İlk 2 sezon izlerdim, sonra bıraktım, acayip sıktı. Başlama nedenim de sırf Gülse Birsel'di. G.A.G. programını çok severdim.
1.bölümden beri aralıksız izliyorum, sadece ertesi gün sınavlarım olduğu vakit aksaklık oluyordu. En fazla 5-6 bölüm izliyememişimdir.
1. sezonun 1. bölümünden beri izliyorum.Ayrıca Burhan'ın geldiği günden itibaren arşivim var.Her Burhan'lı bölüm var yani
quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff anncak burhan ilk geldiği bölümlerde fazla komik değildi sanki evet ben uyuz olmuştum zaten tolga çevik dışında bence yeni gelen kimse hemen uyum sağlayamadı
quote:Orjinalden alıntı: Fyrad quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff anncak burhan ilk geldiği bölümlerde fazla komik değildi sanki evet ben uyuz olmuştum zaten tolga çevik dışında bence yeni gelen kimse hemen uyum sağlayamadı adam iyice topa benzedi hatta bi böümde senaryo ile çelişip kız arakadaşı geldi tokattan
quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff quote:Orjinalden alıntı: Fyrad quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff anncak burhan ilk geldiği bölümlerde fazla komik değildi sanki evet ben uyuz olmuştum zaten tolga çevik dışında bence yeni gelen kimse hemen uyum sağlayamadı adam iyice topa benzedi hatta bi böümde senaryo ile çelişip kız arakadaşı geldi tokattan Yani bazen düşünüyorumda şöyle bi arkadaşım olsun istemezdim deli olur adam ya
ilk sezon izliyodum sonra ne olduysa bıraktım gaffurlu bölümleri izledim yeni sezona denk gelirsem bakıodum
İlk bölümden beri izliyorum. Ayrıca Burhan-Şehsuvar ile iyi ikili olmuşlardı ilk zamanlar neden bozdularsa
ilk bölümden beri izliyorum.ilk bölüm başlamadan atayla gülse bi programa katılmışlardı oradan haberdar oldum.en baştan takipçisi oldum