Şimdi Ara

***AVRUPA YAKASI TÜM REPLİKLER*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burhanın dövüş klübünde sabun verilince,
    burhan: napıcaz, yıkanacakmıyız, herkesin ortasında yıkanamam, nasıl bir klüp ki burası, anlamadım

burhan ofise ingiliz geldiginde konuşuyor
    burhan:hello!hew are you?fine.ok.duck.let write.it is a a windows ice.what are you talking about?please.sit down.stand up.sit com neyse lafı uzatmayayım my name is altintop.burhan altintop.ok?
  • lan bi bulursam görücen sen
  • fatoş: (artık dayanamaz)ay,ay,ay aslı,bi dur!3 gündür yazı yazıyorum burda sabaha kadar,ve cemin odasında yatıp kalkıyorum ve sen şu şarkıyı kes,kafamı toparlayamıyorum.şesu türkü mürkü söylerdi idare ederdik ama şekerim senin kahven de sesin de berbat!
    aslı:niye öyle diyorsun fatoş,bak yaprak bayıla bayıla dinliyor orda.
    fatoş:yaprak,niye sırıta sırıta dinliyorsun aslının kötü sesini
    (yaprak kulağından pamuk çıkartır)efendim?
    aslı:aşk olsun yaprak ya
    yaprak:ben bişi demedim istediğin saatte çıkabilirsin
    aslı:hııı,yaaa yalnız ben sana bişi söyleyeyim mi,gördüğüm en kral editörsün ya!
    (yaprak güler,burhan ofise gelir,yüzü mahvolmuş bir şekilde)
    fatoş:ay,ay bu ne?
    burhan:sanat eseri gibi bir surata yaptıklarına bir bakar mısınız?
    yaprak:burhan bey size ne oldu böyle?
    burhan:kozmetikçilerin kurbanı oldum.bir deneyin parçası oldum.o kremlerin klasik bir güzelliğe yaptıklarına bakar mısınız...
    fatoş:burhan bey,bütün o kremleri 2 günde mi denediniz yoksa
    burhan:ben işini seven,tam olarak yapmaya çalışan bir insanım fatoş hanım.tabi ki piyasada ne kadar marka varsa hepsini teker teker denedim.
    denemek zorundaydım,çünkü benim yaşam çizgim bu.ama sonuç...
    bir nişantaşı çocuğuna bu yapılmaz ki ya!benim takıldığım yerler belli,sosyal hayatım belli,takıldığım zümre belli...yani bir insanı,bir sosyal kelebeği,bir angelı,bir meleği ...bir ucubeye çevirdiler yaaaw!

• burhan: e nie oraya bakıyoruz ki? orda plazma yok. çaldılar ya...
    gaffur: bi sakıncası mı var
    burhan: yok yok bi sakıncası yokda yani ne bilim kendimi böle deli gibi hisdiyorum
    gaffur: yok alışkanlık kanımca
    burhan: öle mi diyyosun
    gaffur: kanımca öle
    burhan: yani bence televizyonsuz ev oturmasınında... ne bilim dadı tuzu yok bence. sen şimdi evinde yanlız başına, televizyonun başında, televizyon izliyebilecekken burda benimle aynı kaderi paylaşıyosun. baa doru gelmedi bence gidebilirsin
    gaffur: başka bişeyler yapabiliriz.
    burhan: ne gibi
    gaffur: dens edebiliriz bak yeni figürler var bak (dans etmeye başlar) hottiri bottiri vottiri hottiri
    burhan: ya ne bilim ben istemem çünkü ben şşuu aralar çok depresyondayım. mutsuzum gaffur
    gaffur: hee...bak kanka bak mutsuzluğunu dans ile ifade edebilirsin
    burhan: yokk istemem valla istemem (burhan esner) anaa tokyoda saat sabah 5 e gelii... anaaa ne kadar geç olmuş... ÇOK GEÇ OLMUŞŞ....
    gaffur: tokyo
    burhan: heee
    gaffur: sen beni kovuyor musun
    burhan: aaaa yani aşkolsun ama gaffur. ben çok yoğun tempoda çalıştığım için yani pilanlı olmak zorundayımm bunu adı pilan kırıyer yani. şimdi ben iş ve sosyal hayatım dopdolu olduğu içinde erken kalkmak zorundayım. yani dostlarım olsun arkadaşlarım olsun kariyerim olsun hepsinin zamana ihtiyacı var. o anlamda yanii
    gaffur: heee.... bi sorum olacak
    burhan: sor canım
    gaffur: senin benden başka arkadaşın varmı?
    burhan: nee? neaay? nası yani? allahım yarabbim ya ne diyi. tabiki var. benim bi ton arkadaşım var bissürü hemde
    gaffur: mesela?
    burhan: ya sen benim arkadaşlarımı nerden biliceksinki gaffur benimi takip ediyosun nerden biliceksin benim bi ton arkadaşım var şimdi sayıyorumda... baya var yaa... var tabii
    gaffur: kim mesela?
    burhan: ofisten arkadaşlarım var benim
    gaffur: ofisten arkadaşların mı
    burhan: evet
    gaffur: bir kere eve geldimi bu senin ofisten arkadaşların? böle arkadaşlık olur mu
    burhan: ifotta var
    gaffur: arkadaşlık değil o komşu teyze sayılmaz
    burhan: hı... ayy sacit kral var mesela
    gaffur: he?
    burhan: heee... heee baa geli. ondan sonra maç izliyoruz, televizyon izliyoruuz, ondan sonra bağırıyoruz çağırıyoruz espiriler yapii... nası böle göbeğim şişene kadar gülüyorum. yükselen burçlarımız uyum içerisinde hem KANKAYIZ hem ev sahibi. kendisinede sorabilirsin ayrıcaaa
    gaffur: nie bağırıyorsunkii
    burhan: saçma sapan sorular soruyosun gaffur
    gaffur: BENİ BEĞEYNMİYORMUSUN?

• makbule burhanın kapısını çalar
    makbule: ceee
    burhan: ivet
    makbule: farkındaysanız elim boş geldim
    burhan: evet bugünün en heyecanlı anısı olarak kalıcak içimde büyik surprise
    makbule: size sebebi ziyaretimin sebebi palazmanız çalındığı için eğer arzu ederseniz hani televizyon izlemeye sacitle bize bekleriz maksadıyla
    burhan: saolun fırsat bulursam gelirim...hadi canım
    gaffur gelir
    burhan: aaa makbule eee anlatsana noldu yani yeni o son dedikodular ne onları bi anlatsana çok merak ediyorum
    makbule:[/COLOR] a... dedikodu valla işte ne bilim...ha çaprz apartmanda 12 numara nobel aldı
    burhan: neey? aa biliyorum orhan beyi diyiosun
    makbule: haa
    burhan: onu gazteden okudum ben... hahha amaan o eski haber canımm (burhan kahkaha atar) makbule öldürüyosun sen insanı yaa. öldürüyosun arkadaşım yaa. sacit bey nasıl oda benim arkadaşım ya. nası köftehor bi anlatsana ne yapi şu sıralar
    makbule: iyi işte hamdolsun. bekleriz bi akşam işallah televizyon bakmaya gelirseniz bizzat kendiniz birebirde görürsünüz yani
    burhan: allahım ya bu nasıl dostluk arkadaşlık yani her dakka iç içe yan yana aynı evde kalalım o zaman aynı evde kalalım hahaha
    makbule: ayy olabilir aslında
    burhan: ıı şaka tabiki. ayy ben komiklik olsun diye sölemiştim
    ifo: makbule ordamısın kızım
    makbule: benim gitmem gerekiyo sağlıcakla kalın burhan
    burhan: ay hadi görüşürüz canım ahhahha görüşürüz hadii hadii
    makbule gider
    burhan. allahım yarabbim ya bu nasıl bir arkadaşlık dostluk yani bir dakika bir dakika yanlız kalamıyorum gaffur
    gaffur: yemezler
    burhan: neeh?
    gaffur: o kız sana kesik. sayılmaz
    burhan: üff be onun kesikliği batsın geryy bi üzerime yapıştı çıkmıyoda geryy ağzını burnunu dağıtacam onun haa geryy offf
    burhan kapıyı kapatır
    gaffur: ben servise çıkacam bi isteğiniz bi arzunuz var mıydı? yokk. iyi ozaman. gidelim gaffur

• Volkan: Şansa bak
    Sertaç: Müziğe devam ediyomuyuz abi?
    Volkan: Yaa manyakmısın Sertaç polis basmış canımız sıkkın bizdeki şansa bak hâla müzik diyosun
    teoman gelir
    Teoman: Merhaba kusura bakmayın geciktik.Tacettin burda mı
    Volkan: aa o dimi hoşgeldiniz tacettin haa ben bi bakıyım geliyim gazeteci gazeteci.
    Aslı: Biz açılışı bitirdik aslında ama olsun buyrun.Ben o kdr beğeniyorum ki son albüm süper.
    Teoman: Çok teşekkür ederim.Aslında daha erken gelicektik ama ufak bi kaza geçirdik
    Yaprak: Aaa hayrola
    Teoman: Biz de anlamadık valla şu yan sokakta arabanın üstüne vazo düştü
    Teomanın yanında kız: Şöförde direksiyonu kırınca başka bi arabaya çarptık ama hafif
    Aslı: Ayy çok geçmiş olsun.Allah Allah ya
    Volkan: Şansa bak ya gazeteciler gitmiş Sertaç.Teoman Bey ne içersiniz bişey içermisiniz?Burası artık sizin yeriniz yane bişey içerseniz
    Teoman: Bi bira alıyım ben.Tacettin nerde??
    Tacettin gelir
    Tacettin: Teoman nerdesin yaa??
    Teoman: Abi kusra bakma kaza geçirdik.
    Tacettin: Hsde be ne kazası sahtekarsın olum sen sahtekar sildim seni defterden
    Teoman: Valla ya abi sor kızlara inanmıyosan
    Tacettin: Ne sorcam kızlara ya ben seni biliyorum kelek yaptın sen bana bugün burda yok ol artık istemiyorum seni
    Teoman: Taco dur bi dk abi yaa
    Volkan: Harbidende arkadaşıymış yaa

• (Gaffur plazmaya fıstık atmaktadır )
    burhan:atmasan..
    gaffur:efendimm
    burhan:atmasan diorum plazmaya
    gaffur:bi sakıncası mı varr??
    burhan :yoo yoo aslında yok yani bn sadece sen sinirlenip kendini harap ediosun die söledim
    gaffur:hee
    (bu arada mac devrearasına girer gaffurda kanalları gezmektedir cakkıdı sarkısını bulur ve oynamaya baslar)
    Gaffur oynamanında etkisi ile midesini fena haldde bozmustur ve tuvalete gider )
    GAFFUR:YAWW BNM TUVALETE GİTMEM LASIM !
    burhann:yaww bunlar bnm basıma nasıl geliyir yaa !!hayatım nasıl bu noktaya geldi nasıll !

Cem:Gaffur bu nedir??What is this Gaffur??
    Gaffur: Bıyırr
    Burhan: Aaa ama Gaffur sen bunları bilemiyceksen bize nası yetişceksin
    Cem: Sorunun doğru cevabını bilen var mı??
    Gaffur: Yaa siz başlayın ben yetişirim.
    Burhan: Bence kasmayın Cem Bey yani bunların günlük hayatta bence kullanımı yokBen şimdi İngilterede misal;bi eşya mağazasına gidicem ordaki elemanı dicem ki "What is this?" o da bana dicek ki "bu bir masadır" yani anlamadım nası olcak büyle bişi
    Makbule: Yani evet bencede doğru söylüyo Burhan Bey
    Burhan: Hayalimde gerçekleşmiyi yani ben hayal dünyasında yaşayan bi insanım ondan.ben onun masa olduğunu bilmiyumuyumda ben ona "what is this" diyurum.Koskaca Burhan Altıntop masanın masa olduğunu biiilmiyuumuu yaniii

• * Dev anası, dev anası bastııı yeri inletiiii (Bunu Makbule'ye söylüyor)
    * Ööğğ şu giydii gıyafete bak insanı rezil ediii Geriii, geriii, Garryy heey, what's going on ? (Bu da Makbule'ye )
    * Ayııı, Ayııı, Ayuu, are youuu readyy , dıf dıf dıf dıfff
    * Noliii ki Kibilay bey lütfen kim ki bu amaaaa
    * Yetmedi mi bağaa yaptıklarııınn (Tanrıverdi'ye söylüyor )
    * Makbule: Issız bi adaya düşseniz yanınızda götüreceğiniz üç şey ne olur ?
    Burhan: Niye adaya düşüyorum ki ben yaa, ben kara insanıyıımm
    * Geriii ne yapıyosun senin hiç ayarın yok mu yaaa
    * Şesu: Burhan Altıntop diyorum bak bırak şu kadını bıraak...
    Burhan: Sen bırak terbiyesiz, terbiyesiz, terbiyesiz, 3 tane terbiyesiz...
    * Şesut bak sakın beni kestirip atma, kestirip atarım seni...
  • Ya hoca hakkettende nerden buluyon bunları yaw????
    Hangi site???Pm at bari!!!
  • şesu bir kız arkadaşına kendisinin avrupa yakasında moda yazarı olduğunu söyler.

arkadaşları yalan söyleme gerçekleri söylemesini söyler

şesu: benim gibi bir ofisboy la çıkar mı. o kim ben kim. (şesu konuşurken Arkadan bağlama sesi gelir) ben ay sonunu zor getiren fakir ama gururlu, köylü ama yüzünü batıya dönebilmiş garip bir şehsuvar

Aslı: (yüzünde buruk bir ifade) bu bağlama sesi nerden geliyor ya (aslı konuşmaya başladığında bağlama sesi kesilir)

yaprak: sokaktan sokaktan. avrupadaki gibi müzik çalıp para kazanan çalgıcılar türedi nişantaşında

aslı: ya şesu bence söyle kıza gerçekten yani senden hoşlanıyorsa bence anlayacaktır ya.

Şesu: bunu düşünücem. (şesu konuşmaya başladığında bağlama sesi tekrar gelir.) biraz zamana ihtiyacım var. ama görüyorsunuz değil mi. Bizim gibilerine aşkı bile çok görüyor bu şehir ya.
    (duraklar) yav kardeşim ben konuşunca bi bağlama sesi geliyor değil mi

DAHA SONRA KIZLA BULUŞUR. kız şesunun yalan söylediğini anlar ve şesuya tokat atar.

Şesu: müge müge,bi dakka ya. (Tekrar bağlama sesi gelir) o bağlamacıyı varya bi yakalarsam yemin ederim o bağlamayı sapıyla mapıyla allah ne verdiyse artık tövbe estağfurullah ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Aralık 2006; 11:39:29 >

• şesu: centilmen...

burhan: ya yine mi karşıma çıktın sen ya? tu senin suratına ya!

şesu: ya burhan abi ben bişeyi çok merak ediyorum. senin bi çiftliğin filan mı var?

Burhan: annemlerin tokatta var sana ne acaba? tasası sana mı düştü? niye cevap veriyom ki ben sana... lan bilgisayarda bana tuzak mı kurdun yoksa sen? ha? internette chat yapan sen miydin yoksa?

şesu: ya abi afedersin senin neren gurme? ha? allahaşkına neren gurme? kimi kandırıyosun sen?

Burhan: bilgisayardaki esmer bomba sensin di mi? ahhh! iblis... iblissin sen, serseri! o halıcı kız, erotik mesajlar yazan halıcı kız da sensin di mi? ah... iblis. nası moralimi bozdun ama. şu anda iç dünyam çökmüş durumda. terbiyesiz! sanal ortamda da mı rahat yok ya bana? neden bana sanal ortamda rahat bırakmıyon? sanal sapık! terbiyesiz! gebertirim lan seni!

şesu: ya benim ne kabahatim var?

Burhan: gebertirim lan seni!

şesu: ya ben bişey yapmadım. okudum ben...

Burhan: oğlum seni parça parçalarım. karşıma çıkma demedim mi lan? bilgisayar virüsü! bilgisayar virüsü karşıma çıkma demedim mi? ha? karşıma çıkma demedim mi? öldürürüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Aralık 2006; 11:50:26 >

• Gaffur: Kiminle konuşuyorsun?
    Hacer: Okuldan arkadaşımla.
    Gaffur: Kiminle konuşuyorsun?
    Hacet: Öff Hatice' yle
    Gaffur: Kız mı erkek mi?
    Hacer: İnanamıyorum abim tek hücreli.
    Gaffur: Ha?
    Hacer: Terliksi hayvan.
    Gaffur:Sus kız!!
  • Papucumun satanistiiiiiiii!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Aralık 2006; 11:49:42 >
  • Burhan: Arkadaşlar, bu gelecek Amerikalı arkadaşın ismi neymiş? Hayır ismiyle hitap edelim ki hani bir sıcaklık olsun.
    Yaprak: Adı John' mış.
    Burhan: John, yea yea okey okey.
    Cem: Yani görüyorum ki siz şimdiden böyle bir samimi olma niyetindesiniz Burhan Bey. Hiç İngilizceniz olmadığı halde he.
    Burhan: Yoookk canım. Yani benim ki sadece konukseverlik. Yoksa benim hiç kimseden korkum yoktur. (Şesu' ya doğru) Yani görünmeyen işsizler çekinsin.
    (Can Bey gelir. Herkese gülümseyerek başıyla selam verir.)
    Aslı: Hello. Eee John, right?
    Can: Yes.
    Aslı: Hi, have are you?
    Can: Thanks.
    Burhan: Hello. Eee have are you, fine, okey eee dark eee let right is windows ice eee what is you talking about you?

Fine eee please sit down, eee stand up, eee sit com. Neyse lafi uzatmiyim. Eee my name is eee Altintop, Burhan Altintop. Yea okey.(kafasını çarpar) oovv.
    (Can şaşırarak ona bakar)
    Şesu: Anam bu mu bizim dallama?
    (başıyla Can' a selam verir, Can ona gülümseyerek karşılık verir)
    Fatoş: Çocuklar çaktırmayın ama hii bu çok yakışıklı herif ayol.
    (Can ona bakar)
    Selin: Midesiz seni. Amerikan futbolundan iyice şişmiş yalnız farkında mısınız? Kas yapayım derken patlangaç olmuş ya, sırıtmaç.
    (Can ona bakar)
    Burhan: Amerika' da herşey hormonlu, bizdeki gibi naturel değil. Onun içinde Amerikan erkeklerinin çoğunun memeleri aha böyle. (iki elini birbirine kenetleyerek sallar) Yani başıma gelsin hiç istemem yaa.
    (Can ona bakarak gülümser)
    Yaprak: Meme değilde yani omuzlar süper. Hatta bıyıkları kesse bence çok iyi.
    Cem: Arkadaşlar belli belli bu Amerikan kırosu. Amerika' nın bağrından kopup gelmiş işte bu kesmez bıyıklarını.
    (Can ona da gülümseyerek bakar)
    Aslı: Çocuklar tamam artık. Adamın hakkında konuştuğumuz çok belli oluyor, bakıyor buraya sürekli.
    (Can büyük bir ilgiyle)
    Can:Ahh, siz Türk müsünüz?
    Fatoş: Aaaayyy.
    (ofistekiler dumur haldedir)
    Aslı: Daha ziyade siz Türk müsünüz?
    (Can gülümseyerek başını olumlu anlamda sallar.)

• Teomanın geldiği bölümden

Volkan: Şansa bak
    Volkan: Yaa manyakmısın Sertaç polis basmış canımız sıkkın bizdeki şansa bak hâla müzik diyosun
    teoman gelir
    Volkan: aa o dimi hoşgeldiniz tacettin haa ben bi bakıyım geliyim gazeteci gazeteci.
    Aslı: Biz açılışı bitirdik aslında ama olsun buyrun.Ben o kdr beğeniyorum ki son albüm süper.
    Teoman: Çok teşekkür ederim.Aslında daha erken gelicektik ama ufak bi kaza geçirdik
    Teomanın yanında kız: Şöförde direksiyonu kırınca başka bi arabaya çarptık ama hafif
    Volkan: Şansa bak ya gazeteciler gitmiş Sertaç.Teoman Bey ne içersiniz bişey içermisiniz?Burası artık sizin yeriniz yane bişey içerseniz
    Tacettin gelir
    Tacettin: Ne sorcam kızlara ya ben seni biliyorum kelek yaptın sen bana bugün burda yok ol artık istemiyorum seni

• quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Teomanın geldiği bölümden

Volkan: Şansa bak
    teoman gelir
    Tacettin gelir

Yaa üstad bunların hepsi vardı aynıları göndermişin post olayımı yoksa

• sorry ya.Bu konu hakkında volkanın gif resmi vardı ama bi türlü ekleyemedim.
  • Avrupa yakası ekibi avrupa pavyonu adı altında burhan altıntopun emrinde çalışıyolar.Tabi burhan pavyon sahibi falan....

Cem:Buyrun burhan abi...
    Burhan:Vier canım.

Aslı içeri girer....

Burhan:Niye geldin yine.Niye müşteriyi bırakıp bırakıp buraya koşuyosun sen
    Cem:Napıyon aslı?
    Aslı:İyiyim
    Cem:....
    Aslı:Burhan abi.Müşteri çamurluk yapıyo.
    Burhan:Bana abi demiyceksin;Patron diyceksin.Burası ciddi bir müessese.Eğer ben olmasaydım,beş parasız sokaklarda sürünüyo olurdunuz.Ben saaa bu çatı altında KONSOMOSYON santıyla ilgili bilgi vermeseydim acabe sen bu yaşında koca kazma dişlerinle ne yapacaktın,nereye varacaktın acaba!
    Aslı:Burhan abi.Alllahıma kitabıma beyime söylerim heee.
    Burhan:Eeee
    Aslı:Bak!!!
    Burhan:Eeeaaa..oofff...Niye kendini bu kadar yıpratıyosun bebişim.Biraz sakin,kuul,okey...Zaten bunu niye garsonun yanında konuşuyoruz.Çık lan dışarı!Çık!Laf mı dinliyosun burda.Çık!
    Cem:Tamam burhan abi...
    Burhan:Şöyle yanar dönerli bi meyve hazırla.Böyle portakallı,dişlerinin arasından ışıklar çıkan,cadılar bayramına özgü bişey olsun.Hadi boş durma.Hadi!Çık!Çıgh!

Cem boyunu bükük odadan çıkar...

Burhan:Püffffffff...Çok üzülüyom bu çocuğa.
    Aslı:Üzülüyosan iyi davran burhan abi.
    Burhan:Şiiiiüüüüşşttt!Hala hislerin mi var bu çocuğa karşı.Vallaha kocana söylerim seni,koca bıçağıyla cıyır cıyır keser seni...
    Aslı:Beni tehdit mi ediyosun burhan abi.

Bu arada fatoş içeri damlar.....
    Fatoş:Müşteri beni elledi burhan bey!!!
    Burhan:Vay anasını!Hay anasını.
    Fatoşta kalçasını göstererek;
    Fatoş:Yaa....
    Burhan:Nasıl bi işmiş.Aman allahım ya.Memleket nerelere gidiyo demek ki.
    Fatoş:Of of....
    Burhan:Fatoş hanım lütfen ama.Burası kimya labaratuvarımı?Adamın zaten gelme sebebi bu!Beni delirtiyısınııııız.....
    Fatoş:Ama işyerinde cinsel tacize uğruyorum burhan bey!
    Burhan:Fatoş hanım burası PAVYON.Adamın buraya gelme nedeni zaten cinsel taciz...Litfen odamı terkedin.Çünkü assolistim gelicek,onu karşılamam lazım.Lütfen go nont ho...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Aralık 2006; 15:53:48 >

• kritoz banada bi pm bekliyorum
  • kritoz banada bi pm bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.