Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha fazla sidik yarıştırmıyacağım ama son sözüm şu olsun sana, rezillikmi dedin herkes desin rezil oldunuz kabul ederim ama sizin rezilliğiniz bizim rütbemiz yetmez.
    Lig stsl
    Sezon 2013-2014
    Stad olimpiyat
    Hafta 5
    Beşiktaş Galatasaray maçını hatırladınmı?
    Maç bitmemişti :) iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla konuşulacak bir şey var ama sadece şunu belirtmek istiyorum tamam Tolga hatalı bir gol yemiş olabilir canı sağolsun ama 1-1'den sonra oyunu hala karşı kaleye yıkamadık, ceza sahası içinde doğru düzgün pozisyona giremedik. Elenmemiz bu oyuna göre gayet normal.

• Bilic joker dediği Atiba'nın kadroda olduğunu unuttu galiba başka açıklaması yok bunun. Bu maça güçsüz bir ortahayla çıkarsan sonuç tabiki böyle olur. Bi de tolga'nın belki de kariyerinin en kötü performansı eklenince olanlar oldu.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Şimdi böyle söyleyince ne oldu onu merak ettim :) Zaten daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi bu takım 8 değil 10'da yese 12'de yese pısmam ben, kupa ya da başarı sevdası değil bu zaten o yüzden işte anlayamazsınız.

Evet siz daha çok şampiyon oldunuz ,evet siz daha çok kupa aldınız daha çok yendiniz, evet aynen uefa kupası / süper kuzpa, evet reziliz takım halinde. Ama sizden daha çok seviyoruz takımımızı bunu da anla

saygılar iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

Burda kimse ovunmuyo Uefa kupamiz var diyyee. Donup dolasip siz soyluyosunuz aa sizin uefa kupaniz var diye.. Uefa kupasina gelene kadarr sizi ezdigimiz cokk sey var mesela CL..

BJK 3 Kere Katilmis Gs 13

Beni destekleyen cevabın için teşekkürler. Tam da bu yaptığını söylüyordum. Doğrudüzgün okumadan, ne yazsam da karşı çıksam diye düşünerek, objektif bakmadan cevap vermişsin ama olmamış. Tam da benim dediğimi desteklemişsin...
    En başarılı takımı tutuyorsun diye bununla övünmenin yanlış olduğunu yazdım. Tuttuğun takım 13 kere Şampiyonlar Ligi'ne katıldı Beşiktaş 3 kere katıldı diye bunu övünme sebebi ve karşındaki insanın ezikliği sayıyorsun. Ben de bundan bahsediyordum. Hiçbir katkın yok, hiçbirşey elinde değil. Sadece övünmek için kullanıyorsun. Bu mantıkla bakarsan başarısız, küçük takım taraftarlarının konuşmaya hakkı yok. Hepsi ezik insanlar...

Sen nerelisin Istanbul besiktasli misin? Istanbul takimi tutan herkes basari icin tutar kendini kandirma

İstanbul'lu olmadığımı farzedelim. Beşiktaş Semtiyle alakam yokmuş gibi hatta İstanbul'la alakam yokmuş gibi düşünerek bile konuşabiliriz. Çünkü hayatında İstanbul'a gitmemiş ama çok büyük bir sevgiyle İstanbul takımlarını tutan insanlar var. Normal bir taraftar her zaman takımının başarısını ister ama sırf başarılı diye takım tutulmaz. Ya da takım başarısız diye vazgeçilmez. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı almış olması, 13 kere Şampiyonlar Ligi'ne katılması, birçok kez önemli başarılar kazanması Galatasaray'ı en başarılı Türk takımı yapar. Ama Galatasaray taraftarını kendiyle övünmesi gereken, çok başarılı, mükemmel, insanlar yapmaz. Ya da Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarlarını ezik yapmaz. Benim anlatmak istediğim şey bu.

• Ülkesinin takımı kaybetmiş diye sevinenler var.Yazık diyecek bir şey yok.15 yıl daha avrupa kupası unutsun bizim ligin takımları dayanışma 0.Gidip başka takımın bayrağını açsınlar daha.
  • Bir Galatasaray'lı olarak çok üzüldüm. Keşke daha iyi oynasaydık ve kazansaydık.. Ama olmadı. BJK artık lige asılacak, bakalım ne olacak?
  • beşiktaş rakibin formasını mavi siyah görünce kayseri erciyes zannetti herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Kendi ülkesinin takımının başarısızlığı ile övünen insan, açsın götüne kına yaksın ona bu yakışır.

Burda bir sürü fbli gsli adam var adam diyorum çünkü adamlar ama şu troll denyolar varya milleti küfre günaha sürükleyenler işte onlar açsınlar o troll götlerine kına yaksınlar. Yakışan budur onlara.

Ooo ban suresi uzuyooorr

Ulan oğlum BİRAZ KARAKTERİN varsa yapma milleti kıştırtma, milleti birbirine düşürme küfre sokma. Herşeyi geçtim Allah korkundamı yok bunun hesabını nasıl vereceksin ilerde. Senin yüzünden millet birbirine hakaret ediyo ben dahil. Seni büyüten emek veren anana babana yazık. Eline ne geçiyo burda ortalığı karıştırınca. Biraz vicdanın varsa muhasebe yapta bir düşün. Herşeyin hesabı sorulır bunca insanın vebali sana olacak.

Sov Sov Sonra Allahin adini agzina al..

Ayni elle kontrol ettigi topla gol atip secdeye giden Demba ba

bundan daha güzel bir örnek olamazdı

• bjk sergen tumer varken buyuk takımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Gördünüz değil mi Ba'yı... Beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasın ama her gelen yıldıza böyle yapıyorsunuz

Quaresma geldi coşkulu karşılamalar besteler özel pankartlar 1 sene oynadı sonra saldi

Fernandes baba dediniz reis dediniz adamı tek başına takım ettiniz takımı iplemeden rusyaya gitti

Ba daha bismillah 3 maç yaptı tek maçta 2 gol attı fln her hafta ayrı ayrı besteler ilah yapmalar adam çırpınarak geleceği noktaya daha topa dokunmadan geldi.. Kusura bakmayın da Ba' bu saatten sonra top oynatamazsınız...derbilerde ve avrupada gördünüz zaten.. iki Erciyes e sallar bi konyaya olacağı bu

Hayatımda gördüğüm en saçma yorum yani şu bir de bu kadar + almış. Bir taraftarın oyuncuya olan sevgisini ifade etmesi sizi niye bu kadar geriyor onu anlamadım he şimdi taraftar ona beste yaptı diye evet adam rehavete kapıldı şimdi koşacak hali yok aynen. Bu kadar salt düşünen bir taraftar zaten anca galatasaray'lı olurdu. Takım halinde kötüyüz, adam beslenemiyor, pozisyona giremiyor. Ne yapmasını bekliyorsun alsın 3 kişi geçsin efsane şeyler yapmasını mı ? Demba ba zaten bir takım oyuncusu, takımıyla birlikte oynar. Gören de ne bileyim adam her maç 7 8 tane pozisyon kaçırıyor, yeteneksiz falan sanır.

Bu adam 24 tane gol atmış geldi geleli ee yani iki şaka yollu güzel müzikli şarkı yapılmışsa nolmuş, sırf kötülemek için kötülemişsin. Neyin acısı var cidden merak ettim içinde dert olmuş bu kadar.

Zaten sizin de oyuncularınıza olan vefanız da tartışılmaz, gece gece iyi güldüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junis

Türk insanı neden bu kadar fesat hasetçi anlamış değilim. Sonuçta ülkemizi temsil eden bir takım vardı, turu geçseydik dünya ülkelerinde sadece Beşktaş'ın değil Türk milletinin de başarısı konuşulacaktı ama gel gör ki GS li FB li bazı insanlarımız insanlıktan nasibini alamamış, kendi takıma gönül verebilirsin, fanatik olabilirsin ama ülkemizi temsil eden takımların yenilgilerini kutlamak sevinmek gerçekten Türk'lüğe yakışmacak şeylerdir. Nedir yani GS lı olmuşsun FB li olmuşsun BJK lı olmuşsun ne fark eder, ülkemizi temsil ediyor bu senin için hiç mi önemli değil. Yazık yani o sevinenlere madem ki bu kadar sevindiniz kıçınıza kına yakın tam olsun sevinin bir Türk takımı elendi işte. Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar.

Anliyorum

Şimdi buraya bizde gs tribünlerinde açılan pankartları mı atalım ?

Fb'nin rakibi chelsea'ydi sanırım onları havalimanında karşılamanızı mı atalım ?

• hayatımda gerçekten üzüldüğüm 2. maç bu maçtı.. diğeri de euro 2008 de almanya ya kaybettiğimiz maçtı.

sen tut 2 maçta da öne geç ama ikisinde de yenil.
  • Bilic gitsinciler başlamış yine. İşte Türk takımlarında niye başarı olmadığıın kanıtıdır bu, 2 senede kupaları dizemediyse yolla gitsin...

Arkadaşlar FM'de kupa almak gibi görüyorlar sanırım gerçek dünyayı.
  • İyi oldu sevindim

• hafta sonu beşiktaşın fenere karşı ilk 11

cenk

opare--franco--ersan--motta

veli-atiba

töre--tolgay--şahan

ba

4-2-3-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Türk insanı neden bu kadar fesat hasetçi anlamış değilim. Sonuçta ülkemizi temsil eden bir takım vardı, turu geçseydik dünya ülkelerinde sadece Beşktaş'ın değil Türk milletinin de başarısı konuşulacaktı ama gel gör ki GS li FB li bazı insanlarımız insanlıktan nasibini alamamış, kendi takıma gönül verebilirsin, fanatik olabilirsin ama ülkemizi temsil eden takımların yenilgilerini kutlamak sevinmek gerçekten Türk'lüğe yakışmacak şeylerdir. Nedir yani GS lı olmuşsun FB li olmuşsun BJK lı olmuşsun ne fark eder, ülkemizi temsil ediyor bu senin için hiç mi önemli değil. Yazık yani o sevinenlere madem ki bu kadar sevindiniz kıçınıza kına yakın tam olsun sevinin bir Türk takımı elendi işte. Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar.

Yazına "Türk insanı neden bu kadar fesat" diye başlıyorsun sonra Türklükten bahsediyorsun laf olsun diye yazmışsın , bu arada sen nerelisin Türk insanı fesatmış ya sen değilsin o zaman sen nerelisin ⁉️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan tolga kaleye alınır mı adam daha yeni çıkmış sakatliktan koysana cenk i kaleye bile bile verdik çeyrek finali yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

hayatımda gerçekten üzüldüğüm 2. maç bu maçtı.. diğeri de euro 2008 de almanya ya kaybettiğimiz maçtı.

sen tut 2 maçta da öne geç ama ikisinde de yenil.

Tesadüfe bak ki ikisinde de kalecilerin ciddi hatası var. Bana kimse Rüştü'yü savunmasın. Hala o Almanya ve Hırvatistan maçlarında yediği amatörce hatalı gollerden dolayı çok kızgınım. Gerçi hata Volkan'da kırmızıyı görmeseydi Çek maçında belki de kupa bizimdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burda kimse ovunmuyo Uefa kupamiz var diyyee. Donup dolasip siz soyluyosunuz aa sizin uefa kupaniz var diye.. Uefa kupasina gelene kadarr sizi ezdigimiz cokk sey var mesela CL..

BJK 3 Kere Katilmis Gs 13

Beni destekleyen cevabın için teşekkürler. Tam da bu yaptığını söylüyordum. Doğrudüzgün okumadan, ne yazsam da karşı çıksam diye düşünerek, objektif bakmadan cevap vermişsin ama olmamış. Tam da benim dediğimi desteklemişsin...
    En başarılı takımı tutuyorsun diye bununla övünmenin yanlış olduğunu yazdım. Tuttuğun takım 13 kere Şampiyonlar Ligi'ne katıldı Beşiktaş 3 kere katıldı diye bunu övünme sebebi ve karşındaki insanın ezikliği sayıyorsun. Ben de bundan bahsediyordum. Hiçbir katkın yok, hiçbirşey elinde değil. Sadece övünmek için kullanıyorsun. Bu mantıkla bakarsan başarısız, küçük takım taraftarlarının konuşmaya hakkı yok. Hepsi ezik insanlar...

Sen nerelisin Istanbul besiktasli misin? Istanbul takimi tutan herkes basari icin tutar kendini kandirma

İstanbul'lu olmadığımı farzedelim. Beşiktaş Semtiyle alakam yokmuş gibi hatta İstanbul'la alakam yokmuş gibi düşünerek bile konuşabiliriz. Çünkü hayatında İstanbul'a gitmemiş ama çok büyük bir sevgiyle İstanbul takımlarını tutan insanlar var. Normal bir taraftar her zaman takımının başarısını ister ama sırf başarılı diye takım tutulmaz. Ya da takım başarısız diye vazgeçilmez. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı almış olması, 13 kere Şampiyonlar Ligi'ne katılması, birçok kez önemli başarılar kazanması Galatasaray'ı en başarılı Türk takımı yapar. Ama Galatasaray taraftarını kendiyle övünmesi gereken, çok başarılı, mükemmel, insanlar yapmaz. Ya da Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarlarını ezik yapmaz. Benim anlatmak istediğim şey bu.

Hocam böylesine insanlara cevap vermeye değer mi sence ? Başarılı olan bir takımın başarıyla övünüyor diye kendini başarılı sayan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Sorsan dediğin gibi hiç bir faydası yok, maske olarak kullanıyor. Ağzı torba değil ki büzesin.

3.dereceye kadar hiç bir yakın akrabamda Beşiktaş'lılık yok. Hatta babam beni küçükken galatasaray'ın maçlarına götürmüş ama ben inat etmişim Beşiktaş'lı olmuşum. Yani bu sevgiyi anlayamazlar. Onlar başarılı olup övündükçe biz takımımızı daha çok seviyoruz çünkü karşılıksız seviyoruz. Tabii ki kupalar alsak başarılı olsak ne güzel olurdu ama olmadı diye bununla bizi ezebileceklerini, başarıyla övünüp bizim başarısızlığımızı yüzümüze vurunca utanacağımızı sanıyorlar. Dediğim gibi bunların hepsi bir maske, verdiğimiz cevaplarda bunlara boş.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.