Şimdi Ara

Avrupa takımlarının Orta Doğulu ve Afrikalı taraftarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar.

    Biliyorsunuz artık çoğu şey sosyal medyada yaşanıyor. İngiliz, İspanyol veya diğer büyük Avrupa takımlarının sosyal medya hesaplarını takip ediyoruz. Ancak yorumlara baktığımızda hep Orta Doğulu, Afrikalı ve tufah Asya ülkelerinin insanlarını görüyoruz. Yani ben Arsenal sayfasında İngilizlerin, Barcelona sayfasında İspanyolların yorumunu neredeyse göremiyorum.

    Geçtiğimiz gün Arsenal'in LGBT desteğini gösterdiği profil fotosu altında kulübün gerçek İngiliz taraftarları tepki gösteriyordu. Gidin kendi Orta Doğu takımlarınızı destekleyin diyordu.

    Benim de garibime gidiyor. Asyalının veya Arabın biri Manchester United'ın bir yenilgisi sonrası "Biz United'ız. Asla düşmeyiz. Haydi!" falan diyor.

    Bu duruma bir şey yapılamaz ama sizin de hoşunuza gitmediği oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kendi ülkelerinde futbol namina bir sey olmayan insanlarin futbol kulturu olan ulkelerin takimlarini desteklemesi normal.Turkiyede de izlenecek ve taraftari olacak bir takim yok misal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Hocam sormak isterim, ne işle meşgulüz? Veya bir işle meşgul müyüz?
  • Büyük bir ihtimalle senin geleceğinden daha parlak bir işim var. Laf sokmak maksadıyla işimi yani mesleğimi sorman oldukça ilginç.
  • Avrupa Futbolu dünyanın gözdesi; zencilerin, arapların, çekiklerin de orayı takip etmesi normal. Lâkin geçen sene Beşiktaş Avrupa Liginden elenince Avrupa Ligi sayfasına gidip bakayım dedim yarısı bizim her zamanki taşkın mesajlar (artık bundan hicâp ediyorum) yarısı da Türkiye'ye küfürler vs. Bir zenci de demiş: Türkiye siz futbol ülkesi değilsiniz. Asla olamayacaksınız.

    Senin ne haddine ulan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yaklaşım Muhafız kardeş.

    Ancak ben FB - Man UTD, GS - Real Madrid veya BJK - Totnım maçlarıyla ilgili rakip taraftarların yorumlarını okumak istediğimde bir Hintin ya da Arabın yorumunu değil İngilizin yorumunu görmek istiyorum. Fakir üçüncü dünya ülkelerini kim takar?
  • asıl seni kim takar lan isteyen istediği takımı tutar
  • Nasıl bağlanıyorlar yabancı takımlara hayret. Adam Arap bi anda Real Madrid fanatiği kesiliyor yalandan tutuyorlar heralde.
  • Şimdi bunu okuyunca aklıma mahalledeki abiler geldi. Küçükken mahalle abileri insanları yoldan çevirip hangi takımı tuttuğunu sorardı. İzmir dışı takımlar söyleyenler için yolda gelen geçene faça atardı bu abiler.

    Konu sahibinin mantığına göre İzmirli birinin de İstanbul takımı tutmaması lazım. İzmir'de balçovada oturanın Karşıyaka'yı tutmaması lazım vs. gider bu. Gereksiz muhabbetler, isteyen istediğini tutar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cilehta

    asıl seni kim takar lan isteyen istediği takımı tutar

    Lan? Profil fotoğrafı ve üslubu böyle olan biri takmasa da olur. Dikkate alınacak birisi olduğunda takmadığın için üzülürüm. : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son of Hades

    Şimdi bunu okuyunca aklıma mahalledeki abiler geldi. Küçükken mahalle abileri insanları yoldan çevirip hangi takımı tuttuğunu sorardı. İzmir dışı takımlar söyleyenler için yolda gelen geçene faça atardı bu abiler.

    Konu sahibinin mantığına göre İzmirli birinin de İstanbul takımı tutmaması lazım. İzmir'de balçovada oturanın Karşıyaka'yı tutmaması lazım vs. gider bu. Gereksiz muhabbetler, isteyen istediğini tutar.

    Hocam siz yerel içinde bir yerellikten daha basediyorsunuz. İzmirli veya Mersinli bir adam FB, GS, BJK'yi de Trabzon'u da tutabilir. Sonuçta burası bir ülke. Kültür farkı ufak farklılıklar dışında yok denecek kadar az.

    Ancak bir Hintin bozuk İngilizce gramer bilgisiyle Arsenal, United ve City taraftarlığı yapması saçma. Saçma bulunmasa da göze hoş gelmiyor.




  • Burada cahilce yorum yapanlar olur da İngiltere, İspanya, İtalya gibi ya da başka bir Avrupa ülkesine gitmeyi başarır ve olur da maça giderseniz bu tiplerin Arsenal veya Madrid taraftarı olarak tribünü doldurduğunu gördüğünüzde burada yaptığınız yorumlar gibi bir düşünce içinde olmazsınız. Hepiniz Ukrayna ve Rusya'yı sadece hayat kadınıyla dolu bir ülkeden ibaret gören vizyonsuz, gizli cahillersiniz.

    Avrupa takımlarının Orta Doğulu ve Afrikalı taraftarları




  • darkwingduckwithblaster kullanıcısına yanıt
    yaşını belli etti liseli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resultante.importante

    yaşını belli etti liseli

    Ben senin mübarek annene bir şey demedim. Tüm anneler kutsaldır. Birine durduk yere böyle dersen bu tepkiyi görürsün dedim. İnanmazsan başka ortamlarda dene ve gör. Aslında sana iyilik yaptım ama değmezmiş. Asosyal asosyal takıl kendi halinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkwingduckwithblaster kullanıcısına yanıt
    kardeş asosyal olduğumu nerden çıkardın? ilk mesajında da büyük ihtimal senden daha iyi bir mesleğim var demişsin. senin olayını çözdüm ben, makatından element uydurup ego tatmini yapmak. ilk mesajımdaki amaç, böyle boş bir konuyu ancak bir işsizin veya bir liselinin açabilecek olduğunu belirtmekti. tahminimde de haksız çıkmamışım ayrıca kimseye durduk yere de jigolo demem canını sıkma sen
  • Konuyla ilgili diyeceğin bir şey yoksa uzatma. Şikayet ettim zaten. Gereğini yaparlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa takımlarının Orta Doğulu ve Afrikalı taraftarları

    Ortada bir İngiliz yok. Her yerde bu garip insanlar var. Tüm Avrupa Takımlarının sayfalarında. Tüm meme sayfalarında.

    Ben gerçek Arsenal, United, Chelsea taraftarının yorumunu merak ediyorum. ShaKeel Ahamed diye bir orta doğulu veya nereli olduğunu belli olmayan bir adamın değil.

    Dediğimi Türkiye'den FB, GS, BJK gibi takımların sayfaları Suriyeli ve Iraklı kaynayınca anlarsınız.




  • Şimdi onlarda şehir küktürüvar.



    Biz de herkes Fener Bjk Gs adam Çorum da yaşıyor Fenerli.Denizli de yaşıyor Gs li



    Avrupa da ise torinoluysan Ya Juvedir takımın ya Torino abi Torino dandik ben İnterliyim gibi durum yok.



    Deportivoluysa Deportivolu Real Madrid veya Barçalı değil



    Böyle olunca kulüp dünyanın en popüler kulübü ama yerel taraftarı az.Sadeve ülke içi karşılaştırsak bizim takımların Realden Barçadan çok taraftarı vardır.Ancak globale çıktın mı Dev kulüpler ezer geçer.Esas parayı onlardan kırıyorlar zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.