Şimdi Ara

AVRUPADA HONDA CR-Z VE INSIGHT MODELLERİNİN SATIŞI DURDURULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda, bu iki modelin avrupadaki satışını düşük satış adetlerinden dolayı durduruyor. Türkiyedeki CR-Z satışı da muhtemelen duracak.

Avrupada geçen yıl Honda Insight satışları 1,242 adet, CR-Z satışları ise sadece 695 adet oldu.

AVRUPADA HONDA CR-Z VE INSIGHT MODELLERİNİN SATIŞI DURDURULUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 15 Şubat 2014; 2:04:49 >

• Araba biseye benzemiyorki millet alsin. S2000in yenisini yap veya yeni bi vti cikar bak nasi satiyosun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsight cok gereksiz bir arabaya benziyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOk kötü bir araç... Honda öldü bence
  • CR-Z motor,fiyat ve arka diz mesafesinden kaybetti bence Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

ÇOk kötü bir araç... Honda öldü bence

burda birde hybrid araç düz vites ilginç?

honda türkiyede hybrid araçları için özel bir çalışma, kampanya,extra garanti, tanıtım vs. yapması gerekirken. İyice boş veriyor. Akıl alır gibi değil. Avrupa ve tr dahil ciddi bir pazar. Diğer kalite yönlerinde zaten zayıf bari tüketim ve otomatik vites konularında ön plana çıkmalılar hybrid ile diye düşünüyorum. Ama nerde? honda showroomlarında renk renk civic den başka bişi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

honda türkiyede hybrid araçları için özel bir çalışma, kampanya,extra garanti, tanıtım vs. yapması gerekirken. İyice boş veriyor. Akıl alır gibi değil. Avrupa ve tr dahil ciddi bir pazar. Diğer kalite yönlerinde zaten zayıf bari tüketim ve otomatik vites konularında ön plana çıkmalılar hybrid ile diye düşünüyorum. Ama nerde? honda showroomlarında renk renk civic den başka bişi yok.

Yanlışınız var. O civiclerin hepsi beyaz.
    Geçenlerde honda bayisindeydim bakım için. Showroomdaki biri hb 8 civic aracın tamamı beyazdı. Satış temsilcisine neden diye sorunca "müşteri böyle istiyor efendim" diye yanıtladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Yanlışınız var. O civiclerin hepsi beyaz.
    Geçenlerde honda bayisindeydim bakım için. Showroomdaki biri hb 8 civic aracın tamamı beyazdı. Satış temsilcisine neden diye sorunca "müşteri böyle istiyor efendim" diye yanıtladı.

makyajlı civic ne zaman satışa çıkacak ben de onu merak ediyorum

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Bayiye o soruyu ben de sordum nisan gibi yanıtını aldım. Daha şu anda avrupa'da satışına başlanmadı diye biliyorum. Bakalım bekleyelim görelim.

• Türkiye'dede tutmadı bu araç yakında buradan da kalkar , yukarıda da dendiği gibi Honda bayiileri iflas etmiş gibi içeride farklı renklerde Civic'ler var Honda gibi markaya yakışmıyor.
  • quote:

Bayiye o soruyu ben de sordum nisan gibi yanıtını aldım. Daha şu anda avrupa'da satışına başlanmadı diye biliyorum. Bakalım bekleyelim görelim.

Yanlış biliyorsun

rusyada satılıyor makyajlı civic sedan

http://www.honda.co.ru/cars/civic4d/
  • Honda Son Yıllarda Gerçekten Birçok Tasarımı Bozdu Hepsini Geçtim Honda Civic HB Arka Tasarım Nedir Öyle
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Avrupa derken ingiltere vs ülkeleri kastetmiştim. Son zamanlarda pek takip edemedim gelişmeleri.

• quote:

Olabilir. Avrupa derken ingiltere vs ülkeleri kastetmiştim. Son zamanlarda pek takip edemedim gelişmeleri.

makyajlı civic derken? sedan zaten makyajlı değilmi? hb için mi gelecek makyaj?

• CRZ 35000TL civari satilsa tutacakti ama nedense cok para istedi Honda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Sedan civicler makyajlandı abd de satışta epeydir, ancak daha bize gelmedi.

• Bu giden modellerin yerine keşke ucuz olan Amerikan Accord 1.6 125ps motorla ve 1.6 Dizel 120ps gelse yakinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu giden modellerin yerine keşke ucuz olan Amerikan Accord 1.6 125ps motorla ve 1.6 Dizel 120ps gelse yakinda.
    az daha güçlü motorlar olsa tutulurdu türkiye de. ben civic hb almadan önce crz ye yeşillenmiştim. arka diz mesafesi vs korkuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.