Şimdi Ara

Avrupa seyahati için araç seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de eşim ve baldızım ile beraber bu sene umarım avrupa turuna çıkacaz. ve ben kamp için araç çok düşündüm. ayrıca içinde uyuyabileceğim bi araç da olsun istedim.En son uzun şasi 1.9 tdi caddy ye karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katip1

    quote:

    Orijinalden alıntı: hug

    Bende size şu soruyu sorayım, bu gezinin tahmini maliyeti nedir acaba?

    Tahmini maliyet kalacağınız yerlere bağlı olmak şartıyla her şey dahil 8 bin lira kadar olacaktır .

    Bende nisan gibi interrail ile gitmeyi dusunuyorum. 2 kisi 21 gun 10 bin lira civari tutuyormus. Acaba bende mi arabayla gitsem
    Sizin programiniz kac gun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vize işlemleri nasıl oluyor böyle bir gezi için?
  • Uzun yol ve aracta cok vakit gecireceginiz icin genis bir arac daha rahat ettirecektir.en basitinden elinizdeki esya,yiyecek vs saga sola atarsiniz,belki arac icine buzdolabi veya su isitici alirsiniz falan.yani biraz karavan gibi kullanim acisindan caravelle cekici bir alternatif.transporter ticari ve yuk amacli oldugundan bildigim kadariyla arkada bagimsiz amortisor kullanmiyor ve konfor/yol tutus acisindan biraz eksik.

    Lpg'li arac belki bazi kamp alanlarinda veya otoparklarda sorun yaratabilir.yabanci ulke uygulamalarini bilmiyoruz,ceza falan yersiniz.bence riske girmeyin keyfiniz kacmasin.

    Bunun disinda renault scenic veya espace onerebilirim.corolla verso kullananlar da memnun.bunlar sizin butcede bulunabilir ve dayanikli araclar.

    Bir de duz vites oneriririm.hem seceneginiz artar,hem de avrupa yollari turkiye gibi trafikli degil ve dur kalk derdi yok.kisisel tercih tabi ama bu nedenle duz vites araclari da degerlendirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 17 Ekim 2014; 19:09:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiiki biraz daha genis ve buyuk arac uzun yolda daha rahat olurdu ama sizin araciniz da 2 kisi icin yeterli bir boyut. Sonucta arka koltukta kimse oturmuyor ne istersen koyarsin oraya.
    Trasporter bence cok buyuk olur Avrupada sehirleri gezmek istediginde sikinti yaratabilir hem park hem manevra konusunda. Ayrica ikinci el hic bilmedigin bir araba alacaksin ve uzun yola cikacaksin. Ayrica para harcayayacaksin arabayi yenilemek icn sonra o transpori burada kullanmaya devam edecek msin vs. bi yaz tatili icin degmez bence.

    Yine transporter daha cok yakacak. Oradan ettigin tasarrufla daha guzel bir otel kalirisn ya da daha guzel bir yemek yersin falan.

    Arabada uyumayi dusunmuyorsan bence degmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.