Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 2. Maç | Beşiktaş - Sporting Lisbon | 1 Ekim 2015 | 20.00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
4
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Özellikle sportingi küçümseyen arkadaşlara önceki gün portonun chelsea yi benficanında A.madrid i yendüğüni gözardı etmesinler...
  • Bakın birileri Quaresma hata yapsa da eleştirsek gözüyle bakıyor. Dün Quaresma gayet güzel oynadı bence dünkü oyununu eleştirmek bence hata. Dün Töre golden önce kaç defa topu ezdi bunları söyleyen yok yiğidi öldür hakkını yeme adam dün gayet güzel oynadı bilerke pas vermeyenlere kimsenin laf ettiği yok arkadaş nedir bu Quaresma düşmanlığı anlamıyorum.
  • 2 devre 2 farklı maç gibi oldu. Necip ile başlamak zaten hataydı. Teofilo biraz becerikli olsa Lisbon un 2-0 3-0 öne geçmesi içten bile değildi. 2. devrede de net pozisyon buldular hatta. 2 defansif ortasahaya rağmen kalesinde ciddi pozisyonlar verdi Beşiktaş.

    Oğuzhan oyuna girer girmez kalitesiyle, coşkusuyla, becerisiyle farkını ortaya koydu. 2. devre gayet iyi oynayan bir Beşiktaş vardı. Quaresma birşeyler yapmaya çalıştı ama çok etkisiydi. Hem takımı yavaşlattı, hem de takım savunmasında eksik bırakarak sıkıntı yaşattı özellikle ilk devrede. Çok kaliteli, tecrübeli, klas bir oyuncu tartışmasız. Ancak bu maç özelinde hiçbir katkısı olmadı.
    Kerim hamlesine anlam veremedim, yani zamanlamasına. Kerim çok süratli, çevik, etkili, beğendiğim bir oyuncu. Çok daha erkenden Quaresma yerine oyuna girmesi gerekirdi. Olcay da olmadığına göre en iyi alternatif buydu.

    Beck geldiğinden beri en iyi oyununu sergiledi. Kendisinden beklenen bindirmeleri de hücuma çıkışları da daha sık yaptı. İsmail'i de beğendim. Diri gördüm. Zaten her zaman ilk 11de 1. tercih olmasını beklediğim bir oyuncu. Hep şanssız sakatlıklarla boğuşuyordu. Onun adına sevindim. Umarım artık formayı bırakmaz, sağlıklı, istikrarlı şekilde devam eder.
    Stoperleri bu sefer daha uyumlu, dikkatli gördüm. Özellikle Rodolfo hamleleriyle çevikliğiyle dikkatimi çekti. Tolga da çok önemli kurtarışlar yaptı. Gomez etkisizdi. Atiba ile Necip de etkisizdi. Töre yine hünerini konuşturdu, sağda solda sürekli aradı, istek & kalite koydu. Skora katkı sağladı. Bazı yerlerde aşırı topu ayakta tutma sevdasından vazgeçerse daha iyi olacak sanki.

    Bazı hızlı ataklarda çok etkili olduk, final paslarda, tercihlerde ciddi hatalar yapıldı. 0-0 iken Töre'nin etkisiz şut tercihi, 1-1den sonra Oğuzhan'ın rakip defansın dengesini bozarak topu taşırken sağdan bomboş gelen Quaresma'yı görmeden , bakmadan , dikkat etmeden direkt kaleyi düşünmesi, kendisinden daha iyi vuracak oyunculara servis yapması gerekirken bencil davranması takımı 3 puandan etti. Bundan hariç Gomez'e yapılan müdehale %100 penaltı. Şaka gibi ofsayt kararı çıktı.
    Atiba'nın da kalecinin üzerine vurduğu pozisyon öncesinde Gomez'in o topa gol vuruşu yapması lazımdı.
    Genel olarak özellikle 2. devredeki takım hâlinde iyi mücadele, iyi oyun ilerisi için ümit verdi. Zaten şu an en hazır, iyi futbol oynayan bir takım görünümündeler. Beşiktaş kısa süre içinde daha iyi duruma gelecektir. Avrupa - lig- kupa derken ritmini bulacaktır.




  • winston84 W kullanıcısına yanıt
    BEN AYDINDAN KALKIP MAÇA GELDİM
    HADİ PASOLİGE KARŞISIN GİTMİYOSUN ALSANA BİLET İŞTE GİTSENE DESTEK OLSANA DEĞİL Mİ AMA????
  • Maçı kazanmadık mı ? Sevinsenize ne bu üzüntü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyi maç oludu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 404 Not Found

    Ben şu İsmail Köybaşıya taktım kafayı.Madem Tosic'i oynatmayacaksın.İsmail nedir Allah aşkına.Maç içinde yaptığı hataları geçtim.Dün 90+2 de İsmailin salaklığına gol yiyecektik.Motta neden sürekli kadro dışı anlamış değilim.

    Motta'ya ne oldu bunu bende merak ediyorum? Tosic'den de İsmail'den de iyi bir adam sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.