daha sonra karar verecegim.

Fiyat 659 € ben Roma'dan alip Napoli havalimaninda tax free vergiyi geri aldim. Haritadan bakmistim ama apple store magazasi tahminimden daha uzaktaydi. Taksi ile gittigim icinde biraz masrafli oldu.

Apple Store'dan gun boyu 15-20 kisilere ulasan sıra var, tum urunler vardı.

Italya'da tum avmler sehir disinda. Sehir merkezlerinde Vodafonelarda var fakat cogunlugu kampanya kapsamında satiliyor, acikcasi ben apple store'dan almak istedigim icinde tum magazalara girmedim.

Termini'den taksi ile ne kadar tutar acaba? siz şehir merkezi derken hangi Iphone Store'a gittiniz? biri kuzeyde biri doğu tarafında. Gerçi ikiside birbirinden uzak görünüyor:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.