Şimdi Ara

Avrupa'da (İtalya) telefon fiyatları - ACİL SON GÜN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir yurt dışına çıkma durumu var da gelirken telefon getirtmeyi düşünüyorum ama bazı sorularım var.

Fiyat olarak avantajlı mı? Kilit, garanti, kayıt durumları neler?

Düşündüğüm modeller: LG Optimus Black, Galaxy S, HTC desire S, HTC sensation, nexus s olabilir...eğer düşündüğüm fiyatlarda bulamayacaksam türkiyeden 0 veya 2. el almayı düşünüyorum bu modelleri. Fiyatlarını görebileceğim bir site vs var mı ya da gitmiş görmüş bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 4 Temmuz 2011; 23:59:36 >

• Hadi biraz bakın yardımcı olun sayfalarca konular oluşan forumda kimse mi şu sorunun cevabını bilmiyor?
  • Yurtdisi fiyatini bilmiyorum da yaninizda gelirken samsung galaxy S II getirmelisiniz bence.Turkiyede 1699 liraya satiliyor
  • http://www.google.it/search?q=Galaxy+S+II&tbm=shop&hl=tr&aq=fBu sayfaya istediğin telefonu yazıp araştırabilirsin benim önerim Galaxy S II olduğu için onu yazdım Sensation filan da alınabilir güzele benziyor
  • Teşekkürler cevaplar için...Benim tam çözemediğim bir durum var...Şuanda sahibindende 1200 liraya bile sensation, galaxy s II var...bunlar nedir peki?

Fiyatlara da baktım eğer kilitsiz ortalama o fiyatlarsa çok iyi kaynak oldu bana...eski nesil telefonlar daha ucuz gibi desire-galaxy s gibi telefonlar 350 euro civarlarında...aslında onlar alınabilir gibi 700-800 liraysa iyi midir sizce yoksa burdan almak daha mı karlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 5 Temmuz 2011; 1:32:34 >
  • Oranın sahibindeni http://ebay.it sitesine de bakabilirsin ben bilmiyorum fiyatlar niye böyle ama
  • ebay.it de daha az çeşit var gibi bakmıştım oraya da...bakalım biraz piyasa araştırması yapıp bir karar vericem sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.