Şimdi Ara

Avrasyadan geçenler dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekirdağdan istanbula gelirken bayram trafiği ve köprü çalışması olduğu için avrasya tüneline indim ne olur ne olmaz diye 1 gün önceden hgs me 50₺ para atmıştım zaten hgsye her neyse geçtim özellikle 1 hafta sonra baktim ihlal var mı diye bişi yoktu tamam hgsden almış dedim şimdi bi kıllandım tekrar baktım 16.60 tl borcum var 3gün geçseymiş 180 mi 380mi tam hayırlamıyorum borç olcakmış bende dedim müşteri hizmetlerine dedim adam akıllı sistem yapamıyorlarsa bariyerli sistem yapsın ben kıllanıp bakmasam hiç haberim olmadan ceza kitliyip bide onu faiz üstüne faize bindirecektiniz haram zıkkım olsun olsun dedim birazda siyasi mesaj verdim akşam evden alırsınız dedim dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden siyasi mesaj verdiniz orasını anlamadım.

• böyle şeyler yazmayın kızıyorlar. beğenin şükredin

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bu bir değil 2 değil hergün görüyoruz bunları haberlerde benim şahsi fikrim hedeflenen para kazanılmayınca böyle yollara başvuruyorlar bence

• Sanırım ogs şeridinden geçmişsiniz ödemenize gerek yok çok endişe duyarsanız mail atsanız yeterli olur ilgili yere ama gerek yok zaten sistem otomatik olarak hgsden alacak 15 gün içinde

• PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    Hgs ogs ayrı değil avrasyada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.