Şimdi Ara

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
36
Favori
41.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım merhaba.Aynı ilgi alanlarına sahibiz seninle.benim senin yaşlarında iş hayatım başladıgı için senin kadar gezip görme fırsatım olmadı.Gerçekten çok şanslı birisi olduğunu hatırlatmalıyım.Anlattıklarını okurken hepimiz birlikte senin kadar gezmiş olduk.Senden müsayit oldugun zamanda bir kaç soruma cevap vermeni rica edecegim.

1-Vize gerekmiyor anladıgım kadarıyla sadece pasaport cıkararak bahsi geçen ülkelerde çok rahat bi şekilde geçiş yapabiliyorsunuz.
    2-Viyanadan başlama sebebiniz araç kiralama fırsatlarının uygun olmasımıydı?
    3-Alplerdeki milka ineklerini görebildin mi ?
  • Mesajım bulunsun yazın 3 hafta viyanada olcam
  • Edit: Bazı firmalar 1 yıllık ehliyet ve 18 yaş istiyor,
    Bazıları 21 yaş ve 2 yıllık ehliyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 13 Ağustos 2012; 15:54:44 >
  • bir solukta okudum harika resimler ve anlatım olmuş umarım başkayerleride gezip bize gösterebilirsin. ben avusturya, almanya, benelux ülkelerine gittim ama hayatımda kullandığım son filmi fotoğraf makinesiyle çektik ve filmlerin olduğu küçük poşeti kaybettik hiçbir foto kalmadı sana imrendim isviçre, kuzey ülkeleri veamerikaya gitme hedefim var benimde
  • Güzel bir kaçamak yapmışsınız, keyifli geçmiş :)

Mükemmel sunum.. Teşekkürler..
  • Başka şeyler araştırıken oturdum yarım saat bunu okudum. Çok güze bir yazı dizisi olmuş. Tebrikler
  • Transporter67 kullanıcısına yanıt
    direkt nasıl mesaj atılacagını bulamadım,kayıt olduktan sonra yazıldığı gibi sitenin çaylaklarındanim :)
    yardımcı olursanız çok memnun olurum
    kısaca yapıcağımız seyahati anlatiyim sizlere; viyanadan araba kiralayıp almanya amsterdam slovenya slovakya hıvatisyan polonya çek cumhuriyeti maceristan ülkelerini gezicez.araştırmaları yaptım fakat biraz sorularım var size sorabileceğimi düşündüm.

1-öncelkikle araba kiralayabileceğimiz tavsiye ettiğiniz bir firma var mı?
    2-havaalanında fazladan ücret alınıyo diye okudum şehir içinde bir noktadan kiralamam daha mı uygun olur?
    3-araba kiralama noktasında kasko yada sigorta gibi bilgiler var.sigorta yapmamız zorunlu mu? zorunlu değilse yapmamızı önerir misiniz?
    4-kuzenimle beraber kiralıcaz.yaşlarımız 19.düşük yaş ücreti kesin ödemek zorunda mıyız?
    5-gezimiz 2 hafta surucuk,araba için 1.500tl vericez.atıyorum arabayı benım kredi kartımla aldık,kuzeniminde arabayı kullanabilmesi için tahmininizce ne kadar para ödicez?
    6-ayrıca hangi ülkeleri tavsiye edersiniz? :)

cok teşekkur ediyorum cevaplarınız bekliyorum :)

• Böyle hortlara can kurban
  • Ulan aylardır bu konuyu arıyordum hortlatan arkadaştan Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan2

direkt nasıl mesaj atılacagını bulamadım,kayıt olduktan sonra yazıldığı gibi sitenin çaylaklarındanim :)
    yardımcı olursanız çok memnun olurum
    kısaca yapıcağımız seyahati anlatiyim sizlere; viyanadan araba kiralayıp almanya amsterdam slovenya slovakya hıvatisyan polonya çek cumhuriyeti maceristan ülkelerini gezicez.araştırmaları yaptım fakat biraz sorularım var size sorabileceğimi düşündüm.

1-öncelkikle araba kiralayabileceğimiz tavsiye ettiğiniz bir firma var mı?
    2-havaalanında fazladan ücret alınıyo diye okudum şehir içinde bir noktadan kiralamam daha mı uygun olur?
    3-araba kiralama noktasında kasko yada sigorta gibi bilgiler var.sigorta yapmamız zorunlu mu? zorunlu değilse yapmamızı önerir misiniz?
    4-kuzenimle beraber kiralıcaz.yaşlarımız 19.düşük yaş ücreti kesin ödemek zorunda mıyız?
    5-gezimiz 2 hafta surucuk,araba için 1.500tl vericez.atıyorum arabayı benım kredi kartımla aldık,kuzeniminde arabayı kullanabilmesi için tahmininizce ne kadar para ödicez?
    6-ayrıca hangi ülkeleri tavsiye edersiniz? :)

cok teşekkur ediyorum cevaplarınız bekliyorum :)

Merhaba,

1-www.rhinocarhire.com

Ben hep burayı kullandım ,bir sorun yaşamadım.
    Bu site size bütün kiralama firmalarından fiyat alıp, hepsini önünüze sunuyor.
    Dolayısıyla fiyatlar daha uygun oluyor.

2- Havaalanında daha fazla ücret alınmıyor.Üzerine fiyat eklenmiyor. Bakın açıklasında yazıyor ; (Airport Fee Included in Rate)
    Siteden fiyatlara bakarak görebilirsiniz.
    Ayrıca valizlerle şehir merkezine gidip firmayı bulmak bence yorucu.

3- Sigorta konusunu ilk mesajımda belirttim.

Yine söylemek gerekirse açıklama şartlarında hepsi yazıyor. CDW kesinlikle olmalı. Çalınma gibi şartlarda olmalı.
    Açıklamalar kısmında hepsi yazıyor. Siteden araç seçimi yaparken detaylar kısmında bilgiler mevcut.

4-Her şirketin farklı politikası var. Bazı firmalar 19 yaş için ek ücret almıyor. Bazıları araba bile vermiyor

Mesela viyana içinwww.rhinocarhire.com (vienna airport) ;
    """""" 22 to 99 Years
    Young Drivers Age: 19 to 21 Years Charge 5 EUR per Day (Excludes Tax)"""""""
    Bu demek oluyor ki; 22 yaşından büyüksen sıkıntı yok. 19-21 arasıysan günde 5 Euro (vergiHariç) daha ödemen lazım.
    Ama bir başka firma 19 yaşından büyük ol yeter demiş ama onlarda kış lastiğini zorunlu tutmuş ve fiyata şöyle ekleyeceğim demiş;
    """"""Snow tyres: 7 EUR per Day Maximum 90 EUR Includes 20% Tax; Mandatory Charge""""""

5- Kuzeninde arabayı kullanabilmesi için hergün fazladan 5.5 Euro , Maximum 27.5 Euro daha ödemeniz lazım. (Bence ödeyin )

Additional Driver (Can be booked on arrival)
    Charge per additional driver: 5.5 EUR per Day Maximum 27.5 EUR Includes 20% Tax

6- "almanya amsterdam slovenya slovakya hıvatisyan polonya çek cumhuriyeti maceristan"

15 günde bu kadar ülke gezmek zor. Çok yorulursunuz. Hergün yol gidince bir süre sonra tadı kaçıyor gezinin.
    1 gün yol gidin 1 gün gezin. Buna göre plan yapın. Lütfen bu önerimi dikkate alın.

Şimdiden iyi eğlenceler.
    @alihan2

• Ek bilgi ;

2012 Yazında yine araç kiraladım, bu sefer Vienna Train Station'dan kiralamamız gerekti.

Siteden VW Golf olarak seçmiştik.Günlük 30 Euro idi.

Dükkana gittik bakın bize ne verdiler
    Mini Cooper. ( Yani demek oluyor ki , siz internette golf ayırttınız ama illa golf olacak diye bişey yok.)
    Bizde ohh golf aldık içinde yatıcaz mis gibi diyorduk Mini'nin içinde uyumak zorunda kaldık.
    Mini gerçekten mini her tarafımız tutuldu

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim]

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim]

• Birazda Video ekliyorum ; İştahınızı kabartmak için
    HD izleyebilirsiniz (720p)

Çek Cumhuriyeti

Almanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transporter67 -- 27 Ekim 2013; 11:37:30 >

• Konuyu soluksuz okudum emegine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir deneyim. İnşallah bana da nasip olur.
  • dusunenelere alternatif olarak carrentals.co.uk oneririm. ben de 4 kez yurtdisinda benzer uzun sureli kiralama yaptim, tek bir sorun yasamadim. yurtdisinda arac surmek bir zevke donusuyor, hele alplerde :-)

• Gerçekten tek solukta okudum anlatım şekliniz fotoğraflar gerçekten sanki bende oradaymış gibi hissettirdi.

• Çok güzel ve eğlenceliydi. İnşallah ben de bir gün böyle gezerim
  • elinize sağlık mükemmel olmuş.takip

• Speedy9355 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da @Speedy9355 Araba kiralamak için 1 yıllık ehliyet bütün firmalar mı istiyor? istemeyen varsa söylerseniz çok memnun olurum
  • Transporter67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben alihan2 adlı kullanıcının kuzenıyım :) öncelikle cok tesekkur ederiz cevaplarınız için.önerilerinizide dikkate alıcaz cunku haklısınız biz biraz olayın heyecanına kapıldık
    Bizim bugun öğrendiğimiz bir şey oldu firmaların bazılarında sanırım, yani gördüklerimizde minimum 1 yıllık ehliyetiniz olması lazım yazıyo.biz haziranda gidiceğimiz için malesef ehliyetlerimiz 1 seneyi tamamlamamış oluyo.fakat aynı sitede minimum age 18 dıyo.e boyle oluncada kafamız karıaştı cok :(

Bır de goremedımız yazı; eger ehliyetınde 1 yılını doldurmus birisini alırsak yanımıza bizim ehliyetimiz 1 yılı doldurmamasına ragmen additional driver olarak araba kullanabilir miyiz?

Cok tesekkurler :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.