Şimdi Ara

Avr. Yakasında Gokart Pistleri Nerlerde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımla akşam gokarta gitmek istiyoruk nerlerde pistler var ucuz olsun öğrencisi işi.

• avr yakası değil ama samandıra gibi biyerlerde çok güzel bi yer var avrupanın en büyük bilmemkaçıncı pistimimiş neymiş bayaa güzel bence oraya git
    tabi orası çok uzak
  • yenibosa ile güngörende var diye biliyorum
  • Yenibosna'da metrobüs durağına yakın bir yerde var, çok feci kaza yapmıştım orda
    Sürekli kumandayla araçların hızını sınırlıyorlar, ondan pek zevkli olmuyor.
    En iyisi Eminönü'ndeki dedilerdi ama gidemedim oraya.
    Lan İstanbullu olan sensin ben 1000km öteden yer tarif ediyorum
  • zeytinburnunda tekzenin arkasında var bir tane bide güngören kale center ın otoparkında var bildiklerim bunlar başka bulursanz söyleyn lazım bildiklerim uzak biraz
  • floryada sosyal tesislerin yakınında var sahilde 5 dk 12 10 dk 20 tl

ataköyde var londra kamping airport avm ye yakın orası tuzludur. yenibosna diye de geçebilir ben ataköy diye biliyorum airport avm ile aynı hizada kültür üni yanında.

bakırköy osmaniyede adliyenin arkasında var orası ucuzdu ama pisti çok küçüktü duruyor mu bilmiyorum. zeytinburnunda var otobüs duraklarının ilerisinde kalıyo. number one bana göre florya eğimli pisti var güzel kaydırılıyo :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİCARDOQUARESMA -- 16 Eylül 2010; 17:04:25 >
  • florya pahalıymış ben güngörende 8 dk sına 10 lira vermiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.