Şimdi Ara

Avrupa'dan TR Geçiş (Nick değiştirerek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar West'te smurf hesabı fırsattan istifade edip TR sunucusuna aktarmayı düşünüyorum.Biliyorsunuz ki aktardığınız hesabın nicki geçiş yaptığınız sunucuda mevcutsa geçiş işleminin tamamlanması için yeni bir nick belirlememiz gerekiyordu.Bu şekilde TR sunucusunun ilk açıldığı dönemde nick işlemlerini bedavaya getiren arkadaşları biliyoruz.Şimdi bu uygulama devam ediyor mu ? konuştuğum birkaç kişi nicklerinin benzer bir nicke otomatik olarak değiştirildiğini söylediler.Yanlış anlaşılmasın bahsettiğim konu illegal bir durum gibi görünüyor olabilir, belki de tamamiyle yasak bişey fakat imkan verken nickide değiştirmek güzel olacaktır.Uygulamış olanlar bilgi versinler lütfen..

• benim aynı nickte hesabım vardı tr de
    ama böyle bir şeyden haberim yoktu aynı nickte olmasını isterdim
    geçerken degistirdim
  • Neden değiştirmek istiyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 08arnavut08

Dostlar West'te smurf hesabı fırsattan istifade edip TR sunucusuna aktarmayı düşünüyorum.Biliyorsunuz ki aktardığınız hesabın nicki geçiş yaptığınız sunucuda mevcutsa geçiş işleminin tamamlanması için yeni bir nick belirlememiz gerekiyordu.Bu şekilde TR sunucusunun ilk açıldığı dönemde nick işlemlerini bedavaya getiren arkadaşları biliyoruz.Şimdi bu uygulama devam ediyor mu ? konuştuğum birkaç kişi nicklerinin benzer bir nicke otomatik olarak değiştirildiğini söylediler.Yanlış anlaşılmasın bahsettiğim konu illegal bir durum gibi görünüyor olabilir, belki de tamamiyle yasak bişey fakat imkan verken nickide değiştirmek güzel olacaktır.Uygulamış olanlar bilgi versinler lütfen..

maini geçirdim kurulmuş olan nicke geçirdi supporta ticket attım 3.gün cevap yok server iyi ama supportlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pead

quote:

Dostlar West'te smurf hesabı fırsattan istifade edip TR sunucusuna aktarmayı düşünüyorum.Biliyorsunuz ki aktardığınız hesabın nicki geçiş yaptığınız sunucuda mevcutsa geçiş işleminin tamamlanması için yeni bir nick belirlememiz gerekiyordu.Bu şekilde TR sunucusunun ilk açıldığı dönemde nick işlemlerini bedavaya getiren arkadaşları biliyoruz.Şimdi bu uygulama devam ediyor mu ? konuştuğum birkaç kişi nicklerinin benzer bir nicke otomatik olarak değiştirildiğini söylediler.Yanlış anlaşılmasın bahsettiğim konu illegal bir durum gibi görünüyor olabilir, belki de tamamiyle yasak bişey fakat imkan verken nickide değiştirmek güzel olacaktır.Uygulamış olanlar bilgi versinler lütfen..

maini geçirdim kurulmuş olan nicke geçirdi supporta ticket attım 3.gün cevap yok server iyi ama supportlar

Arkadaşlar ile beraber bir team kurup, teamin tagini de nicklerin başına eklemek istiyoruz.Nick değiştirmek istemem bu yüzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pead

quote:

Arkadaşlar ile beraber bir team kurup, teamin tagini de nicklerin başına eklemek istiyoruz.Nick değiştirmek istemem bu yüzden

Dediğin gibi ise bu uygulamayı kaldırmışlar demektir.Zamanında bu şekilde nicklerini de değiştiriyordu oyuncular, artık öyle bir şansları kalmadı sanırım..

• Eu dan Tr ye geçerken eğer Tr de aynı isime sahip bir oyuncu var ise geçiş işlemi sırasın da yeni isim almanı istiyor.6 kişi geçtik.3 kişide sorarken yeni ismi diğer 3'ün de kendi kendine nick verdi.Mesela asd123 ise nick'i geçiş işlemi sırasında doğrudan asd olarak geçirdi.%50 %50 yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    2 yıl önce açıldı
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.