Şimdi Ara

Avrupa'da Tatilde 3G Kullanabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tatil amacı ile bir aylığına Almanya'ya gideceğim ama bir internet bağımlısı olarak bana internet gerek. Acaba Türkiye Vodafone'dan mobil 3G modem alsam Türkiye dışında internete bağlanabilirmiyim?

Saygılar

• Emin olmamakla beraber Almanya'da bir operatörden 3G hizmeti almak daha düşük maliyetli olacaktır diye tahmin ediyorum. Kardeşim Almanya'da okuyor. Oradaki bir operatöre taahhüt vermişti, internete 3G modem ile bağlanıyor. Almanya'ya vardığınızda faturasız bir hat alıp 1 ay boyunca kullanabilirsiniz. Burada alınan hizmet ile Almanya'da alınan hizmet fiyat açısından muhtemelen farklı olacaktır.
  • bence en iyisi almanyada bir faturasız vodafone hat almak. yanlış hatırlamıyorsan günlük internetin 1€ olduğu bir tarife vardı(bizdeki günlük cepnet paketi gibi). hatta türkiyeyi aramanın da dakikası 0,19€ olmalı o tarifede. böyle bir hat kullanmanız çok daha iyi olur. aksi taktirde türkiye hattınızla orada internet kullanırsanız çok çok pahalıya gelir.
    gerçi ilginç bir durum da başıma gelmişti, yunanistanda vodafone Türkiye hattımla vodafone gr şebekesi üzerinden yaptığım internet kullanımı mevcut internet paketimden düşmüştü ve ek ücret ödememiştim Türkiyeye döndüğümde.tabi siz bu kadar şanslı olamayabilirsiniz. bence en iyisi oradan faturasız vodafone hat almak.
  • Aynen vodafone yunanistan şebekesinde şubat ayında 3g internet korka korka kullandım ama faturamda paketimden düştüğünü gôrünce çok şaşırdım..ama almanya için aynısı geçerli olurmu bilmem..bu arada konuşmalar için dünyayı gezeni aktif hale getirmeyi,operatör seçimini elle manuel yapıp sadece vodafone kullanmayı sakın unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.