Şimdi Ara

Avrupa maçları destek hakkında (FB-BJK ve TS'lilerde gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şuan avrupada 2 takımla mücadele ediyoruz. Forumdaki izlenimlerime göre, tamam çoğumuz ezeli rakibimizin yanında oluyoruz ama bazılarımız ise DESTEK yerine KÖSTEK oluyor. Milli takım hızla aşağı iniyor, resmen şarampole yuvarlandık. Kulüp düzeyinde deseniz, yıllardır başarımız yok, hep 1-2 takımla mücadele edip, fazla ilerleyemeden evimizin yolunu tutuyoruz. Eğer böyle devam edersek, 2 sene sonra Ligimizde sadece şampiyon takım Şampiyonlar Ligine gidecek, ve 2 ön eleme oynayarak gidecek. Gittikçe aşağı iniyoruz. Artık tek yürek olma zamanı! DESTEK yerine KÖSTEK olan kardeşlerimi DESTEK vermeye davet ediyorum.

Bu haftaki maçlarımızdan ise umarım 6 puan çıkarırız

• Sen destek olunca FB şimdi final oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Sen destek olunca FB şimdi final oynar.

Problemin felan mı var kardeşim senin ?

Şurada adam gibi konu açıyoruz, yoruma bak.
  • Yazıda Kıbrıs'ın 1 sıra aşağımızda olduğunu unutmuşsun, hiç etkilenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amaranto

Yazıda Kıbrıs'ın 1 sıra aşağımızda olduğunu unutmuşsun, hiç etkilenmedim.

Güney Kıbrıs, sıralamada tam ensemizde Bu yüzden Limassol-FB ve FB-Limasssol maçları çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Al oku.

http://forum.donanimhaber.com/m_65358312/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Al oku.

http://forum.donanimhaber.com/m_65358312/tm.htm

Okudum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl önce dinamo kievden beşiktaş iki maçta da 4 yerken buralar bayram yeri gibiydi.O zaman beşiktaşı avrupaya yollamayın başlıkları açılıyordu.Gelmiş şimdi destek mi bekliyosunuz
  • Saçmalık. Ne kimse bizi desteklemek zorunda, ne de biz başkasını. Türk futbolu iyice aşağılarda da olsa yine de desteklemem diğer takımları.
  • İsteyen destekler isteyen desteklemez.Tek istediğim avrupa maçlarında Fb gol yediğinde Gs'liler , Gs gol yediğinde Fb'liler trollük yapmasın.
  • Ben destekliyorum hangi takım giderse gitsin. Fenerbahçe bile Avrupa'da gol attığı zaman Galatasaray atmış gibi seviniyorum. Ama desteklemeyene de saygım vardır yeter ki buraya gelip saygısızlık yapmasın.
  • Uefa kupasi aldigimiz donemlerde Gs her gol yediginde karsi binanin terasindan bir adam cifteli tufek ile havaya sikardi. Olaya bakar misin? 1 degil 2 degil 3 degil artik millet uyuz olmaya basladi. En son komsunun biri polis cagirmisti. Ondan sonra ses mes duymadik. Her Avrupa macinda o adam gelir aklima. O yuzden rakip takimi desteklemek icimden gelmez. Destekleyene de saygi duyarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Uefa kupasi aldigimiz donemlerde Gs her gol yediginde karsi binanin terasindan bir adam cifteli tufek ile havaya sikardi. Olaya bakar misin? 1 degil 2 degil 3 degil artik millet uyuz olmaya basladi. En son komsunun biri polis cagirmisti. Ondan sonra ses mes duymadik. Her Avrupa macinda o adam gelir aklima. O yuzden rakip takimi desteklemek icimden gelmez. Destekleyene de saygi duyarim.

Kupayı alınca kendine sıkmıştır belki de, ses ondan kesilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Uefa kupasi aldigimiz donemlerde Gs her gol yediginde karsi binanin terasindan bir adam cifteli tufek ile havaya sikardi. Olaya bakar misin? 1 degil 2 degil 3 degil artik millet uyuz olmaya basladi. En son komsunun biri polis cagirmisti. Ondan sonra ses mes duymadik. Her Avrupa macinda o adam gelir aklima. O yuzden rakip takimi desteklemek icimden gelmez. Destekleyene de saygi duyarim.

Kupayı alınca kendine sıkmıştır belki de, ses ondan kesilmiştir.

Bak bu aklima hic gelmemisti

• Gelmemiz rica edinmiş geldik. Şimdi normalde ben aykırı bir profil çizmeyen biriydim. Temmuz 2011'den önceki yorumlarından anlayabilirsiniz. O vakitten sonra Ü.Aysal olduğu sürece GS gözümde '0' değere sahip. GS'nin ŞL performansını devam ettirmesini temenni ederim, baskılı olsun skor rakibin olsun.
  • fenerden beşiktaştan gelecek hayır allah'tan gelsin..
    Benim umrumda değil şampiyon ön eleme oynarmış ıvır zıvır adam gibi topunu oynarsan ön elemeyide geçersin bu kadar basit.
    Avrupada Anadolu kulüpleri dışında takım desteklemem.Her maçta fenerin ve beşiktaşın 4-5 gol yiyip gelmesini isterim.Şimdi burda kimse kendini kandırmasın "yok Avrupa da Türk takımı desteklerim vs." Bana göre göz boyamak böyle şeyler.
  • aziz yildirim sayesinde gorduk fenerden nasil hayir geldigini.

fb yi desteklemiyorum desteklemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.