Gaffur: Nasıldım? Burhan: Niye Exorcist gibi bakiyisin? Gaffur: Kanımca sen kendine dikkat et artık. Burhan: Niye öyle diyisin kardişim. Gaffur: Anladın sen onu. Kardişim.
gaffur: burhan ben bu adamların tipini beyenmedim burhan: asıl sen kendi tipini bak gaffur: haa? burhan: hani sen hayatımdan çıkıyodun gaffur: burhan bari anahtarı ver içerde adamların başında bekliim burhan: yokk yeaa başka litfen senden rica ediyorm bu ilişkiyi kafanda bitir gaffur...litfen...bitir yani
burhan: sayın sütçüoğlu apartmanı sakinleri şuanda evime hırsız girmiş herşeyi dağıtmışlar plazmayıda almışlar üstelik stan_up dan kazandım plazmaydı yaa...anaamm....kimse yok muu ben onlara güvenmiştim gümüşlerimide çalmışlaar dolaplarıda hiç sabitlememişleeer işlerinide yapmamışlaar kimse yok muu litfen baa yardım edin kimse yok mu alarım alarım alarım alarım litfeen tek başıma kaldım... gaffuuur!! nirdesin sen baa sölemiştin ben senin aklına hiç uymadım. gaffuuur kaerdişim nirdesiin gaffuuuur....!
şesu: benim gibi bir ofisboy la çıkar mı. o kim ben kim. (şesu konuşurken Arkadan bağlama sesi gelir) ben ay sonunu zor getiren fakir ama gururlu, köylü ama yüzünü batıya dönebilmiş garip bir şehsuvar
Aslı: (yüzünde buruk bir ifade) bu bağlama sesi nerden geliyor ya (aslı konuşmaya başladığında bağlama sesi kesilir)
yaprak: sokaktan sokaktan. avrupadaki gibi müzik çalıp para kazanan çalgıcılar türedi nişantaşında
aslı: ya şesu bence söyle kıza gerçekten yani senden hoşlanıyorsa bence anlayacaktır ya.
Şesu: bunu düşünücem. (şesu konuşmaya başladığında bağlama sesi tekrar gelir.) biraz zamana ihtiyacım var. ama görüyorsunuz değil mi. Bizim gibilerine aşkı bile çok görüyor bu şehir ya. (duraklar) yav kardeşim ben konuşunca bi bağlama sesi geliyor değil mi
DAHA SONRA KIZLA BULUŞUR. kız şesunun yalan söylediğini anlar ve şesuya tokat atar.
Şesu: müge müge,bi dakka ya. (Tekrar bağlama sesi gelir) o bağlamacıyı varya bi yakalarsam yemin ederim o bağlamayı sapıyla mapıyla allah ne verdiyse artık tövbe estağfurullah ya
Gaffur : ßir sorum olacak ?
Burhan : Sor Canımmm
Gaffur : Senin benden başka arkadaşın var mı ?
Burhan : heaa aheee nası ya allahım yarabbim ne diyi ya tabiqi var biton arkadaşım var..
Gaffur : mesele
Burhan : ya sen beni mi takip ediyorsun şimdi düşiniyorum da baya vaar ya
Gaffur : kim mesaleee
Burhan : ofisten arkadaşlar var mesela
Gaffur : bir kere geldiler mi evineeeee
Burhan : heeaa ahee eee ifot var
Gaffur : o arkadaş değil bir kere komşu teyzeeeee
Burhan : Sacit kral varrr hem yükselen burçlarımızda uyiiiiii hem kankayız hem arkadaşızzzzzzzz
Gaffur plazmaya fıstık atmaktadır ) burhan:atmasan.. gaffur:efendimm burhan:atmasan diorum plazmaya gaffur:bi sakıncası mı varr?? burhan :yoo yoo aslında yok yani bn sadece sen sinirlenip kendini harap ediosun die söledim gaffur:hee (bu arada mac devrearasına girer gaffurda kanalları gezmektedir cakkıdı sarkısını bulur ve oynamaya baslar) Gaffur oynamanında etkisi ile midesini fena haldde bozmustur ve tuvalete gider ) GAFFUR:YAWW BNM TUVALETE GİTMEM LASIM ! burhann:yaww bunlar bnm basıma nasıl geliyir yaa !!hayatım nasıl bu noktaya geldi nasıll
eline sağlık arkadaşım güzel çalışma
quote:
Orjinalden alıntı: MC GRADY
eline sağlık arkadaşım güzel çalışma
slm arkadaşlar ben burada yeniyim yani çömezim sizlerle nasıl tanışırım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: melihsah06
slm arkadaşlar ben burada yeniyim yani çömezim sizlerle nasıl tanışırım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Bütün topiclere girip bütün yazılanlara zıt cevaplar ver o zaman seni tanımayan kalmaz. şaka şaka sende bizim gibi konulara cevap ver ilginç konular aç (açıcağın konulara dikkat et çok önemli) yeter gerisi zaten gelir.
AVRUPA YAKASI Bölüm 107 / Yeni Bölüm 20 Aralık Çarşamba 20:00'de
BÖLÜM ÖZETİ:
Avrupa Yakası'nda kaybolan heykelin esrarı! Nişantaşı, yılbaşı için ilginç yılbaşı ağaçlarıyla süslenmektedir. Bunların çoğu aslında ağaç değil, çağdaş sanatçıların yaptığı heykel çalışmalarıdır. Bunlardan biri belediye tarafından muhallebicinin önüne koyulur. Sacit ve Tahsin bey'in itirazlarına rağmen "Heykel Davut" sanatçısının da ısrarıyla, Sütçüoğlu Muhallebicisi'nin bir parçası olacaktır. Burhan Bey odasını Cem'e kaptırmaktan çok şikayetçidir ve çalışmayarak durumu protesto eder. Ne yazık ki bu tembellik ofis ekibine pahalıya patlayacaktır ve dergi, mecburen Aslı'ların evinde bitirilecektir. ”Heykel Davut”un sokakta güvende olmadığı kısa sürede ortaya çıkar. Ve Sacit, sanatçıyla ve belediyeyle papaz olmamak için heykeli kaybolmasın diye geceleri eve getirir. Ofis ekibinin evde toplandığı bir gece, salonun boş olduğu dört dakika içinde Heykel Davut ortadan kaybolur! Herkesin heykeli yok etmek için de, yalan söylemek için de bir sebebi olduğu ortaya çıkar. Ve dedektif Burhan işe girişir! Kimse o gece Sütçüoğlu rezidansını terk etmeyecektir! Ta ki katil ve heykel bulunana dek! Herkes şüphe altındadır! Gaffur'un da olaya karışmasıyla, iş büyür! Bülent Bey, Sedef Hanım'la barışmak istemektedir. Aralarını yapmaları için Tahsin Bey ve İfo'dan yardım ister. Dörtlü bir yemek yenmesine karar verilir. Ne yazık ki bu yemeğe son anda Makbule de dahil olur!
ne zamandır bakmıyorum ama inatla devam ediyorsun kolay gelsin...
burhan:Hello.my name is mr.smith.this is misses smith makbule:sular seller gibi konuşuyo burhan bey maşallah burhan:thanks cem:makbule tanıştığımıza memnun oldum diyecektin ya makbule:ay pardon.tamam şimdi how do you do gaffur:bıyır cem:dur canım how are you misses smith. burhan:ayymm ama karışmak gibi olmasın ama ben amerikan filmlerini plazmamda 16ya 9 çok izliyorum orada hiçkimse hiçkimseye how are you demmiyooo. cem:yapmayın ya.peki nasıl nasılsın diyorlar. burhan:şöyle diyorlar.whats'up man whats goin'on hey man whats uaappp.hey whats uıpp man.öyle diyorlar yani.ne edion gibi. cem:bunlar argo.bunların kullanımı yanlış burhan bey. burhan:yanllıııış. cem:evet yanlış burhan:ehueuhhh.hhhiihh.yaayamerikan filmlerindeki zenciler yanlış mı konuşiyo cem:evet burhan:peki siz doğrusunu mu biliyisunuz. cem:doğrusunu size öğretmeye çalışıyorum burhan bey. burhan:muahuahauhaua.ahaha yaa.yani bu adam amerikada doğmuş büyümüş orada film çevirmiş zenci bir insan dikkatinizi çekerim amerikada yaşıyor yanlış söylüyor siz doğrusunu söyliyorsunuz ahahaa ya bırakın bu işleri yaa hahahah hiç güleceğim yoktu yaa ahahahah
gaffur: o galata kulesi varya.......
Ölümüne qanqayıkk
Dırıdırıtt :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme