İddaa özel etkinliklerde turu kim atlar? bahsi oynamayı düşünüyorum...
Roma 1.30 (2-3) Hamburg 1.20 (1-0) Everton 1.40 (2-1) Lille 1.45 (2-1) Valencia 1.40 (0-1)
Oran: 4.43
Misli: 50
Toplam: 221 TL
Değer mi sizce? Everton,lille ve hamburg ilk maçları kazandılar sahalarında.Valencia ve roma deplasmanda 1 farkla yenildiler. Everton kötü durumdaki lizbon'a elenmez. Lille,Bursa maçının şoku üzerinde olan Fenerbahçe'ye kaybetmez. Hamburg Hollanda'dan en azından beraberlikle döner. Valencia İspanya'da club brugge'e 2 fark atacak kapasiteye sahip.En azından 1-0 bile yense uzatmalar ve penaltılar da turu geçer. Roma'ya 1-0 ve 2-1 yarıyor.3-2 biterse maç uzatmalara gidiyor.İtalya'da 2 gol yiyeceklerini düşünmüyorum.
hocam bende şampiyonlar ligi ve uefa karşk yaptıydım 3 hafta önce sevilla,bordoeux,bayern atlar dedim bordo ve münih ilk maçtan garantiledi gibi galatasaray,fenerbahçe,benfica,schaktar ve werder. benfica da tur atladı 22tl veriyor :)
Fenerbahçe tur atlayabilir aslında onu düşünüyorum.Gervinho,Eden Hazaar yok ama Bursa mağlubiyetinin şoku hala üstünde fenerin Lille turlar gibime geliyor...
hayırlısı hocam yarın herşey belli olur inş 2 takımımızda 1 üst tura yükselir
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Fenerbahçe tur atlayabilir aslında onu düşünüyorum.Gervinho,Eden Hazaar yok ama Bursa mağlubiyetinin şoku hala üstünde fenerin Lille turlar gibime geliyor...
O maç öncede kaldı artık turu atlayabilmek için saldıracaklar