Şimdi Ara

Avrupa Yakasındaki Sansür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATV'nin yeni sahibi Çalık Grubu her ne kadar kanalın yerleşmiş yayın çizgisine dokunmayacaklarını, modern ve çağdaş yayıncılık yapacaklarını söylese de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda yıllardır yer alan bir poster ilk kez sansüre uğradı.

Avrupa Yakası ATV'nin en çok izlenen dizisi. Kentli ve AB grubu izleyicinin yakından takip ettiği Avrupa Yakası'nda çaycı Tanrıverdi'nin arkasında duran Şebnem Ferah posteri ilginç bir şekilde sansüre uğradı.

Posterde rahatsızlık uyandıran hiçbir erotik unsur bulunmamasına rağmen, Ferah'ın göğüs bölgesi kağıtlarla kapatıldı.

Kaynak:http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=06.03.2008&Newsid=165627&Categoryid=11
    Eksisozluk:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=avrupa+yakasi+dizisinin+sansurlenmesi

---

Gerçekten bu fotograftan etkilencek kadar sapıklar varmış aramızda demek ki..Ülke olarak nereye gidiyoruz

• ne alakası var tipik haber bulamayan gazetelerin sığındığı tipten bir haber olmuş.sansür olsaydı yaprağın mini eteğinden olurdu.başka bir hikayesi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 6 Mart 2008; 17:32:48 >
  • hmm....

Nereye gidiyoz yaw....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

hmm....

Nereye gidiyoz yaw....

Sence bu fotograftan etkilencek adamlar oldugu sürece ii bi yere gitme imkanımız var mı Umarım isyanları_oynuyorumun dedigi gibi baska bir hikayesi vardır..
  • son bölümleri izleyemedim hepmi var bu kağıtlar yoksa bi bölümdemi çıkmış
  • Şeriat geliyor dökülün sokaklara
  • son bölümü az önce izledim, Tanriverdi isyerine gitar getirmis, oraya yapisitirli olanlar, gitar notalari, bakalim o notalar kac bölüm duracak orada. Gercekten izlerken gozume carpmadi bu sekilde ama ilginc bi ayrinti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya işte böyle yaptıkca komik durumlara düsüyolar

ordakı şebonun fotosu fılımde nekadar dıkkat cekıyo bırısı sansur uygulamak isterse oraya mı uygular yoksa ordakı dıger karakterleremi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 6 Mart 2008; 17:48:45 >
  • o şebnem ferahın göğüsleri hiç bir şey o fatoşunkinin yanında
  • yemin ediyorum bu milletin bu kadr abaza oldugunu bilmiyordum ! 151 bolumdur izledim o posterin farkinda bile degildim ama bazilari sansur uygulamislar ya pesss ! milletin sacinda kusur ariyacaklarina kendi icinde kusur arasinlar !!! abazalik baska bisey degil bence ...
  • gerçekten ince bir detay

böyle medyaya nedesen az desende anlamazlar zaten
  • Ya kardeşim zekice eleştiri yapacaklarsa yapsınlar böylesi çok saçma oluyor ayrıca iftiraya girer, sansür uygulayacak olsalar o posterdekinden daha açık giyinen oyunculara uygularlar sadece o postere uygulamaları saçma değil mi, o da kimbilir kaç saniye gözüküyordur. Bu eleştirileri yapanlar bazen AKP'ye hizmet mi ediyorlar acaba diye düşünüyorum. Böyle saçma eleştiriler hatta saldırılar oldukça adamlar oylarını çoğaltıyorlar.
  • eeee boşu boşuna mı

ALİ KIRCA'yı ŞUTLADILAR.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

eeee boşu boşuna mı

ALİ KIRCA'yı ŞUTLADILAR.....

ve mehmet barlas ı aldılar.
  • Geri zekalılık başka bişi değil. Kim ordaki şebne ferahın göğüs dekoltesinden etkilenip aklına kötü bişey getiriyor ya da sokaktaki o afişten etkileniyor. Gören herkes ya gülüp geçer, ya da dikkat etmez bile.

Ama oakdar çok sapıklar, ART niyetli düşünen insanlar varki of anam of. Daha çok dikkat çektiriyorlar halbu ki.
  • izlemeyin artık şu diziyi sıkılmadınız mı hep aynı şeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

izlemeyin artık şu diziyi sıkılmadınız mı hep aynı şeyler.

sıkılmadık valla. TV deki bir çok aptal diziden kat kat daha iyi.
  • Bu da sansür mü...

Herifler Kemal Sunal filmlerinin her yanına sansür koyuyorlar.
    Özellikle Kanal 7 sahne atlatıyor.
  • Orada dekoltemi vardı ki ?
  • ama şimdi gürse birsel gibi biriside buna izin veriyorsa yuh derim.

yönetmenden emir fln alıyor desem her ne olursa olsun izin vermemesi lzm bu işe

bence rastlantı olabilir. çünkü gürse birsel gibi çağdaş yazar/senarist de böyle birşey yapıyor ve izin veriyorsa yuh derim bn.

ki o dizide gazanfer özcan gibi çağdaş bir usta tiyatrocu da var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.