Şimdi Ara

Avrupa basını: Aslan'ın uyanma vakti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 Ekim 2007 12:00

G.Saray'ın ligde ve Avrupa'da sergilediği futbol rakiplerine korku salıyor UEFA Kupası kuraları sonrası Avrupa basınında 'Aslan'ın uyanma vakti geldi' yorumları yapıldı...

Avrupa basını, "Galatasaray son yıllarda eski havasından uzak. Ama öyle görünüyor ki, artık Aslan'ın uyanma zamanı geldi" yorumunu yaptı.

Avrupa basını, “Galatasaray son yıllarda eski havasından uzak. Ama öyle görünüyor ki, artık Aslan’ın uyanma zamanı geldi” yorumunu yaptı

UEFA Kupası H Grubu’nda; Bordeaux (Fransa), A.Wien (Avusturya), Panionios (Yunanistan) ve Helsingborg (İsveç) ile eşleşen Galatasaray’da, bu kura büyük bir şans olarak nitelendirilirken, Avrupa basını da benzer yorumlarda bulundu...

‘Bu kez durum farklı’
    Fransızlar Cim Bom’u, ‘Yakından tanıdığımız bir takım’ diye değerlendirdi ve ekledi: “Bordeaux, geçen sezon Galatasaray’ı yendi ama bu kez durum farklı. Lincoln, Linderoth ve Nonda gibi yıldızisimleri transfer ettiler. Ayrıca rövanşı ne pahasına olursa olsun almak isteyeceklerdir.” Kulübünresmi internet sitesinde de, Galatasaray maçı için, “Kolay olmaktan uzak” denildi.

‘Daha iyisi olabilirdi’
    Avusturya basınında da benzer ifadeler kullanıldı. Ortalama 3 milyon tirajlı Kronen Zeitung gazetesi, ‘Daha iyisi olabilirdi’ başlığıyla verdiği haberde, “İlk torba ne kadar zorlu olursa olsun, en azından 3. torbadan daha rahat bir takım karşımıza çıkabilirdi. Galatasaray 2000 yılında kazandığı bu kupada favoriler arasında.” ifadesini kullandı.

‘Tek şansımız, evimiz’
    Yunanistan’da da H Grubu için endişe hâkim... Yunan medyası, Bordeaux ile Galatasaray’ın Panionios’dan çok daha üstün ekipler olduğunu vurgulayarak, şu yorumları yaptı: “En büyük şansımız, Türkler’i burada ağırlayacak olmamız. Fakat kazanmak için bu da yeterli olmayabilir. ”
    ‘Uçurumun kenarında...’
    İsveçliler’in turdan çok fazla umudu yok. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Aftonbladet, ‘Helsingborg uçurum kenarında’ başlığını kullanırken, İsveçli Linderoth’un Galatasaray’da daha şimdiden büyük işler başardığı belirtildi. Haberde şunlar kaydedildi: “Galatasaray, son yıllarda eski havasından uzak. Ama öyle görünüyor ki, artık Aslan’ın uyanma zamanı geldi. Helsingborg, gururu için savaşacak.”

Avrupa basını: Aslan'ın uyanma vakti

• Beşiktaş gibi siz de zoru başarmazsınız umarım!!
  • sizin gibi başarısızlık yönünden imkansızı başaramdığımız açıkça otada
  • Zordan kastın ney ? dandik bir ukrayna takımından en erken golü yemek mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunday2

Zordan kastın ney ? dandik bir ukrayna takımından en erken golü yemek mi ?

uefa grubundan ilk 3 e giremeyip elenmeyi kastediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Beşiktaş gibi siz de zoru başarmazsınız umarım!!

tüm gs topiklerinde mutlaka yorumun var kendi bölümüne gitsene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beşiktaş nasıl zoru başardı şampiyonlar liginde sıfır puan olayımı yani bunu zaten fener başardı
    fener birde yeni bir şey başlattı şampiyonlar ligi gol kralını belirliyor
    mikro işlemci

• aslan neden uyansınki tuvalete gitmek için mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

beşiktaş nasıl zoru başardı şampiyonlar liginde sıfır puan olayımı yani bunu zaten fener başardı
    mikro işlemci

Sen fanatiksin,fanatiklerle laf dalaşına girmek istemem ben!!
    Bu arada bir maçta 12 gol yeme başarısı da size ait,onu da söylemek laszım!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: hunday2

Zordan kastın ney ? dandik bir ukrayna takımından en erken golü yemek mi ?

Bir diğer topikte de bunu yazmıştım.Buraya da yazayım,bakalım ne kadar tarafsız olabileceksiniz?

FENERBAHÇE:

Rüştü
    Serkan
    Can
    Önder
    Ümit Özat
    Aurelio
    Appiah
    Alex
    Tümer
    Tuncay
    Anelka

YEDEKLER: Volkan, Servet, Kerim, Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Semih, Uğur
    TEKNİK DİREKTÖR: Zico

Şimdi o zamanki kadroyla şuanki kadroyu bi kıyaslıyalım...
    İlk 11 de oynayan Rüştü,Serkan,Ümit Özat,Tuncay,Anelka artık takımda yok...
    Şu anki oynayan kadroya bakarsak Tümer ve Appiah da yok...Canı saymıyorum bile..
    Geriye Alex,Önder ve Aurello kalıyor.
    Yani ne demek oluyor şimdi bu!!!
    D.Kiev maçındaki 11 ile Şuanki 11 arasında 8 futbolcu fark var!!!
    Ve işin en can alıcı noktası:
    FB O yıl ligin son haftasında şampiyonluğu kaybetmiş,taraftar üzgün,ve beklentisi çok.
    Oyuncular baskılı bir ortamda oynuyorlar,hepsi üzgün...
    Takımdan giden oyuncular var...
    Takıma çok faydalı olan bir Nobre yok artık.
    Keza Anelka gidici,ve antrenmanlara çıkmıyor.D.Kiev maçında forvet olmadığı için mecburi oynatıldı.
    Tümer desen adam daha yeni geldi,ondan birşey beklemek haksızlık olurdu.
    Defansın ortasında Can oynuyor,oyuncu yok çünkü...
    Teknik Direktör değişmiş,Daumun yerine Zico gelmiş,ve adam gelir gelmez ilk resmi maçına çıkıyor...
    Fenerbahçe henüz transferlerini tamamlayamamış,ki bu bu yönetimin hatası...
    Ne Deivid,ne Lugano,ne Kezman ne EDU oynamadılar,çünkü o zaman bu transferler yapılamamıştı,daha doğrusu yetiştirilememişti...Kaldı ki oynasalar ne olacak?İlk geldikleri zamanki performanslarını herkes biliyor,ligin ilk haftalarında çok dandik bir görüntümüz vardı.
    Takım Kadrosu yaklaşık %73 değişmiş(o zamana göre) ve şuan birbirlerini tanıyan,en azından avrupada belli bir sistemle oynayan,bundan taviz vermeyen bir FENERBAHÇE var.Ve siz hala bizim D.Kiev ile oynanan maçlarda zorlandığımızı söylüyorsunuz.Bu kadar eksikle,yeni gelmiş hocayla,son haftada kaybedilen şampiyonluğun verdiği acıyla,başka takımlara göz koymuş ama mecburi bu maçta oynatılan oyuncularla,amatör kalitedeki genç oyuncularla en fazla bunu yapabilirdik...Size PES Diyorum,başka birşey demiyorum!!

• quote:

quote:

quote:

mikro işlemci

Bu çocukda bir sıkıntı var ama nedir anlayamadım. Her topic'e girip saçmaladan çıkamıyosun da. Gazın varsa bir Fresha soda açalım sana meyveli iyi gelir.

• quote:

quote:

quote:

mikro işlemci

ben fanatiğim sen tarafsız öylemi şakacı

• kaldıramıyorlar bunlar gs yı ondan satasıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mikro işlemci

ben fanatiğim sen tarafsız öylemi şakacı

eywah demircibu fanatik kaçın.

• kime korku veriyormuş bişeymi kaçırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.