Bildirim
avrupa yakası bu akşam yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence onu anıp bitirmeliler bilmiyorum komedi dizisi çekmek ne kadar doğru olur. -
ne diyelim allah rahmet eylesin büyük oyuncuydu , bende merak ediyordum kaç haftadır avrupa yakası yeni bölümü çıkmadı. -
ya bi dahaki hafta birini bulurlar yada diziyi bitirirler -
Dizi çok baydı.Kesşnlikle bitirmeliler.Kimse Gazanfer Özcan'ın yerini tutamaz.Allah rahmet eylesin -
quote:
Orjinalden alıntı: DeaDLYKiSS
ya bi dahaki hafta birini bulurlar yada diziyi bitirirler
Avrupa yakasında çıkan birinin yerine aynı karakterde başka bir kişiyi koyduklarını görmedim dizi devam ederse Tahsin i rol icabı ifotun yanına gönderirler ama Tahsin olmadan dilber halayla aile ortamı sağlıyabilirler mi bilmem. -
Diziyi bitireceklerini sanmıyorum,bence yapmaları gereken hareket;
Zaten Gazanfer Özcan 1 yada 2 bölmüdür diziye katılmıyordu,dizide bi'yere gittiği söyleniyordu.Orada kalması en doğrusu olur,dizinin her başlangıcında ve sonunda tam ekran olarak Gazanfer Özcan'ın anısına demeleri...Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum... -
bu dizinin kadrosu komple degişti hala seyrediliyor yeri doldurulamaz söylemi bayagı havada kalıyor,burhan giderse tüm senaryo altüst olur(: -
zaten 200. bölümde bitecek diyolar ne kadar doğrudur bilemem -
türk dizilerinin maddi kaygılarla hep b*ku çıkarılıyor bence -
onun gitmesi dilber hala karakterinide etkisiz kılar bu dizi biter bence -
zaten sıktı dizi bencede bitirmeliler -
bence gelecek bölümden önce gazenfer özcan ile ilgili bir klip çekmeliler ve diziden önce onun anısına o klibi koymalılar -
Bitsin bayıldım artık.. Oyunculara yazık karakterler üstlerine oturdu.. bir 10 sene engin günaydın a herkes burhan diye seslenicek sokakta.. Bir oyuncu için de kötü bir şey bence bu -
iffetle barıştırılar bursaya yollarlar dizi devam eder -
onlarda size soruyorlardı napsak diye -
Ben Avupra Yakasi severek izliyorum fakat artik bence de bitirmeliler. Cok farkli senaryo ve projelerle yine komedi dizisi yapilabilir. Hem büyük usta Gazenfer Özcan'siz Avrupa Yakasinin bir anlami olmaz. -
ne alakası var ya? bir oyuncu vefat etti diye dizimi bitirilirmiş?
Sakın yanlış anlamayın Gazanfer Özcan çok iyi bir oyuncuydu ama olan olmuş.. Allah rahmet eylesin demekten başka birşey düşmez bize... Zaten Gazanfer Özcan'ın 1 saatlik dizi boyunca 5-10 dakikalık rolü ya var ya yok... Diyeceğim o ki, diziyi yayınlamamaları çok saçma, "dizi bitsin" lafları bundanda saçma... büyütmeyin bu kadar... -
quote:
Orjinalden alıntı: PrDxNdR
ne alakası var ya? bir oyuncu vefat etti diye dizimi bitirilirmiş?
Sakın yanlış anlamayın Gazanfer Özcan çok iyi bir oyuncuydu ama olan olmuş.. Allah rahmet eylesin demekten başka birşey düşmez bize... Zaten Gazanfer Özcan'ın 1 saatlik dizi boyunca 5-10 dakikalık rolü ya var ya yok... Diyeceğim o ki, diziyi yayınlamamaları çok saçma, "dizi bitsin" lafları bundanda saçma... büyütmeyin bu kadar...
ama o dizideki en ana karakterdi yani dizinin 1. bölümünden beri o avrupa yakasının ''Baba'' sıydı. Eğer diziyi devam ettirirlerse nasıl birşey yaparlar bilemiyorum ama eminim izleyici kitlesi düşecektir -
Bence dizinin bu akşam yayınlanmaması yanlış bir karar.
Yeni bölüm vermeseler bile tahsin babanın olduğu bölümleri verip, hep beraber anmamızı sağlayabilirler.
Benzer içerikler
- lustral kullananlar yorum
- türkiye illere göre güzellik sıralaması
- şükela nedir
- elif akrostiş
- molcef 400 kullananlar yorumları
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X