Şimdi Ara

Avrupada Otomobiller Türkiyeden Daha Pahalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bunu yazan kişi kanalın bir tanesinde program yapıyordu hala yapıyormu bilmiyorum, konu boş değil manipüle edilmiş bir konu, algı oluşturmaya çalışıyorlar
  • Neden karşılaştırılan bütün arabalar 1.6'dan küçük motor hacimli acaba

Neden ikinci el araçlar karşılaştırılmamış acaba

Alım gücü ve maaş konularına yukarıdaki arkadaşlar yeterince değinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 25 Aralık 2016; 22:14:27 >
  • Bizde 35 bine satılan 2002 model araba orda 500 euro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sacma bu mantık. Adamlar Euro ile maaş alıyor Euro ile!!!! Yani sen 50 ay çalışır alırsın onlar 6 ay. İsterse TL ile bizden 5 kat pahalı olsun. Önemli olan bizden daha az çalışıp almaları. Böyle olunca da daha ucuza almış oluyorlar
  • Evet o videoyu izleyip bi tarafımla güldüm altına yorum doldurdum abonelikten çıktım dislike da bastım mutluyum.

Takipçileri de olaya uyanmış yorum yapmışlar ama adam hala altına ciddi ciddi savunma yapmış. Bir de otolar yakında zam yiyecek hatta bazıları yedi. Yemeden yapması manidar. Bu adamın tarafsız olmadığına kanıt getirdim önceden öyle düşünmüyordum daha da izlemem.
  • Emrah1923 kullanıcısına yanıt
    Nerede yayın yaptı bu adam acaba. Ben de izlerken şok oldum bu işte dedim algı oyunu var doğru çıkacak galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kici kirik wolksvagen renault falan gibi fukara isi aracalar burada daha ucuzdur belki ama konu superaport veya luks aracalara gelince avrupada daha ucuz .Ben almanyada 100.000 euroya satilik rools rouce phantom gordum.60.000 euroya aston martin gordum.50.000 euroya nissan gtr gordum tabi ikinci el.Burada bu arabalar 400.000 eurodan asagi yok .Demekki almanyada veya baska ulkede yasasam.Altimda rools royce ile aston martin ile gezecekmisim.Ben suan bindigim arabayi alirken fiyat olarak almanyadaki yukarida saydigim arabalardan daha cok odedim euro bazi dan bakinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 25 Aralık 2016; 22:44:44 >
  • Yazaryazarokur kullanıcısına yanıt
    Tvnet diye bir kanalda yayın yapıyormuş hocam, ben hiç izlemedim youtube'da denk gelmişti tvnette yayın yaptığı için, az çok hangi kesime hitap ettiğini tahmin ediyordum ama bu videoyla insanları yanıltıyor ki çoğunluk zaten karşı çıkmış ama destek çıkanlar da var.
  • Emrah1923 kullanıcısına yanıt
    Ben de objektif diye ciddi itibar etmiştim ama o video ile sıfırlandı gözümde yakışmadı.

• rufuk R kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir ispanya çok gelişmiş bir ülke değil. Biz de değiliz istediğimiz şeyler gelişmiş ülkelerde olan fiyatlar o yüzden şu an hayal belki gelişince olmaz.

• Sacmalamis

Bir otomobilden %60-%145 ötv aliniyor

Neden acaba ust model bmw audi mercedes gibi modelleri karsilastirmamiski ?

Ornek olarak almanyada 100 bin euro olan bme turkiyede 230 bin euro

2.el otomobiller zaten avrupada cok cok daha ucuz

Turkiyede 2000 lira olan maasin orada 2000 euro olmasida zaten ayri bir mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Mayıs 2017; 20:29:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.